ya kırkta yılda bir sanırım haftanın birincisi oldum ondadasbeden açıklama yapmadı geçenkinde @beyazlotus bizim gruptan yanlışlıkla birinci ilan edilmişti aslında o zamanda ben birinciydim ama sbeden bana geçti borun pazarı sür eşşeği niğdeye demişti ama şimdi de birinciyim yine açıklamadı, küscem ama kendimi yemeğe vurcam, vurcam pizzayı,vurcam pideyi çikolatayı hepsi benim olucak hahahaaaa
eyy topik ahalisi cici bayanlar
geçtiğimiz hafta grup birincisi olaninciiitanesi
bu hafta da birinciliği D damlasr hanimefendiye kaptirmiyor ve birinci oluyor. kendisini tebrik ve takdir ediyoruz
-2.600
Amin canim aminnn
Tatlim hani alsancak karşıyaka falan cok guzeldir de ama senin aradigin yer seferihisar urla tarafi bence tam yazin degil baharda gidin kafa dinlersiniz hatta biz de gelelim okeye üçüncü dördüncü oluruz:))Darmadağın adlı bir yabancı filmdi canımİzmir'in en güzel yeri neresi tatil için tercih edilecek olsa ama en çok güzel yerler görmek maksatlı manzaralı huzur dolu desem
nisanlinda mi o sehirdeydi canim . nikahi yaptiniz mi erkendenAmin canim aminnn
Dua edin de nisanlimin tayini ciksin gidelim bu yil cok ihtiyacim var dualariniza valla
Bende dediğin yerleri tahmin etmiştim canım bir de dün yeni bir bilgi öğrendim 3-4 gün bile kalsak araçla bütün İzmir'i gezebilirmişiz mesafeleri çok yakınmış doğru mudurTatlim hani alsancak karşıyaka falan cok guzeldir de ama senin aradigin yer seferihisar urla tarafi bence tam yazin degil baharda gidin kafa dinlersiniz hatta biz de gelelim okeye üçüncü dördüncü oluruz:))
Yeni bir rakip gelmiş bana bize -1200 he hımm bunu bir düşüneyim
Hafta birincileri
Grup 90inciiitanesi -2.600
Grup 80elma_sekerim01 -700
Grup 70 K Kafkanistan -400
Grup 60begum75 -900
Grup 50Mrs Robot -1.200
biraz yogunum okul basladi yeniden. bi yandan matematik oturmaya calisiyrm. buralari birakmam canım. zayiflamaya devam . emzirmeyi kestim kilo gitmiyor cok dikkat ediyrm.gunde 500 kalori emzirerek harciyordm artik o kaloriler gitmiyor kilomu zor koruyorum bu dönemi basariyla atlatirsam süper olacak. sen bu hafta bizi ve kendini mutlu edeceksin inayorum nedenseŞükürsbeden nerelerdesin canım yaa yoksa bol bol kalorimi alıyon hadi bana diyodun hadi artık diye unutma bu sene memlekete zayıf olarak gideceğiz
insallah bir rakibin var ve henüz nasil biri atak yapar mi bilmiyoruzBu arada haftaya 80ler grubun birincisi ben olacam
canim benim kesin nehir biricnidir demistim ama bi baktim o da neeeBende dediğin yerleri tahmin etmiştim canım bir de dün yeni bir bilgi öğrendim 3-4 gün bile kalsak araçla bütün İzmir'i gezebilirmişiz mesafeleri çok yakınmış doğru mudurTabi ki neden olmasın inşallah nasip olursa
Yeni bir rakip gelmiş bana bize -1200 he hımm bunu bir düşüneyimTebrikler canım Mrs Robot
Tebrik ediyorum çıtırlar
inciiitanesi elma_sekerim01 K Kafkanistan begum75 Mrs Robot
Bu hiç hoşuma gitmedicanim benim kesin nehir biricnidir demistim ama bi baktim o da neee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?