♥haftalık kilo verme yarışması♥

eyy topik ahalisi cici bayanlar

geçtiğimiz hafta grup birincisi olan inciiitanesi
bu hafta da birinciliği D damlasr hanimefendiye kaptirmiyor ve birinci oluyor. kendisini tebrik ve takdir ediyoruz

-2.600

kızlar tebrik ederim devamını dilerim
D damlasr cim grupta tek kaldın her hafta birincisin ne güzel şaka bi yana topukları yağla bence fışt diye kayıver bir alt gruba

bir alt gruba geçen elma_sekerim01 ve inciiitanesi ni de çok çok tebrik ediyorum

grup 60 birincisi

topiğin şeker mi şeker tatlı kızı
begum75

tebrikler

-900

sbeden cim,tatlı şeker olan sensin canım benim çok teşekkür ederim, başta bu grubun oluşmasına vesile olan sensin, senin sayende bu kadar zayıfladım, bu grup, bu dayanışma, takım arkadaşlarım olmasa iradem bu kadar güçlü kalamazdı bu bir gerçek

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim

aaa yeşim gelmiş Y YESIMBOZ kız nerelerdesin sen, iyimisin?merak ettim,neden gelemedin kaç günlerdir?kız yoksa

Merhabalar tatlim. Henuz degil Mart itibariyle bakacagiz bakalim kismetse:) Bende kist cikti canim annemde ameliyat olacak o yuzden kotuyum 2-3 haftadir uzaklastim saglikli beslenme ve spordan. Yavas yavas toparlamaya calisiyorum kendimi

Merhabalar tatlim. Henuz degil Mart itibariyle bakacagiz bakalim kismetse:) Bende kist cikti canim annemde ameliyat olacak o yuzden kotuyum 2-3 haftadir uzaklastim saglikli beslenme ve spordan. Yavas yavas toparlamaya calisiyorum kendimi

canım benim çok geçmiş olsun, sen buraları bırakmazdın zaten gelmeyince bişey var dedim kesin,
kist derken nasıl mesela bendede var ama basit kist dedi doktor yumurtalıkta doluymuş kistlerden her regl de deli gibi ağrı yapıyo? senin kide böyle bişeymi?
annen ne ameliyatı olcak? acil şifalar olsun canım önemli bişey değildir inşallah

Cok tesekkurler canim benim,sagolasin. Su anda zararli gorunmuyor regl olduktan sonra bir daha bakalim dedi 5 cm olmasi korkuttu acikcasi. Regl oldum cok berbat gecti yerlerde surundum resmen. Bugun bitiyor cuma gunu gidecegim doktora bakalim ne diyecek. Bir yandan da bebek dusunmeye basladigimiz icin korkuyorum Hala batiyor sanki ara ara psikolojik mi acaba bilmiyorum.
Annemde iltihapli eklem romatizmasi var simdilik ilac tedavisi goruyor karar verilecek duruma gore

anladım canım, kist önemli olsaydı adetin dengesiz olurdu yada olmazdı gibime geliyo, o yüzden önemli olcağını sanmıyorum, bazen yumurtlamada atılamayan yumurtalar içi sıvı yada hormon dolup büyüyomuş öyle bişeydir belkide, kafana takma,bebişine engel olmaz olamaz hadi bakalım hayırlısyla bebişin olur inşallah, hayırlı haberlerini bize söylersin inşallah

annene de acil şifalar diliyorum, yapabiliyosa onada bol spor yaptır bence sporun herşeye fayfası olur gibime geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…