♥haftalık kilo verme yarışması♥

lise son fln mısın ?

canım ben kadar olmazsın ya ( toparlanmamız lazım ama iyi yırtmışsın sen yine.
ay sorma sorma lazım valla. biz eksileri gördükçe azıtıyoruz valla bugün sen çok yemişsin zaten. ama pazartesiye kadar dikkat edersen pazartesi tartıya yansımaz bence. çünkü 1 gün yemekten kilo alınmaz. kaç gündür gram gram veriyosun sonuçta.gerçi baban gelicek diye önümüzdeki hafta da çok dikkat edemicen ama hedefin olduğun kiloyu korumak olsun hiç değilse :)

Hemen kaldır gözünün önünden kim koymuş onu oraya :)
dimi ya aslında o kek var ya 3-4 gündür orda. ben yemiyorum diye bitmedi bi türlü. sınav veriyorum zaten hergün önünden geçiyorum yemiyorum babam almış getirmiş. biz evde yapmıyoruz kilo almayalım diye ,adamın canı çekti zaar

evet canım göbek alt karın kaslarını sıkışlaştırman lazım. şuan için göze batan bir şey yok ama genç yaşta toparlamakta fayda var. ben de senin yaşlarında ayva göbek o diye gezerdim :) kaslarını sıkılaştırırsan kilo alsan da şişmez göbek.

canım gözüm döndü masayı görseydin resmen delirdim. babam gelince yemek yapıca dışarda yicez bakalım. almayyaım da 52-53 arasında kalsam bile yetecek napim adam gelince yemesem çok ayıp olur.

canım akşama kadar elma çaylar kahveler olarak gidicem bakalım ve de yoğurt yerim .

Kızlar birşey buldum :)
İp atlayarak 1 saatte 1000 kalori yakılıyomuş 30 dk sabah 30 dk akşam olur.
1 kilo vermek için 7000 kalori harcamak gerektiğini okumuştum bir yerde bu da hafta da 1 kilo yapıyo
Başka hiçbirşey yapmasan bile yetiyo yani tabii 1000 kalorilik yemek yememen lazıııım.

Öyle de ablacım dışarıda ip atlayınca acayip bakışlara maruz kalıyosun

sağol canım benim İnşallah inşallah.Topiği uzaktan takip ediyordum ama psikolojik olarak bu kadar etkili olduğunu hiç düşünmemiştim. Ohhh iyi kide gelmişim, iyikide bulmuşum sizi
bende ilk isteksiz can sikintisindan acmistim eski topigi ama.l gercekten anlamli esim kiziyor bos yere vakit harciyorsun diye ama burada cok alintilayamasmda okuyorm yazilanlari guzel oluyor.motive kaynagi

2 haftada 14 kilo 1 haftada 7 kilo tam benlikmiş ama buna 2 gün dayanabilirim diye düşünüyorum
bana göre değil sağlıksız olur mineral veya baska.kayiplar olur

Merhaba arkadaşlar hemen günü paylaşayım:sabah 1 dilim ekmak yarım kk beya peynir.yarım domates....öğle 1 karnıyarık a...aralarda 1 neskafe,1 türk kahvesi,1 yeşil çay...2 lt su...30 dk göbek attım...akşamda kıymalı makarna ve ayran var.....

hadi bakalım sen dengeyi kurcan eminim :)

o göz dönme olayı bugün bizzat yaşayınca anladım seni

ah bir ip atlayabilsem aldım ip. ama evde oraya buraya takılacak stresiyle atlayamıyorum ki

makarnayı 1 tabaktan fazla yeme he :)

Güven güven iyi oluyo bak herkes diyo ki "ben ne yedim de böyle oldu?"

Haklısın canım..

yok tatlım gayet güzel şeyler yazmışsın ne kusuru. Beni ikna ettin bile:))

Cok Iyi yapmissin canim kucuk bedrn almakla bayramda rahat rahat olir sana eminim ki gule gule giy canim
insallah tatlim sagol

+300 ödemdir yada gecici biseydir

simdiden yazsana canim keyifli olur

benim babamda oyle dikkat etmem lazim 1 ay sonra yandik :))[/QUOTE]

Yarin yazmaya başlayayım o zaman..oruc tuttugum sıra iki gün çizgiyi aştığım icin kilo veremedim sanırım o yuzden moralim bozulacak belki ama olsun. Bi yerden baslamak lazım..

Canım kek yemişsin ama ekmek yemryerek onu telafi etmişsin. Sucuk yemişsin onun yagi da bir sebze yemeğinin içindeki yaga esittir anca.. ayran zaten süt grubu gerekli oldugu icin cuk oturmuş bence sıkıntı yapacak bir durum yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…