- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
sağol canım yaaa :)Canım kek yemişsin ama ekmek yemryerek onu telafi etmişsin. Sucuk yemişsin onun yagi da bir sebze yemeğinin içindeki yaga esittir anca.. ayran zaten süt grubu gerekli oldugu icin cuk oturmuş bence sıkıntı yapacak bir durum yok..
Şimdi ben günlük raporumu toptan vereyim.
SABAH
1 kase ezogelin çorbası(limonlu)
ARA
yeşil çay
ÖĞLEN
sucuklu yumurta (1 yumurta,6 ince dilim sucuk,yağ yok)
kibrit kutusundan az büyük kek ( gözümün döndüğü an)
peynir
büyük bardak ayran
AKŞAM
1 lahmacun
ARA
yeşil çay
soda
SPOR
leslie 3 mil (45 dk)
bantta yürüyüş 10 dk
dans 20 dk
egzersiz 15 dk
aaaa yarın siteye kaydoluşumun 7. yıl dönümü
Menünu çok beğendim. Tabi sen az normalde az yiyen biriysen gözüne batar ama bana göre gayet makul.l:)) bildigim diyet listelerine görede makul icin rahat olsun. Aksami erken bitirmende iyi olmuş birde yesil cay ictinmiydi bir fincan daha senden iyisi yok:))
Wayyy anasını sayın seyirciler. Epey kidemlisin..
Sbedencim ancak yazabiliyorum. Bir süre homeoffice yapıcam, kendime 1-2 yıl veriyorum, sonra çalışırım bilim insanı evde de olsa illa Üretmek ister, Hayatım okumakla geçti, emekler Boşa gitsin istemem. Oğlumu o zaman zaten kreşe veririz 3-3,5 Yaşında. Böyle işte canım.ne iyi etmissin canim istifa etmekle. bazen iş hayatı insandan çok şey çalıyor. peki ileride tekrar çalışmayı düşünüyor musun bu bir aylık zaman zarfindan sonra. oğlun küçükmüs ben 4 yaşlarda sanıyordum. Annelerimiz iyiki varlar annesi olmayan destekçisi olmayan insanlara Allah yardim etsin. bende düzenli yürüyüş yapinca dediğin gibi devam etmek istiyorum ara verdiğinde zararda hissediyorum.. kizim hasta oldu o sebeple ara verdim. ama iyilesti sayilir bugun hava bulutlu yarin çıkarım belki. emziriyorum halsiz kalıyorum yoksa eskiden dinamiktim :/ bende.
yok normalde az yiyen biri değilim. ama zayıflamak için işte sanki çok yemişim gibi geliyor. sağol moral oldun valla şimdi
sene olarak kıdemliyim evet . ama katılımda pek aktif değildim. okurdum gezerdi hep ): mesaj sayımdan belli :)
kuzu gayet iyisin sporda yaparak :)Şimdi ben günlük raporumu toptan vereyim.
SABAH
1 kase ezogelin çorbası(limonlu)
ARA
yeşil çay
ÖĞLEN
sucuklu yumurta (1 yumurta,6 ince dilim sucuk,yağ yok)
kibrit kutusundan az büyük kek ( gözümün döndüğü an)
peynir
büyük bardak ayran
AKŞAM
1 lahmacun
salata
ARA
yeşil çay
soda
SPOR
leslie 3 mil (45 dk)
bantta yürüyüş 10 dk
dans 20 dk
egzersiz 15 dk
yemek yerine içeceklere yönelsen. bitki çayı, süt, maden suyu, kahve tarzı ağzını oyalarYa kızlar bu ara buhranlı bir süreçten geçiyorum ve stresten kendimi mutfakta buluyorum yemek yeme isteğime engel olamıyorum. Sanırım kilo da alıcam bu gidişle
Ne önerirsiniz?
bende öyle yaptım dayanmak çok zorhadi bakalım sen dengeyi kurcan eminim :)
o göz dönme olayı bugün bizzat yaşayınca anladım seni
ah bir ip atlayabilsemaldım ip. ama evde oraya buraya takılacak stresiyle atlayamıyorum ki
makarnayı 1 tabaktan fazla yeme he :)
Ah ah bu içeçekleri zaten içiyorum ama tüm günümü doldurmuyor ne yazık ki ...yemek yerine içeceklere yönelsen. bitki çayı, süt, maden suyu, kahve tarzı ağzını oyalar
ay kötü dönem alarm zamanı deseneYa kızlar bu ara buhranlı bir süreçten geçiyorum ve stresten kendimi mutfakta buluyorum yemek yeme isteğime engel olamıyorum. Sanırım kilo da alıcam bu gidişle
Ne önerirsiniz?
kuzu gayet iyisin sporda yaparak :)
Toptan yazayım da
sabah 7:00 gibi
tereyağlı yumurta
peynir
zeytin
domates
yarım dilim ekmek
reçel
saat 12:00 gibi
2 mercimek köfte
salata
2 börek
1 dilim ıslak kek
2 kurabiye
saat 18:00
salata
içecek grubu
süt
filtre kahve
yeşilçay
siyah çay
Ya kızlar bu ara buhranlı bir süreçten geçiyorum ve stresten kendimi mutfakta buluyorum yemek yeme isteğime engel olamıyorum. Sanırım kilo da alıcam bu gidişle
Ne önerirsiniz?
Ah ah bu içeçekleri zaten içiyorum ama tüm günümü doldurmuyor ne yazık ki ...
teşekkürler canım akşama da yeseydim yarın tartıya yaklaşamazdım. sabah artış olacak ama eminim 52 çıkarımay kötü dönem alarm zamanı deseneben de minerva gibi sıvılara yönel dicektim. ya da spora başka bir şeye yönelt ilgin dağılsın canım sonra çok daha mutsuz olacaksın
mersi canımmmm :)
akşamı dediğin ve beklediğim gibi hafif atlatmışsın canım sevindim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?