- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
lise son fln mısın ?Kalçadan çok sorunum yok 2-3 cm incelse yeter, basen çok iyi, bacaklar azcıcık kalın. Dediğin gibi bel ve göbek özellikle de alt karın kısmı şişkin. İnşallah 2 ay a kadar incelicem sonra da sporu bırakmaya niyetim yok tabi sınavlar engel olmazsa. Bir de Matematik-Fen bölümündeyim sınava çalış falan derken yerimden kalkamıyorum. Bakalım derslerime engel olmazsa yaz bittikten sonra da spora devam
yazın sonunda lise3lise son fln mısın ?
ay sorma sorma lazım valla. biz eksileri gördükçe azıtıyoruzcanım ben kadar olmazsın ya( toparlanmamız lazım ama iyi yırtmışsın sen yine.
dimi ya aslında o kek var ya 3-4 gündür orda. ben yemiyorum diye bitmedi bi türlü. sınav veriyorum zaten hergün önünden geçiyorum yemiyorumHemen kaldır gözünün önünden kim koymuş onu oraya :)
evet canım göbek alt karın kaslarını sıkışlaştırman lazım. şuan için göze batan bir şey yok ama genç yaşta toparlamakta fayda var. ben de senin yaşlarında ayva göbek o diye gezerdim :) kaslarını sıkılaştırırsan kilo alsan da şişmez göbek.Kalçadan çok sorunum yok 2-3 cm incelse yeter, basen çok iyi, bacaklar azcıcık kalın. Dediğin gibi bel ve göbek özellikle de alt karın kısmı şişkin. İnşallah 2 ay a kadar incelicem sonra da sporu bırakmaya niyetim yok tabi sınavlar engel olmazsa. Bir de Matematik-Fen bölümündeyim sınava çalış falan derken yerimden kalkamıyorum. Bakalım derslerime engel olmazsa yaz bittikten sonra da spora devam
Ege Üniversitesi Diş Hekimliği istiyorum :) Allah nasip ederseoy daha küçüksün :) en güzel zamnların hangi bölüm istiyorsun ?
canım gözüm döndü masayı görseydin resmen delirdim. babam gelince yemek yapıca dışarda yicez bakalım. almayyaım da 52-53 arasında kalsam bile yetecek napim adam gelince yemesem çok ayıp olur.ay sorma sorma lazım valla. biz eksileri gördükçe azıtıyoruzvalla bugün sen çok yemişsin zaten. ama pazartesiye kadar dikkat edersen pazartesi tartıya yansımaz bence. çünkü 1 gün yemekten kilo alınmaz. kaç gündür gram gram veriyosun sonuçta.gerçi baban gelicek diye önümüzdeki hafta da çok dikkat edemicen ama hedefin olduğun kiloyu korumak olsun hiç değilse :)
İnşallah istediğin yer olur canım..Ege Üniversitesi Diş Hekimliği istiyorum :) Allah nasip ederse
İnşallah ablacım :) 2yıl sonra eğer burda olursanız YGS/LYS zamanı bir duanızı isterimİnşallah istediğin yer olur canım..
Şimdiden edelim her ihtimale karşı.:))İnşallah ablacım :) 2yıl sonra eğer burda olursanız YGS/LYS zamanı bir duanızı isterim
hadi inaşllah güzel meslek :)Ege Üniversitesi Diş Hekimliği istiyorum :) Allah nasip ederse
Öyle de ablacım dışarıda ip atlayınca acayip bakışlara maruz kalıyosunKızlar birşey buldum :)
İp atlayarak 1 saatte 1000 kalori yakılıyomuş 30 dk sabah 30 dk akşam olur.
1 kilo vermek için 7000 kalori harcamak gerektiğini okumuştum bir yerde bu da hafta da 1 kilo yapıyo
Başka hiçbirşey yapmasan bile yetiyo yani tabii 1000 kalorilik yemek yememen lazıııım.
bende ilk isteksiz can sikintisindan acmistim eski topigi ama.l gercekten anlamli esim kiziyor bos yere vakit harciyorsun diye ama burada cok alintilayamasmda okuyorm yazilanlari guzel oluyor.motive kaynagisağol canım benimİnşallah inşallah.Topiği uzaktan takip ediyordum ama psikolojik olarak bu kadar etkili olduğunu hiç düşünmemiştim. Ohhh iyi kide gelmişim, iyikide bulmuşum sizi
bana göre değil sağlıksız olur mineral veya baska.kayiplar olur2 haftada 14 kilo 1 haftada 7 kilo tam benlikmiş ama buna 2 gün dayanabilirim diye düşünüyorum
hadi bakalım sen dengeyi kurcan eminim :)canım gözüm döndü masayı görseydin resmen delirdim. babam gelince yemek yapıca dışarda yicez bakalım. almayyaım da 52-53 arasında kalsam bile yetecek napim adam gelince yemesem çok ayıp olur.
canım akşama kadar elma çaylar kahveler olarak gidicem bakalım ve de yoğurt yerim .
Kızlar birşey buldum :)
İp atlayarak 1 saatte 1000 kalori yakılıyomuş 30 dk sabah 30 dk akşam olur.
1 kilo vermek için 7000 kalori harcamak gerektiğini okumuştum bir yerde bu da hafta da 1 kilo yapıyo
Başka hiçbirşey yapmasan bile yetiyo yani tabii 1000 kalorilik yemek yememen lazıııım.
makarnayı 1 tabaktan fazla yeme he :)Merhaba arkadaşlar hemen günü paylaşayım:sabah 1 dilim ekmak yarım kk beya peynir.yarım domates....öğle 1 karnıyarık a...aralarda 1 neskafe,1 türk kahvesi,1 yeşil çay...2 lt su...30 dk göbek attım...akşamda kıymalı makarna ve ayran var.....
Güven güven iyi oluyo bak herkes diyo ki "ben ne yedim de böyle oldu?"
O gramlar hergün giddikçe güvenin gelecek hiç merak etme, bende ilk başlarda senin gibi çok güvensizdim, kötü enerji verme bedenine,zayıflıyorum de, anlık zevkler için bi çok şeyden mahrum oluyoruz değer mi?
Ben bile ( o derece kendimden umutsuzdum düşün:) ) bu sefer başarıyorum , olacak diyorum. Özgüvenimi kazanıyorum, irademi güçlendiriyorum,insanın kendi için bişeyler yapmasından daha güzel ne olabilir ki, insan mutlu oldukça çevresinide mutlu ediyor çünkü, enerjisi heryere dağılıyo
Çok yazdım kusura bakma :)
insallah tatlim sagolCok Iyi yapmissin canim kucuk bedrn almakla bayramda rahat rahat olir sana eminim ki gule gule giy canim
kızlaaaaaarrrraz önce kıtlık anı yaşadım yediklerimi yazıcam , yorumlayın hafif mi atlattım yoksa atlatamadım mı
önce gittim kek e saldırdım. ama kibrit kutusundan çok az büyük yedim ve bıraktım.2 lokmalıktı yani. devam etmemek için hemen sucuklu yumurta yaptım.
1 yumurta ve 6 ince dilim sucuktan yağ eklemeden.
peynir
ve şimdi kocaman bir bardakta ayran içiyorum.
aman ya bugün de gitti püüff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?