Markete girince direk tavuk almaya yöneliyorum 1 paket alınca 2 kere yapıyorum da sevmiyor bizimkiler hep bana kalıyor
Biz de grip olduk ya geçen kızımla böyle oluyor ilk başta kesinlikle ilaç almak şart ben inanmıyorum antibiyotiksiz atlatılacağına çünkü grip ve soğuk algınlığı birlikte seyrediyor genzine akıp ciğerleri de kaplıyor biz çabuk atlattık da annem atlatamamış 1 aydır hasta kadın
Evet oyle oldu ya duzene sokamadim hafta sonu surekli tost tarzi besleniyorum onun etkisiyle ekmegi fazla kacirmaya basladim ama hedefe ulasmama engel olamazzzz . formasyon ara sinavlari oldu iyiydiler finallere az zaman kaldi onlara hazirlaniyorum siteye giremiyorum sureki odev oluyo bide cocuk ilgi istiyo ozluyor da . sizde durumlar niye boyle sizdemi abarttiniz yoksa yemek isinieliff nasılsın? sende bu hafta bizdensin kilo veremeyenler ve azcıkta olsa alanlarsınavlar nasıldı??
Evet oyle oldu ya duzene sokamadim hafta sonu surekli tost tarzi besleniyorum onun etkisiyle ekmegi fazla kacirmaya basladim ama hedefe ulasmama engel olamazzzz . formasyon ara sinavlari oldu iyiydiler finallere az zaman kaldi onlara hazirlaniyorum siteye giremiyorum sureki odev oluyo bide cocuk ilgi istiyo ozluyor da . sizde durumlar niye boyle sizdemi abarttiniz yoksa yemek isini
O arayı çok iyi bilirim doğum sonrası işe başladım 77 kiloyla 1 yıl aldıklarım iyiydi sonrasında bol gelmeye başladı ama benim 55 kiloyken aldığım 10 tane kadar giyilmemiş pantolonum vardı onları giyicem diye kıyafet almadım ama 3 ay ip atladımkız olmaz mı var, aslında okadar aradayım ki pantolonlar bol gelmeye başladı, önü falan çok tip duruyo belimde durmuyo habire yukrı çekip duruyorum çok çirkin görünüyor, bazı kazaklarımı eledim bile acayip bol gelmeye başladı, ama bi yandan da zayıfken aldığım pantolonum vardı geçen denedim hala tayt gibi ama fazla yok 2 tane var sanırım öyle pantolonum, şimdi almak istemiyorum boşuna gitcek diye yani her türlü arada kaldım bende sıkıntı büyük
Yakın mısınız yoksa sizler ne güzel ne güzel bir akdenizli olarak karadenizi merak ediyorum ve gezmek istiyorum inşallah bu yaz gecenin kraliçesi dizisinde gördüm en son gerçekten süper yaaaaya aslında biz abartmadık ama ay büyüyomuşya ondan büyüdük yoksa ki verirdikama ayın 22 sinde ay küçülmeye başlıyo bizde küçülcez ayın izniyle inşallah
sana başarılar vaktin olursa gel beklerim çaya kahveye, hafta sonu çaycuma ve kilimlideyim
aslında yakınız ama hayat telaşı işte görüşmek nasip olmuyor, elif evli ve okuyo bide kızı var koştur koştur halinde,Yakın mısınız yoksa sizler ne güzel ne güzel bir akdenizli olarak karadenizi merak ediyorum ve gezmek istiyorum inşallah bu yaz gecenin kraliçesi dizisinde gördüm en son gerçekten süper yaaaa
Bizde de muz pek durmaz eşim çok seviyorboşver muz kabız yapıyo zaten ve diğerlerine göre daha pahalı. bizde de öyle olsa keşke muz alırsam eve girmeden bitiyo
hehe sen baştan zaten aburu cuburu yiyecem diye oturmuşsun sofraya
evet senin işi zor eşin bu konuda sağolsun pek iştahlı onun yanında yemeden durman zor
bu sefer k.hidrat az çıktı öğlen ve akşam tavuk yiyince böyle oldu, sıfır k. hidratlıymış çok denişik
Bugün artık yaparım çorbamı hafta sonu da rahat rahat yerim işyerindekiler rahatsız olmuşmuşş çok kokuyormuşşBizde de muz pek durmaz eşim çok seviyor
Evet niyeyse canım çekti neyse ki çerezlere bulaşmadım hafta sonuna sakladım onları
Bugün bende az dengeleyeyim öğlen iş yerinde tavuk döner varmış akşamda lahana çorbamla etli patatesimi yersem sadece iyi olur
Ah bir şekersiz yaşayabilsem kızıma kurabiye alıyorum yavrucak tuzluları yiyor ben tatlılarıKurtarmaya çalışmışsın gibi ama bence içlerinden birini seçip alsaydın yarı yarıya indirseydin daha iyiydi mesela salata + mercimek köftesi + tuzlu kurabiye de günü kurtarırdı sende
Egeyi ben de sevdim İzmir i yani en sevdiğim kuzenim de orda olunca ben de orda yaşamak isterdim ev aldı oraya yerleşti ne güzelaslında yakınız ama hayat telaşı işte görüşmek nasip olmuyor, elif evli ve okuyo bide kızı var koştur koştur halinde,
karadeniz güzeldir yolun düşerse beklerim, karadeniz,ege ve akdenizi de görmüş biri olarak ege favorim, ilerde egede yaşamak isterim
Lahana çorbası mı çok kokuyormuş tadı müthiş yaBugün artık yaparım çorbamı hafta sonu da rahat rahat yerim işyerindekiler rahatsız olmuşmuşş çok kokuyormuşş
Kilimli ye haritada baktım tam benlik deniz kenarı manzaralı da bir evin varsa missaslında yakınız ama hayat telaşı işte görüşmek nasip olmuyor, elif evli ve okuyo bide kızı var koştur koştur halinde,
karadeniz güzeldir yolun düşerse beklerim, karadeniz,ege ve akdenizi de görmüş biri olarak ege favorim, ilerde egede yaşamak isterim
Mutfakta şişko ve kıskanç arkadaşlarım var daLahana çorbası mı çok kokuyormuş tadı müthiş ya
Nefsimiz kahrolsunAh bir şekersiz yaşayabilsem kızıma kurabiye alıyorum yavrucak tuzluları yiyor ben tatlıları
Kendilerine yapıyorlar demek ki bahaneleri de hazır kokuyorMutfakta şişko ve kıskanç arkadaşlarım var da
Kilimli ye haritada baktım tam benlik deniz kenarı manzaralı da bir evin varsa miss
Mutfakta şişko ve kıskanç arkadaşlarım var da
Ben ısıtırken rahatsız oluyorlar mışşş 10 yaşında kızı var birinin hala 80 kiloKendilerine yapıyorlar demek ki bahaneleri de hazır kokuyor
Ben ısıtırken rahatsız oluyorlar mışşş 10 yaşında kızı var birinin hala 80 kilo
Valla canım dün çok sağlam kahvaltı yaptım yumurtalı ve tahıllı ekmek, peynir domates, öğle bitki çayıyla geçiştirdim akşam karnabahar salatası ve ızgara tavuk yedim çok az yoğurt o kadar :)elma şekerim ne yedin içtin bu kadar az k.hidratlı, ben bi türlü kaçamıyorum k.hidrattan yaa
Ekim 1 inde 94.1 ile başladım canım 4.5 ayda 14 kilo 300 gr galiba 79.8 şuancanım kaç ayda bu kiloya düştün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?