♥haftalık kilo verme yarışması♥

iyisin sen daha hafta bitmeden gram da olsa vermişsin biraz düzeldin sanırım eskisine göre moralin daha iyi demi
Evet iyiyimm sabah geldiler pimapen takmaya takildi bitti. Koltuklarimi siliorum. Boya yapilcak ins aksama en gec yarin sabah baslancak ins. Is ariorum hala bi sey yok yani

peynirden vazgeçme bunun yerine az yağlı peyniri tercih edebilirsin, lor peynir olabilir en azından diyet boyunca yap bunu yada diyetisyen bana peynir yemezsen yumurta ye demişti

peki yazalım canım ,zaten tutuyorum ama hep sonuncu olcağımın garantisi var
beni de ekleyin kızlar kalori cetveline
işte bu korkunun ecele faydası yok yani
fazla kalorinin de bizi üzmesine izin vermiycez, bir anda değil ama yavaş yavaş göre göre kendimizi düzeltip daha iyisini yapmaya çalışcaz

peki yazalım canım ,zaten tutuyorum ama hep sonuncu olcağımın garantisi var
beni de ekleyin kızlar kalori cetveline

Dünü alalım hemen canım dünün 1.cisini belirleyeceğim 1 arkadaşın gelmesi kaldı yarında bugünü belirler öyle devam ederiz önemli olan kendini bilmek ona göre hareket etmek kim 1.ci olmuş ne önemi var ki madalya takmıyoruz

katılabilirsiniz. boy kilo ve hedef kilo bilgilerini alabilir miyim. her pazartesi kilo bildirim günümüz 2 hafta üst üste bildirim yapmayan siliniyor. pazartesi günleri kilo bildiriminde beni etiketleyin lütfen

peynirden vazgeçme bunun yerine az yağlı peyniri tercih edebilirsin, lor peynir olabilir en azından diyet boyunca yap bunu yada diyetisyen bana peynir yemezsen yumurta ye demişti
7-8 aydır peynirin yemediğim türü kalmadı diyet arkadaşım peynir domates salatalık bir dee maydanoz tabii ki de

genelde öyle yapıyordum ama eşim tulum peyniri ile taze kaşar almış mecbur bitene kadar az az yicem canım,önerin için sağol

kız öğlen yemeklerimiz aynı , bizim işyerine mi geldin yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…