♥haftalık kilo verme yarışması♥

Şimdi ben günlük raporumu toptan vereyim.

SABAH
1 kase ezogelin çorbası(limonlu)
ARA
yeşil çay
ÖĞLEN
sucuklu yumurta (1 yumurta,6 ince dilim sucuk,yağ yok)
kibrit kutusundan az büyük kek ( gözümün döndüğü an )
peynir
büyük bardak ayran
AKŞAM
1 lahmacun
salata
ARA
yeşil çay
soda

SPOR
leslie 3 mil (45 dk)
bantta yürüyüş 10 dk
dans 20 dk
egzersiz 15 dk

Son düzenleme:
sağol canım yaaa :)
gerçi akşam yemeği olarak da 1 lahmacun yedim ama lahmacun da hamur kısmı inced olduğundan çok aza p çekmedim bi de saat 5 te yedim bitirdim akşam yemeğimi. artık sadece sıvı tüketicem yatana kadar.
spor da yaptım. biraz iyi hissediyorum kendimi :)

Menünu çok beğendim. Tabi sen az normalde az yiyen biriysen gözüne batar ama bana göre gayet makul.l:)) bildigim diyet listelerine görede makul icin rahat olsun. Aksami erken bitirmende iyi olmuş birde yesil cay ictinmiydi bir fincan daha senden iyisi yok:))

yok normalde az yiyen biri değilim. ama zayıflamak için işte sanki çok yemişim gibi geliyor. sağol moral oldun valla şimdi

Wayyy anasını sayın seyirciler. Epey kidemlisin..

sene olarak kıdemliyim evet . ama katılımda pek aktif değildim. okurdum gezerdi hep ): mesaj sayımdan belli :)

Sbedencim ancak yazabiliyorum. Bir süre homeoffice yapıcam, kendime 1-2 yıl veriyorum, sonra çalışırım bilim insanı evde de olsa illa Üretmek ister, Hayatım okumakla geçti, emekler Boşa gitsin istemem. Oğlumu o zaman zaten kreşe veririz 3-3,5 Yaşında. Böyle işte canım.

kuzu gayet iyisin sporda yaparak :)

Ya kızlar bu ara buhranlı bir süreçten geçiyorum ve stresten kendimi mutfakta buluyorum yemek yeme isteğime engel olamıyorum. Sanırım kilo da alıcam bu gidişle

Ne önerirsiniz?
yemek yerine içeceklere yönelsen. bitki çayı, süt, maden suyu, kahve tarzı ağzını oyalar

Toptan yazayım da

sabah 7:00 gibi

tereyağlı yumurta
peynir
zeytin
domates
yarım dilim ekmek
reçel

saat 12:00 gibi
2 mercimek köfte
salata
2 börek
1 dilim ıslak kek
2 kurabiye

saat 18:00
salata

içecek grubu
süt
filtre kahve
yeşilçay
siyah çay

bende öyle yaptım dayanmak çok zor

Ya kızlar bu ara buhranlı bir süreçten geçiyorum ve stresten kendimi mutfakta buluyorum yemek yeme isteğime engel olamıyorum. Sanırım kilo da alıcam bu gidişle

Ne önerirsiniz?
ay kötü dönem alarm zamanı desene ben de minerva gibi sıvılara yönel dicektim. ya da spora başka bir şeye yönelt ilgin dağılsın canım sonra çok daha mutsuz olacaksın

kuzu gayet iyisin sporda yaparak :)

mersi canımmmm :)

akşamı dediğin ve beklediğim gibi hafif atlatmışsın canım sevindim :)

Ne önerirsiniz?

Tarcınlı sütlü kahve oneririm gunde 2 fincan icersen istsh problemin büyük ölçüde çözülür.. bana iyi geliyor:)

Ah ah bu içeçekleri zaten içiyorum ama tüm günümü doldurmuyor ne yazık ki ...

Bide canin bir şey istedikce limonlu su ic canım hem bağırsakları çalıştırıyor hemde istah kesiyor. Ikiside bugün beni iyi idare etti

teşekkürler canım akşama da yeseydim yarın tartıya yaklaşamazdım. sabah artış olacak ama eminim 52 çıkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…