Bugun zaten hic keyfim yok midem bulaniyor bisey yemek istemiyorum. Ama onun disinda ben kizlara dedim beni yarismaya almayin 100 e kadar dusururum bak kendime zarar veririm flnGüzel gidiyorsun ama çook az yemişsin canım dikkat et hasta olma
Aman canım yapma malum kış ayındayız , düzenli kilo kaybı tabi bağışıklık sistemimiz düşüyor haliyle , salla kcal hesap işlerini sağlıklı kilo ver sen zaten emeline ulaştın sayılır ne kaldı ki...Bugun zaten hic keyfim yok midem bulaniyor bisey yemek istemiyorum. Ama onun disinda ben kizlara dedim beni yarismaya almayin 100 e kadar dusururum bak kendime zarar veririm flnnormalde zaten 1000 alti hep yediklerim yakti beni bu kizlar
Aman canım yapma malum kış ayındayız , düzenli kilo kaybı tabi bağışıklık sistemimiz düşüyor haliyle , salla kcal hesap işlerini sağlıklı kilo ver sen zaten emeline ulaştın sayılır ne kaldı ki...
yemeyi seviyoruz anacimAlemsiniz yaaa :) Havadan midir bilmem basim o kadar agriyor ki saga sola vuracagim resmen. Bu halde bile guldurdunuz beni :)
senin şu profil resmini bile özlüyorum sınavlar kara kedi oldu. iyi geçti
Allah sana da kolaylık versin
sbeden @DisiAnka charmant nehirnil111 GOK1974 @kitara_84
Selam kızlar;
14 ARALIK 2015:53.60
15 ARALIK 2015:?
16 ARALIK 2015:53.30
17 ARALIK 2015:53.70
2 Gün yemeyi abarttım farkındayım bu sabah kahvaltı yapmadım öğlen yaptım kahvaltımı
Ay cnm özledik seni ya:) yanaşıyorum yamacına haberin olsun. aksilikler olmasaydı epey kilo verirdim. ara tatili çok iyi değerlendiricem. kalan kilolarımın hepsini vermeyi düşünüyorum.
2-3 gün önce geçen yap haftanın bildirimini yaptım ..2 haftadır bildirim yapmıyorsun
Maşallah canım öğlen yemeğin yok mu öğün atlama derim
/QUOTE]
Öğle yemeğim salata , akşam yemeğim eti form çemen di zaten
Ay cnm özledik seni ya
Kaç kilo oldun
katılabilirsiniz. boy kilo ve hedef kilo bilgilerini alabilir miyim. her pazartesi kilo bildirim günümüz 2 hafta üst üste bildirim yapmayan siliniyor. pazartesi günleri kilo bildiriminde beni etiketleyin lütfen
Seni yaramaz seniiiigünaydin hanimlar
bugun ders calismam lazim haftaya finallerim basliyor ama ben sevgilimle bulusucam
Seni yaramaz seniiii
Bak ya ölüm diyetine girdin dimi geçicem diyeBugunku menum
Toplam kalori=429.
Sabah
1 haslanmis yumurta
Yarim kk peynir
1 fincan yesil cay
Ara
1 mandalina
1 sade nescafe
Oglen
1 tabak brokoli
Aksam
2 kasik yogurt
1 biber+1sogan ve 2 kasik ev yapimi domates rendesiyle yapilmis yumurtasiz melemen.nehirnil111
Canım bu 16.12 mi yoksa 17.12 mi tarih olarak senin 16 tarihinde eksik çünkü dün 1.ciyi açıklayamadık mesela yoksa 17.12 mi 16 Aralık tarihin yokmunehirnil111 canım toplam kalorim
Toplam
- 1.00 x 1 Adet Nescafe 3ü1arada Kahve (Strong)
54 kcal- 1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Tunus Hurması
42 kcal- 1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı
36 kcal- 1.00 x 1 Bardak (240ml) Süt (Yağlı)
150 kcal- 1.00 x 1 Adet Elma
60 kcal- 1.00 x 1 Adet (15gr) Ev Kurabiyesi
60 kcal- 0.25 x 1 Porsiyon Yoğurtlu Makarna
137 kcal- 1.00 x 1 Adet (20gr) Sigara Böreği / Börek (Peynirli)
62 kcal- 0.75 x 1 Porsiyon Bulgurlu Köfte
203 kcal
804 kcal
veeeee aynı zaman da 3 saat de yürüyüş yaptım
Olsun canım normal sınırlarda bence abartı bir kalori değilnehirnil111 bugun 1325 kcal
Tahminimden fazla oldu, akşam açlığımı ancak dindirebildim
Neyse hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?