♥haftalık kilo verme yarışması♥

Markete girince direk tavuk almaya yöneliyorum 1 paket alınca 2 kere yapıyorum da sevmiyor bizimkiler hep bana kalıyor

ayy bizimkilerde tavuk yemiyolar oysaki ben severim, dün akşam k.valdeyle onun annesi vardı gerçi 1 haftadır bizdeler o yapmış tavuğu, ancak biri gelcekte öyle yiyiyolar zorla işte

1 ay mıı ooo çok geçmiş olsun deniz gerçekten ne ara yakalandın anlamıyosun bile ama iyileşirken sürüne sürüne işte böyle

sana katılıyorum gripte antibiyotik kullanmayın diyolar ama bende anlamıyrum zaten bi geldimi boğazlardan geliyo ciğerlere iniveriyo hadi sıkıyosa kullanma, ama ben bu sefer sadece 1 tane grip hapı aldım bide saat 2 de alcam onun harici bol bol yattım, adaçayı, meyva, sıcak çorba derken en azından ayaktayım işe gelebildim işte gidincede yatar dinlenirim, böyle böyle geçcek inşallah

eliff nasılsın? sende bu hafta bizdensin kilo veremeyenler ve azcıkta olsa alanlar sınavlar nasıldı??
Evet oyle oldu ya duzene sokamadim hafta sonu surekli tost tarzi besleniyorum onun etkisiyle ekmegi fazla kacirmaya basladim ama hedefe ulasmama engel olamazzzz . formasyon ara sinavlari oldu iyiydiler finallere az zaman kaldi onlara hazirlaniyorum siteye giremiyorum sureki odev oluyo bide cocuk ilgi istiyo ozluyor da . sizde durumlar niye boyle sizdemi abarttiniz yoksa yemek isini

ya aslında biz abartmadık ama ay büyüyomuşya ondan büyüdük yoksa ki verirdikama ayın 22 sinde ay küçülmeye başlıyo bizde küçülcez ayın izniyle inşallah

sana başarılar vaktin olursa gel beklerim çaya kahveye, hafta sonu çaycuma ve kilimlideyim

O arayı çok iyi bilirim doğum sonrası işe başladım 77 kiloyla 1 yıl aldıklarım iyiydi sonrasında bol gelmeye başladı ama benim 55 kiloyken aldığım 10 tane kadar giyilmemiş pantolonum vardı onları giyicem diye kıyafet almadım ama 3 ay ip atladım

Yakın mısınız yoksa sizler ne güzel ne güzel bir akdenizli olarak karadenizi merak ediyorum ve gezmek istiyorum inşallah bu yaz gecenin kraliçesi dizisinde gördüm en son gerçekten süper yaaaa

Yakın mısınız yoksa sizler ne güzel ne güzel bir akdenizli olarak karadenizi merak ediyorum ve gezmek istiyorum inşallah bu yaz gecenin kraliçesi dizisinde gördüm en son gerçekten süper yaaaa
aslında yakınız ama hayat telaşı işte görüşmek nasip olmuyor, elif evli ve okuyo bide kızı var koştur koştur halinde,

karadeniz güzeldir yolun düşerse beklerim, karadeniz,ege ve akdenizi de görmüş biri olarak ege favorim, ilerde egede yaşamak isterim

boşver muz kabız yapıyo zaten ve diğerlerine göre daha pahalı. bizde de öyle olsa keşke muz alırsam eve girmeden bitiyo
Bizde de muz pek durmaz eşim çok seviyor

Evet niyeyse canım çekti neyse ki çerezlere bulaşmadım hafta sonuna sakladım onları

Bugün bende az dengeleyeyim öğlen iş yerinde tavuk döner varmış akşamda lahana çorbamla etli patatesimi yersem sadece iyi olur

Bugün artık yaparım çorbamı hafta sonu da rahat rahat yerim işyerindekiler rahatsız olmuşmuşş çok kokuyormuşş

Kurtarmaya çalışmışsın gibi ama bence içlerinden birini seçip alsaydın yarı yarıya indirseydin daha iyiydi mesela salata + mercimek köftesi + tuzlu kurabiye de günü kurtarırdı sende
Ah bir şekersiz yaşayabilsem kızıma kurabiye alıyorum yavrucak tuzluları yiyor ben tatlıları

Egeyi ben de sevdim İzmir i yani en sevdiğim kuzenim de orda olunca ben de orda yaşamak isterdim ev aldı oraya yerleşti ne güzel

Kilimli ye haritada baktım tam benlik deniz kenarı manzaralı da bir evin varsa miss

elma şekerim ne yedin içtin bu kadar az k.hidratlı, ben bi türlü kaçamıyorum k.hidrattan yaa
Valla canım dün çok sağlam kahvaltı yaptım yumurtalı ve tahıllı ekmek, peynir domates, öğle bitki çayıyla geçiştirdim akşam karnabahar salatası ve ızgara tavuk yedim çok az yoğurt o kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…