♥haftalık kilo verme yarışması♥

günaydın canım ben hem ekmek hem çorba birlikte yemiyorum sanırım ya o ya o durumu ikisi aynı hesap çünkü.

akşam için eşimin isteği üzerine; 4 yumurtalı menemen yaptım. ve tarhana çorbası.
ben çok yiyemedim menemenden. 4-5 çatal ancak, 1 kase tarhana çorbası ve 1 kk süzme peynir yedim ve çay içtim. kaçamak yok mutluyum ama spor yapamadım.

gayet iyi sadece çorba=ekmek demek çorba yediğinde ekmeği tüketmezsen daha iyi.

İşe yürüyerek geldim 10 dk :) olsun

Kahvaltı; 2 haşlanmış yumurta ( 1 tk zeytinyağı ve baharat)
5 yeşil zeytin, 1 domatesi 1 salatalık, 1,5 kk süzme peynir, 2 kupa demleme yeşil çay

bugün tartı yüzümü fazlasıyla güldürdü. şaka yapıyor sandım. 75.0 ı gördüm :) o sevinçle eşime söyledim. artık farkediliyor verdiğin dedi sağolsun lütfetti:)

hiç kaçamak yapmadım bu hafta ve saat 8 de yemek faslım bitti. akşamları 9.30 da yattım .sanırım vücut dinlendi. kaslar dinlendi yoksa bu hafta 1 kez yürüyüş yapabilmiştim.

sbeden canım ben seçim günü şehir dışına çıkacağım. 1 hafta yokum. ve gittiğim yerde de tartı yok. kilo bildirimini pazar sabahı yapsam kabul olur mu ?

ay kötü dönem alarm zamanı desene ben de minerva gibi sıvılara yönel dicektim. ya da spora başka bir şeye yönelt ilgin dağılsın canım sonra çok daha mutsuz olacaksın
Evet hayatım her şeyiyle kötüye gidiyor kötü bir dönemden geçiyorum o yüzden yemeye vurdum kendimi yaşamaya bile hevesimin kalmadığı bir dönemde diyete odaklanmak çok zor. Spor yapıyorum ama sanırım başka bir şey bulmam lazım.

Hemen deneyeceğim bunu, tarçını da severim sütlü kahveyi de. Çok teşekkür ederim.

bu kahveyi akşam yemeğinden önce 4-5 gibi içeceksiniz. ve üstüne 2 bardak su içmeniz lazım ki, yakılan yağlar idrar yoluyla çıksın. ben 1 hafta uyguladım. gayet iyiydi. yemek öncesi açlığını bastırıyor.

Tebrikler canım.

Allah yardımcın olsun. Seni sıkan şey herneyse biran once hallolur ve rahata kavusursun inşallah..

Hemen deneyeceğim bunu, tarçını da severim sütlü kahveyi de. Çok teşekkür ederim.

Limonlu suyu da birseyler yemek istediginde icebilirsin cok istah kesiyor..

Ben genelde ikindi ara öğünü olarak iciyorum aksam yeme ataklarina birebir sütlu kahve hep iyi gelmistir zaten bana Ayça kaya çok tavsiye ediyor. Ama tarcınlısı dahada şahane...

Günaydın arkadaşlaaar
Dün biraz halsizdim sabah 30 dk yürüdüm işe gelirken
Kahvaltıda 2 kk peynir 1 domates 1 salatalık 1 dilim tam tahıllı ekmek yedim
Eve giderken artık 15 dk yürüdüm
Öğle yine bol salata yanında 2 tavuk but yedim
İşe gelirken 20 dk yürüdüm.
Akşam eve giderken 15 dk yürüdüm

Kızım uyumadı ben de köfte salata yaptım
Saat 8 de 4 küçük köfte koca bir kase marullu dereotlu cacık yedim.Yine kızımın yemediği makarnadan aldım.
İp atlıycak halim kalmadı :)
10 gibi büyük bir tabak karpuz yedim yine yemiyolar napıyiim
Sabah kalktım regl olmuşum erken ve de ağrım sızım yok tartıldım 60.30 um olmaz böyle dedim ben ip atlıyim yine
1 saate yakın atladım 2100 sayı olmuş Lavaboya gidip geldim tekrar tartıldım 59.30 geldim düne göre yine eksi çıktım anlıycağınız İp atlamaya ve diyete devam :)

Tamamdır yalnız ben toz tarçın kullanacağım, farklılık teşkil etmez herhalde değil mi?

Allah yardımcın olsun. Seni sıkan şey herneyse biran once hallolur ve rahata kavusursun inşallah..

Limonlu suyu da birseyler yemek istediginde icebilirsin cok istah kesiyor..
Teşekkür ederim inşallah. Tamam limonlu suyu da deneyeceğim, umarım kendime bir çekidüzen vereceğim bu içeceklerle

Tamamdır yalnız ben toz tarçın kullanacağım, farklılık teşkil etmez herhalde değil mi?

Toz tarçını bende denedim ama icimi cok zor.oluyor cubuk tarcin alincaya kadar sutu kaynatip bir gece beklettikten sonra icecegin zaman suz sonra kahve ekle istersen.. ama cubuk tarçın cok pratik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…