- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
Tabii ki çocukları büyümüş olan arkadaşlarım bile benim kadar zayıf değiller ama ben doğum öncesi de çok dikkat ederdim.:)) ne güzel bi duygu dimi
ayyyy mercimek köfteeeee,,ıslak kekkksabah 7:00 gibi
tereyağlı yumurta
peynir
zeytin
domates
yarım dilim ekmek
reçel
saat 12:00 gibi
2 mercimek köfte
salata
2 börek
1 dilim ıslak kek
2 kurabiye
geri kalanlar
yersem salata yerim
bol bol içecek içicem
diyeti bozdum bugün
canım bugün off günüm oldu resmen ve bu tutmuş halim daha çok yerdim de :) doymadımmm doyma güdüm yokayyyy mercimek köfteeeee,,ıslak kekkk
Erken yemiş olman güzell.sabah 7:00 gibi
tereyağlı yumurta
peynir
zeytin
domates
yarım dilim ekmek
reçel
2 mercimek köfte
salata
2 börek
1 dilim ıslak kek
2 kurabiye
geri kalanlar
yersem salata yerim
bol bol içecek içicem
diyeti bozdum bugün
Sözümü tekrarlıyorum gerçekten incesinn ama böyle dedim diye de yemeyi abartıp sporunu bırakma sakınnn :)Eki Görüntüle 1548702 Eki Görüntüle 1548703 Her iki haftada bir yeni foto koyucam. Eğer zayıflama incelme gibi bir durum olursa herkese ilham olur
Eki Görüntüle 1548702 Eki Görüntüle 1548703 Her iki haftada bir yeni foto koyucam. Eğer zayıflama incelme gibi bir durum olursa herkese ilham olur
canım bu filan göbek mi?ben böyle olsam diyet falan yapmam.Eki Görüntüle 1548702 Eki Görüntüle 1548703 Her iki haftada bir yeni foto koyucam. Eğer zayıflama incelme gibi bir durum olursa herkese ilham olur
canım anladığım kadarıyla genç kız. yaşı da çok yok sanki. şimdiden dikkat etsin. düz yapsın göbeğini. sonra sıkıntı çeker . ben gibicanım bu filan göbek mi?ben böyle olsam diyet falan yapmam.
Keki abartmamışsın kendine hakim olabilmişsin sonuçta ne güzel.kızlaaaaaarrrraz önce kıtlık anı yaşadım yediklerimi yazıcam , yorumlayın hafif mi atlattım yoksa atlatamadım mı
önce gittim kek e saldırdım. ama kibrit kutusundan çok az büyük yedim ve bıraktım.2 lokmalıktı yani. devam etmemek için hemen sucuklu yumurta yaptım.
1 yumurta ve 6 ince dilim sucuktan yağ eklemeden.
peynir
ve şimdi kocaman bir bardakta ayran içiyorum.
aman ya bugün de gitti püüff
sabah 7:00 gibi
tereyağlı yumurta
peynir
zeytin
domates
yarım dilim ekmek
reçel
2 mercimek köfte
salata
2 börek
1 dilim ıslak kek
2 kurabiye
geri kalanlar
yersem salata yerim
bol bol içecek içicem
diyeti bozdum bugün
Hımm olabilir.biz kendi yaşımıza göre düşünüyoruz.canım anladığım kadarıyla genç kız. yaşı da çok yok sanki. şimdiden dikkat etsin. düz yapsın göbeğini. sonra sıkıntı çeker . ben gibi
gerçekten miiiiiiKeki abartmamışsın kendine hakim olabilmişsin sonuçta ne güzel.yağsız yumurtanında zararı olacağını sanmam öğün sonuçta.ayran zaten diyet içeceği.kıtlık anını bence güzel atlatmışsın
Kalçadan çok sorunum yok 2-3 cm incelse yeter, basen çok iyi, bacaklar azcıcık kalın. Dediğin gibi bel ve göbek özellikle de alt karın kısmı şişkin. İnşallah 2 ay a kadar incelicem sonra da sporu bırakmaya niyetim yok tabi sınavlar engel olmazsa. Bir de Matematik-Fen bölümündeyim sınava çalış falan derken yerimden kalkamıyorum. Bakalım derslerime engel olmazsa yaz bittikten sonra da spora devamkalça basenle sorunun yok sanırım :) bel göbek bölgeni koymuşsun. ama çok zorlanmazsın tatlım işin kolay. biraz sıkmayla düz bir görünümün olur gibi geliyor bana :)
Ben yapıcam galiba arkadaşların boyuna göre ben önce de kiloluymuşummcanım bu filan göbek mi?ben böyle olsam diyet falan yapmam.
Hemen kaldır gözünün önünden kim koymuş onu oraya :)gerçekten miiiiiivar ya o kadar pişmanım ki o keki yediğimden 2 lokma da olsa
canım ben kadar olmazsın yakızlaaaaaarrrraz önce kıtlık anı yaşadım yediklerimi yazıcam , yorumlayın hafif mi atlattım yoksa atlatamadım mı
önce gittim kek e saldırdım. ama kibrit kutusundan çok az büyük yedim ve bıraktım.2 lokmalıktı yani. devam etmemek için hemen sucuklu yumurta yaptım.
1 yumurta ve 6 ince dilim sucuktan yağ eklemeden.
peynir
ve şimdi kocaman bir bardakta ayran içiyorum.
aman ya bugün de gitti püüff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?