♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sadece hamburgerse yaninda menu yoksa bile 260 kalori canim. Sen yaptigina gore 250 bile diyebilirsin ama yaninda pattis varsa yapacak birsey yok tabii
patates var ama patatesi yemeyi düşünmüyorum,sadece yaptığım ekmek+2 adet köfte+domates+marul 1 bardak da ayran olabilir ama regl olduğum için içmeyebilirim de

nehirnil canım hamburger ev yapımı olduğu için ona uygun bişeyler bulup değiştirdim canım asıl kalorim bu:
  • 1.00 x 1 Adet Nescafe 3ü1arada Kahve (Strong)
    54 kcal
  • 2.00 x 1 Adet Ceviz
    54 kcal
  • 0.25 x 100gr Fındık Ezmesi
    148 kcal
  • 0.50 x 1 Porsiyon Patatesli Yumurta
    120 kcal
  • 0.50 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek
    39 kcal
  • 4.00 x 1 Adet (15gr) Haşlanmış Kestane
    100 kcal
  • 0.50 x 1 Paket (40gr) Ülker Çubuk Kraker
    83 kcal
  • 1.00 x 1 Adet Hindistan Cevizli Havuç Topu
    48 kcal
  • 1.00 x 1 Adet Ev Poğaçası
    100 kcal
  • 2.00 x 1 Adet (30gr) İzmir Köfte
    100 kcal
  • 1.00 x 1 Su Bardağı Ayran
    90 kcal
Toplam
936
kcal

Kahvaltı
2 yumurta ve 1 dilim kaşardan omlet
10 kırma zeytin

Ara
2 ceviz
5 badem
5 çekirdekli kuru üzüm
1 mandalin

türk kahvesi

Akşam 17:00
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
2 minik but
2 kaşık yoğurt

1 saat spor yaptım ama yeter mi tabiki yetmez şimdi 1 saat daha yapıcam
yatana kadar 1 armut ve meyveli yoğurt yiyebilirim.

inşallah canımm benmm çok teşekkür ederim aynen öle innaılmaz huzur verici inşallah hep sürer hep devam edebilirim
edersin sakın pes etme. ben ilk başladığımda 2 ay dolduktan sonra içim sıkıntıdan patlıyordu namaz kıldığım için çok mutsuzdum ama bilinçli davranıp pes etmedim şeytanın uğraşmasıydı o.

günü kapattim :) nehirnil111 1100 kalori

saat 10:30

1 fincan sek nescafe
1 portakal

kahvalti 12:30 cok mu bilemedim
4 yk yumurtasiz menemen
1 haslanmis yumurta
2 dl keci peyniri (1 dl ezine geci, digeri normal keci peyniri)
yarim havuc
yarim salatalik
2 tatli kasigi kaymak (gercek inek sütünden kendimiz yaptik :) )
2 tatli kasigi üzüm receli
azicik tereyagi

2 kücük dl beyaz ekmek

aksam 18:30
2 tabak mercimek corbasi (yagsiz yaptim)

öglen 1000 tane ip atlama hareketi yaptim 10 dk sürdü tam :)
aksama 1000 tane daha atlamayi deniycem, 50 mekik, 50 diz cekmeli mekik, 50 squat ve 50 ser bacak acma yapmayi düsünüyorum :)

1100 kalori aldim bugun, 44,58 yag- 122,22 karbonhidrat- 56,18 protein :)

İnsanlar metabolizma hızımız artsın diye sık sık,ve cok yiyiyor
Hiç düşindünüz mü metabolizma hıznın artması iyi bir şey mi diye
Metabolizma hızı ne zaman artıyor, hasta olduğumuzda, hipertiroidide vs
Ben az yemekte sorun görmüyorum
Hayvan deneylerinde düşük kalorili beslenen farelerin uzun ömür sergilediği görülmüş
Şimdi çok yiyin diyen bilim adamları, belki ileride az yiyin diyecekler
En yakın örnek, şimdiye kadar az az sık sık beslenmenin doğru olduğu sanılıyordu ama bunun insülin direnci geliştirdiği anlaşıldı ve 2 öğün sağlıktıra döndük.
Ya da yağı azaltılmıl light gıdaların zi zayıflattığını düşğnüyorduk ama bunlardaki şeker oranı daha fazla olduğu için, zayıflatmadığı anlaşıldı
Tatlandırıcıların iştahı daha da açtığını öğrendik
Yani şimdi doğru sandıklarımız yarın yanlış olabilir
Yine de ben nefis terbiyesi için özellikle 2 öğün ve az yenmesi taraftarıyım, çok yemek kalbi katılaştırır, inançlı biri okarak buna inanıyorum

ay cok farketmiiss masallah 653 kalori cok cok az bunu senin benden daha iyi biliyor olman lazim spor egitmenisin bide
Ben soyledim beni ornek almayin diye zaten benim bunyem alisik kahveyle gecirdigim zamanlarimda oldu normalim fazla degil zaten ayrica sigara icen egitmenlerden sporculardan iyi oldugumu dusunuyorum. En azindan vitamin aliyorum aldiklarim yariyor bosa kalori yuklemiyorum vucuduma. Butun besinlerden faydalaniyorum ben. Gereksiz yere borek pogaca yiyip kalori yukseltmenin anlami olmadigini dusunuyorum. Etimi baligimi sebzemi meyvemi sut urunlerimi eksik etmiyorum. Yararli cerez ve bitki cayi da kullaniyorum. Gerektiginde ekstra karbonhidratta aliyorum. Yani isin sirri sadece 1200 kalori siniri degil tatlim. Ama yine de hakkin var denge kuramayacaksa diyet yapan kisi yapmasin. Zaten 10 gun kaldi sonrasinda normal yeme ve siki spor var. Yine de dusundugun icin tesekkur ederim canim

Bende az yeme taraftariyim cunku eski insanlar dedigimiz kitle aynen bu sekilde beslenmis ve daha saglikli omur gecirmisler. Daha dinc... Simdi bizim zamanimiza bakin yiyip yiyip iyice miskinlesiyor yerimizden kalkmak istemiyoruz yada cok yiyince bir rehavet cokuyor. Kesinlikle katiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…