bunu nası yapıyosun. toz tarçın mı ?Tarcınlı sütlü kahve oneririm gunde 2 fincan icersen istsh problemin büyük ölçüde çözülür.. bana iyi geliyor:)
ben öğlen cozuttum canımkızlar nasılsınız gününüz nasıl geçti yaramazlık var mı bakimmm?
öğlen cozutmak akşam cozutmaktan iyidirben öğlen cozuttum canım
ben akşama kadar iyiydim ama akşam azcık cozuttum
sabah bir az sütlü kahve
öğlen salata ve zeytinyağlı ıspanak
akşam somon, çoban salata
ve çok sıkıcı haberler sonrasında küçük bir dondurmavee bir kadeh kırmızı şarap
bu kadar spora görürsün canim hakkindir. çok emek veriyorsun maşallah3 yıldır bu kadar hareketli olmamıştım veririm veririm demekle olmuyo birşeyler yapmak lazım dedim
bu defa kararlıyım doğum öncesi kilom 54 tü ama bacaklarım kalındı bu defa 50 leri düşünüyorum inşallah.
evet 7000 . ah bende atlayabilseydim bir tanede dagilirim. bunu degerlendir canim süper 1000 kaloriKızlar birşey buldum :)
İp atlayarak 1 saatte 1000 kalori yakılıyomuş 30 dk sabah 30 dk akşam olur.
1 kilo vermek için 7000 kalori harcamak gerektiğini okumuştum bir yerde bu da hafta da 1 kilo yapıyo
Başka hiçbirşey yapmasan bile yetiyo yani tabii 1000 kalorilik yemek yememen lazıııım.
pazartesi günü bildirim yaparak listeye dahil olabilirsinizBende katılmak istiyorum ama haftanın ortasına denk geldim :))
yok canım hiç ekmek yemiyorum yani normalde de yememsomon salata ile beraber ekmek yemediysen sorun yok kıs :) dondurma da artık yaz geldi hayatımızda olacak o
iyi iyi vicdan azabı çekme :)
karnım acıktı vallasabah 6:50
yarım dilim ekmek
peynir
domates
teryağlı yumurta
zeytin
REÇELLL :)
yeşil çay
ooo hemde süpermiş tebriklerGünaydınlaaaarrrr
Bende sabah korkarak çıktım tartiya ama sonuç guzeldi elhamdulillah:)
Pazarrtesi: 92.4
Cuma : 91.4
bunu nası yapıyosun. toz tarçın mı ?
ooo hemde süpermiş tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?