günaydın canım ben hem ekmek hem çorba birlikte yemiyorum sanırım ya o ya o durumu ikisi aynı hesap çünkü.Günaydın kızlar
Dünki Menüm
Sabah
2 dilim ekmek+yumurta tavada+3 zeytin+peynir
ara
1 burçak
öğlen
Mercimek çorbası 1 kepçe+1 kepçe patlıcan yemeği+cacık+yarım dilim ekmek
Ara
1 Burçak
Akşam
4 kaşık patlıcan+ayran+karpuz
3 lt su
Ne fazla sizce?
sabah yürüyüşe gidemedim. bu aralar hep yorgun oluyorum. genelde 1-2 gün arayla yürüyüş yapıyorum.
Kahvaltı; 2 haşlanmış yumurta( baharat ve 1 tk zeytinyağı), 1 domates, 1 salatalık, 2 közlenmiş biber, 1 kk süzme peynir, 5 zeytin ve çay
Ara: 2 ceviz
Öğlen; yoğurt ve zeytinyağlı fasulye
Ara; Çilek
Akşam; düşünmedim yemeğim yok duruma göre bakacam
Günaydın kızlar
Dünki Menüm
Sabah
2 dilim ekmek+yumurta tavada+3 zeytin+peynir
ara
1 burçak
öğlen
Mercimek çorbası 1 kepçe+1 kepçe patlıcan yemeği+cacık+yarım dilim ekmek
Ara
1 Burçak
Akşam
4 kaşık patlıcan+ayran+karpuz
3 lt su
Ne fazla sizce?
Evet hayatım her şeyiyle kötüye gidiyor kötü bir dönemden geçiyorum o yüzden yemeye vurdum kendimi yaşamaya bile hevesimin kalmadığı bir dönemde diyete odaklanmak çok zor.ay kötü dönem alarm zamanı deseneben de minerva gibi sıvılara yönel dicektim. ya da spora başka bir şeye yönelt ilgin dağılsın canım sonra çok daha mutsuz olacaksın
Tarcınlı sütlü kahve oneririm gunde 2 fincan icersen istsh problemin büyük ölçüde çözülür.. bana iyi geliyor:)
Hemen deneyeceğim bunu, tarçını da severim sütlü kahveyi de. Çok teşekkür ederim.
İşe yürüyerek geldim 10 dk :) olsun
Kahvaltı; 2 haşlanmış yumurta ( 1 tk zeytinyağı ve baharat)
5 yeşil zeytin, 1 domatesi 1 salatalık, 1,5 kk süzme peynir, 2 kupa demleme yeşil çay
bugün tartı yüzümü fazlasıyla güldürdü. şaka yapıyor sandım. 75.0 ı gördüm :) o sevinçle eşime söyledim. artık farkediliyor verdiğin dedi sağolsun lütfetti:)
hiç kaçamak yapmadım bu hafta ve saat 8 de yemek faslım bitti. akşamları 9.30 da yattım .sanırım vücut dinlendi. kaslar dinlendi yoksa bu hafta 1 kez yürüyüş yapabilmiştim.
sbeden canım ben seçim günü şehir dışına çıkacağım. 1 hafta yokum. ve gittiğim yerde de tartı yok. kilo bildirimini pazar sabahı yapsam kabul olur mu ?
Evet hayatım her şeyiyle kötüye gidiyor kötü bir dönemden geçiyorum o yüzden yemeye vurdum kendimi yaşamaya bile hevesimin kalmadığı bir dönemde diyete odaklanmak çok zor.Spor yapıyorum ama sanırım başka bir şey bulmam lazım.
Hemen deneyeceğim bunu, tarçını da severim sütlü kahveyi de. Çok teşekkür ederim.
bu kahveyi akşam yemeğinden önce 4-5 gibi içeceksiniz. ve üstüne 2 bardak su içmeniz lazım ki, yakılan yağlar idrar yoluyla çıksın. ben 1 hafta uyguladım. gayet iyiydi. yemek öncesi açlığını bastırıyor.
Salonun bir bölümünü boşalttım diğer odalara göre daha geniş orda atlıyorum ben tv da var dizi bitene kadar 1 saat geçiyoah bir ip atlayabilsemaldım ip. ama evde oraya buraya takılacak stresiyle atlayamıyorum ki
Evden dışarı çıkmanı tabii mutfaksız yerlerde bulun :)Ya kızlar bu ara buhranlı bir süreçten geçiyorum ve stresten kendimi mutfakta buluyorum yemek yeme isteğime engel olamıyorum. Sanırım kilo da alıcam bu gidişle
Ne önerirsiniz?
Tamamdır yalnız ben toz tarçın kullanacağım, farklılık teşkil etmez herhalde değil mi?bu kahveyi akşam yemeğinden önce 4-5 gibi içeceksiniz. ve üstüne 2 bardak su içmeniz lazım ki, yakılan yağlar idrar yoluyla çıksın. ben 1 hafta uyguladım. gayet iyiydi. yemek öncesi açlığını bastırıyor.
Teşekkür ederim inşallah. Tamam limonlu suyu da deneyeceğim, umarım kendime bir çekidüzen vereceğim bu içeceklerleAllah yardımcın olsun. Seni sıkan şey herneyse biran once hallolur ve rahata kavusursun inşallah..
Limonlu suyu da birseyler yemek istediginde icebilirsin cok istah kesiyor..
Haklısın hatta gidip mağazalarda kıyafetler deneyip çıkayım diyorum zayıflamam gerektiğini de hatırlatır bana. :)Evden dışarı çıkmanı tabii mutfaksız yerlerde bulun :)
Tamamdır yalnız ben toz tarçın kullanacağım, farklılık teşkil etmez herhalde değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?