patates var ama patatesi yemeyi düşünmüyorum,sadece yaptığım ekmek+2 adet köfte+domates+marul 1 bardak da ayran olabilir ama regl olduğum için içmeyebilirim deSadece hamburgerse yaninda menu yoksa bile 260 kalori canim. Sen yaptigina gore 250 bile diyebilirsin ama yaninda pattis varsa yapacak birsey yok tabii
Sen onlara patates haric 300 de yeterpatates var ama patatesi yemeyi düşünmüyorum,sadece yaptığım ekmek+2 adet köfte+domates+marul 1 bardak da ayran olabilir ama regl olduğum için içmeyebilirim de
tamam değiştirem o zaman:)Sen onlara patates haric 300 de yeter
nehirnil111 19 aralık kalorim
Toplam
- 1.00 x 1 Adet Nescafe 3ü1arada Kahve (Strong)
54 kcal- 2.00 x 1 Adet Ceviz
54 kcal- 0.25 x 100gr Fındık Ezmesi
148 kcal- 0.50 x 1 Porsiyon Patatesli Yumurta
120 kcal- 0.50 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek
39 kcal- 4.00 x 1 Adet (15gr) Haşlanmış Kestane
100 kcal- 0.50 x 1 Paket (40gr) Ülker Çubuk Kraker
83 kcal- 1.00 x 1 Adet Hindistan Cevizli Havuç Topu
48 kcal- 1.00 x 1 Adet Burger King Hamburger Menü
582 kcal
1228 kcal
bu arada hamburger ev yapımı seçeneğe en uygunu buydu programda o yüzden onu seçtim
bugün biraz fazla oldu ama regl günümdeyim canım acayip şekerli çikolatalı şeyler istiyor
nehirnil canım hamburger ev yapımı olduğu için ona uygun bişeyler bulup değiştirdim canım asıl kalorim bu:
Toplam
- 1.00 x 1 Adet Nescafe 3ü1arada Kahve (Strong)
54 kcal- 2.00 x 1 Adet Ceviz
54 kcal- 0.25 x 100gr Fındık Ezmesi
148 kcal- 0.50 x 1 Porsiyon Patatesli Yumurta
120 kcal- 0.50 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek
39 kcal- 4.00 x 1 Adet (15gr) Haşlanmış Kestane
100 kcal- 0.50 x 1 Paket (40gr) Ülker Çubuk Kraker
83 kcal- 1.00 x 1 Adet Hindistan Cevizli Havuç Topu
48 kcal- 1.00 x 1 Adet Ev Poğaçası
100 kcal- 2.00 x 1 Adet (30gr) İzmir Köfte
100 kcal- 1.00 x 1 Su Bardağı Ayran
90 kcal
936 kcal
canım ben bi hamile kalayım da ahh yeter ki kalayım nasıl yerim
edersin sakın pes etme. ben ilk başladığımda 2 ay dolduktan sonra içim sıkıntıdan patlıyordu namaz kıldığım için çok mutsuzdum ama bilinçli davranıp pes etmedim şeytanın uğraşmasıydı o.inşallah canımm benmm çok teşekkür ederim aynen öle innaılmaz huzur verici inşallah hep sürer hep devam edebilirim
Ben sana inaniyorum 2016 da minnak bir bebisin olacakcanım ben bi hamile kalayım da ahh yeter ki kalayım nasıl yerim
kiz bunee ölüm orucuna mi girdinCorbami ictim rahatladim neyseki
Bugunku dokumanlar gelsin;
Toplam kalori= 542nehirnil111
Yuruyus = 2 saat
Eki Görüntüle 1722775 Eki Görüntüle 1722776 Eki Görüntüle 1722777 Eki Görüntüle 1722778
inşallah tatlım ya isteyen herkesin olsunBen sana inaniyorum 2016 da minnak bir bebisin olacak
yok yokk merak etme hep devam etiricem ALLAHIN izniyeedersin sakın pes etme. ben ilk başladığımda 2 ay dolduktan sonra içim sıkıntıdan patlıyordu namaz kıldığım için çok mutsuzdum ama bilinçli davranıp pes etmedim şeytanın uğraşmasıydı o.
kiz bunee ölüm orucuna mi girdin
ay cok farketmiiss masallah 653 kalori cok cok az bunu senin benden daha iyi biliyor olman lazim spor egitmenisin bideyok kuzum daha degil misafirlige gittik geldik ordada yedim ilave oldu;
10 badem :69
2 bardak cay :4
1 kucuk mandalina :37
19.12.2015 Toplam alinan kalori miktari= 653nehirnil111
Ben soyledim beni ornek almayin diye zaten benim bunyem alisik kahveyle gecirdigim zamanlarimda oldu normalim fazla degil zaten ayrica sigara icen egitmenlerden sporculardan iyi oldugumu dusunuyorum.ay cok farketmiiss masallah 653 kalori cok cok az bunu senin benden daha iyi biliyor olman lazim spor egitmenisin bide
Bende az yeme taraftariyim cunku eski insanlar dedigimiz kitle aynen bu sekilde beslenmis ve daha saglikli omur gecirmisler. Daha dinc... Simdi bizim zamanimiza bakin yiyip yiyip iyice miskinlesiyor yerimizden kalkmak istemiyoruz yada cok yiyince bir rehavet cokuyor. Kesinlikle katiliyorum.İnsanlar metabolizma hızımız artsın diye sık sık,ve cok yiyiyoruz
Hiç düşindünüz mü metabolizma hıznın artması iyi bir şey mi diye
Metabolizma hızı ne zaman artıyor, hasta olduğumuzda, hipertiroidide vs
Ben az yemekte sorun görmüyorum
Hayvan deneylerinde düşük kalorili beslenen farelerin uzun ömür sergilediği görülmüş
Şimdi çok yiyin diyen bilim adamları, belki ileride az yiyin diyecekler
En yakın örnek, şimdiye kadar az az sık sık beslenmenin doğru olduğu sanılıyordu ama bunun insülin direnci geliştirdiği anlaşıldı ve 2 öğün sağlıktıra döndük.
Ya da yağı azaltılmıl light gıdaların zi zayıflattığını düşğnüyorduk ama bunlardaki şeker oranı daha fazla olduğu için, zayıflatmadığı anlaşıldı
Tatlandırıcıların iştahı daha da açtığını öğrendik
Yani şimdi doğru sandıklarımız yarın yanlış olabilir
Yine de ben nefis terbiyesi için özellikle 2 öğün ve az yenmesi taraftarıyım, çok yemek kalbi katılaştırır, inançlı biri okarak buna inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?