- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Merhaba kizlaCok hastayim başımın agrisindan duramiyorum kesip atasim var.
Birde grip oluyorum galiba bogazim bi tuhaf.
Menumu paylasip yatcam biraz
Sabah 1 dilim borek 1 zeytin
Arada 2 mercimek koftesi 1 eti puf 1 sekerpare( okulda sinifin biri parti yapmis)
Az once ilac aldim onun icin 2 kasik pilav yedim
Başka da yemem artik.
Sporum
1.5 saat yürüyüş koşu
1 saat pilates
Canim sorma yaa hasta oldum zaten.
Okul cikisi yuruyuyorum eger az yuruduysem evde koşu ile tamamliyorum sureyi.
Burasi ben geldigimden beri 3 yildir yani en soguk kisi ben boyle sey gormedim.
benimde dünden beri basim agriyor okula gidip geldim , arkadsla oturup muhallebi yedik falan ama kendime gelemedim halenGunaydin herkeseee. Cok yorgun uyandim ya havalardan olsa gerek. Usuttum de galiba karnimda bi sislik bi guruldama... Havada tam uyumalik hic kalkip ise gelmek istemedimSen nasilsiin?
bas agrim disinda iyiyim :)günaydın fıstık iyiyiz sen nasılsın
abartma canim o kdar, yediginiz ekmekten daha saglikli emin ol. ona bakarsak herseyde karbonhidrat varay bayılacağım öğleden sonra 1 mandalina yiyim dedim fatsecreta ekledim safi karbonhidrat diyo bune böyle meyvede yedirmeyecek bize
benimde dünden beri basim agriyor okula gidip geldim , arkadsla oturup muhallebi yedik falan ama kendime gelemedim halen
bas agrim disinda iyiyim :)
abartma canim o kdar, yediginiz ekmekten daha saglikli emin ol. ona bakarsak herseyde karbonhidrat var
sagol canim :) bide fatsecreta cok güvenme canim :) karbonhidrat var diye de kendini meyvesiz birakma sakinvarmış evet yavaş yavaş öğreniyorum bende
baş ağrısı için bi ön sayfada video attım onu izle bak geçen ay çok işime yaradı belki sizede yarar
ara öğünümde günde 1 tanede olsa yanında süt içerek yemeye çalışıyorum, meyveyi çok severim, gerçi ben herşeyi çok severimsagol canim :) bide fatsecreta cok güvenme canim :) karbonhidrat var diye de kendini meyvesiz birakma sakin
Maşallah canım öğlen yemeğin yok mu öğün atlama derimEv işlerimi yaptım sporumu yaptım akşam gene yapacağım salata yaptım onu yiyeceğim
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 bardak şekersiz çay 5 adet burçak bisküvi yedim
Merhaba kizlaCok hastayim başımın agrisindan duramiyorum kesip atasim var.
Birde grip oluyorum galiba bogazim bi tuhaf.
Menumu paylasip yatcam biraz
Sabah 1 dilim borek 1 zeytin
Arada 2 mercimek koftesi 1 eti puf 1 sekerpare( okulda sinifin biri parti yapmis)
Az once ilac aldim onun icin 2 kasik pilav yedim
Başka da yemem artik.
Sporum
1.5 saat yürüyüş koşu
1 saat pilates
bende yenebilen herseyi cok seviyorumara öğünümde günde 1 tanede olsa yanında süt içerek yemeye çalışıyorum, meyveyi çok severim, gerçi ben herşeyi çok severim
bende yenebilen herseyi cok seviyorum
Harika canım yemeğinde sporundaAksam yemegi niyetine kereviz yemegim ve yogurdumu yer sporuma giderim arkadas. Bugun hedefte 1 saat yuruyus 45 dk pilates var
Kesinlikle cok iyibu fatsecret taki k.hidrat,yağ,protein miktarlarını görmek çok iyi oluyo ben yiyeceklerimi önceden yazıyorum ki neymiş göreyim mesela pazartesi yedikten sonra girdim 197 k.hidrat almışım, salı bunu 131 e düşürdüm, çarşamba 117, şimdilik de sabah+öğlen+ara da yiyeceğimize ekledim 83 çıktı, akşam belli değil dışarda yiyebilirz o yüzden ekleyemedim evde yeseydim şimdiden eklerdim ki göreyim ne kadar yemem lazım, çok iyi oldu bu
Ben bugun daha fırsat bulup sporumu yapamadım, hemen yapmam lazımAksam yemegi niyetine kereviz yemegim ve yogurdumu yer sporuma giderim arkadas. Bugun hedefte 1 saat yuruyus 45 dk pilates var
evet canım sağolsözleri söylerimde etiket olarak seni etiketlemelerini söylerim beni etiketleseler olmaz ki demi
2 haftadır bildirim yapmıyorsunEv işlerimi yaptım sporumu yaptım akşam gene yapacağım salata yaptım onu yiyeceğim
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 bardak şekersiz çay 5 adet burçak bisküvi yedim
Güzel gidiyorsun ama çook az yemişsin canım dikkat et hasta olmaBugunku menum
Toplam kalori=429.
Sabah
1 haslanmis yumurta
Yarim kk peynir
1 fincan yesil cay
Ara
1 mandalina
1 sade nescafe
Oglen
1 tabak brokoli
Aksam
2 kasik yogurt
1 biber+1sogan ve 2 kasik ev yapimi domates rendesiyle yapilmis yumurtasiz melemen.nehirnil111
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?