o konuda son derece iyiyimdir gaza pek gelmemAy cnm hiç gaza gelmiyorsun :)))
olur olur bırakma sen yürüyüşü ne kadar yürüyüş o kadar kar, ara öğünü yemek zorunda değilsin illada yiycem diye zorlama bünyen 2 öğünle yetiniyosa bence süper, benim şekerim oynuyo ayaklarım ve ellerimde titreme başlıyo o yüzden bu hale düşmeden yemeye çalışıyorumTeşekkür ederim evde var onlardan getireyim bari gerçi çalışırken aklıma gelmiyor ama denerim. Süt de iyi olabilir gerçekten özellikle bu soğuk havalardaYürüyüş eklemem zor ama otobüs durağından inip 15dk ee yürüyorum 15 dk da sabahları bunun etkisi olur mu bilmiyorum birde merdivenleri kullanıcam
Anladım cnmo konuda son derece iyiyimdir gaza pek gelmem
çünkü daha önce çok deneyimledim az yiyip kilo verdim sonra normale dönünce geri aldım, şimdi yapmaya çalıştığımsa öncekine göre porsiyonları küçültüp kilo verebilmek, normalde diyetisyen 1500 kalori verdi ben 1200-1300 arası alıyorum
Anladım cnm
Zaten burada kalori sayarak hedeflediğimiz, aslında ne yediğimizin farkına varmak,
Yediklerimizin farkına vararak,bilnçli tüketiyoruz
Yoksa düşünmeden bir çok seyden boşuna kalori alabilirz
Bir de sağlıklı besleniyoruz tabi
olur olur bırakma sen yürüyüşü ne kadar yürüyüş o kadar kar, ara öğünü yemek zorunda değilsin illada yiycem diye zorlama bünyen 2 öğünle yetiniyosa bence süper, benim şekerim oynuyo ayaklarım ve ellerimde titreme başlıyo o yüzden bu hale düşmeden yemeye çalışıyorum
Cnm nacizhane önerim günlük 150 gram karbonhidratı geçmekesinlikle bu kalori sayma işi çok iyi oldu, bunu saymaya başladığımdan beri yediklerimi dahada azalttım, bide dilara koçağın bi yazısını buldum orda diyoki,
1gr protein ve k.hidrat= 4 kalori , 1 gram yağ =9 kalori
ortalama günlük enerjinin %60 ı k.hidrattan gelir, %15 i proteinden, % 25 i yağdan
ben burdan 1500 kaloriye göre hesap yaptım 225 gram k.hidrat, 56 gram protein ve 41 gram yağ alabilirmişim ama zaten bu kadar olmuyo (fatsecret öyle diyo onun yalancısıyım)
Ben bugun toplam alacağım karbonhidrat miktarını hesapladım 122 gramay bayılacağım öğleden sonra 1 mandalina yiyim dedim fatsecreta ekledim safi karbonhidrat diyo bune böyle meyvede yedirmeyecek bize
Cnm nacizhane önerim günlük 150 gram karbonhidratı geçme
Karbonhidrat kilo vermek için önümüzdeki en büyük engel
Yemekler yağlı yenmeli, belki kalorisi daha yüksek olur ama daha hızlı kilo veririz, önemli olan şekerden olabildiğince kaçmak
hayır canım sadece yediklerini yaz egzersizi ayrıyetten eklekızlar bu fatsecret tan hesapladığınız besinleri yaptığınız egzersizlerden düşüp mü yazıyorsunuz ?
öyle düşünme, bende kızlara göre daha fazla kalori alıyorum ama şu var, fatsecreta yemek istediğin şeyi yazarsan ne kadar yağ, k.hidrat, protein aldığını görüyosun hatta sana gün içinde yediklerinin grafiksel değerinide toplam olarak gösteriyo (% kaç protein, % kaç k.hidrat, %kaç yağ alarak beslenmişsin) yani bu yönden çok faydalı çok kalori alıyorum yazmıyım diye düşünme aksine yazdıkça yanlışı görüyosun bir sonraki öğünde az yiyiyosun yada yemekten vazgeçiyosun gibi. zamanla düzene giriyosunanladım canım hiç yazmasam daha iyi ya ben size göre çok daha yükseklerdeyim morelim bozulmasın bari ,ama sporumu beni tatmin edecek kadar yapıyorum eşitleniyordur
Maşallah sana
anladım canım hiç yazmasam daha iyi ya ben size göre çok daha yükseklerdeyim morelim bozulmasın bari ,ama sporumu beni tatmin edecek kadar yapıyorum eşitleniyordur
iyisin sen daha hafta bitmeden gram da olsa vermişsin
öyle düşünme, bende kızlara göre daha fazla kalori alıyorum ama şu var, fatsecreta yemek istediğin şeyi yazarsan ne kadar yağ, k.hidrat, protein aldığını görüyosun hatta sana gün içinde yediklerinin grafiksel değerinide toplam olarak gösteriyo (% kaç protein, % kaç k.hidrat, %kaç yağ alarak beslenmişsin) yani bu yönden çok faydalı çok kalori alıyorum yazmıyım diye düşünme aksine yazdıkça yanlışı görüyosun bir sonraki öğünde az yiyiyosun yada yemekten vazgeçiyosun gibi. zamanla düzene giriyosun
yanlız dediğim gibi planladıklarını yemeden yaz ki ne olduklarını gör ona göre porsiyonunu düzenle
biraz beyin yaktım galiba umarım anlatabildim
peki yazalım canım ,zaten tutuyorum ama hep sonuncu olcağımın garantisi varMaşallah sana
Canım yaz moralimizi bozmuyoruz ki böyle böyle anlıyoruz yediklerimizi yaptıklarımızı ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?