Ayy canım çok tesekkürler çok mutlu oldumgelelim grup 80 e
elma_sekerim01 bu haftada birinciliği elinde tutuyor ve özellikle N naz5403 hanimefendiyi her zaman ki gibi geride bıraktı.veeeeee en önemlisi adını altın haflerle 70 ler grubuna yazdırdı. o artik 80 li değil o bir 70 li Elveda N naz5403 elveda @fiyonkbayan dedi vee hop 70 ler tebrik ediyorum.
-1.200
Ya varya vicdan yapa yapa beni 90 lar grubuna getirdin şimdide tek kaldı bi kapatsaydım 90 grubunu diye diye 80 e düşürürsün sen :)
Hafta birincileri
Grup 90inciiitanesi -2.600
Grup 80elma_sekerim01 -700
Grup 70 @Kafkanistan -400
Grup 60begum75 -900
Grup 50 @Mrs Robot -1.200
Ya varya vicdan yapa yapa beni 90 lar grubuna getirdin şimdide tek kaldı bi kapatsaydım 90 grubunu diye diye 80 e düşürürsün sen :)
sana mesaj alintisi yapmistim tatlım yogunum diye. simdi duzenlicem
eyy topik ahalisi cici bayanlar
geçtiğimiz hafta grup birincisi olaninciiitanesi
bu hafta da birinciliği D damlasr hanimefendiye kaptirmiyor ve birinci oluyor. kendisini tebrik ve takdir ediyoruz
-2.600
gelelim grup 80 e
elma_sekerim01 bu haftada birinciliği elinde tutuyor ve özellikle N naz5403 hanimefendiyi her zaman ki gibi geride bıraktı.veeeeee en önemlisi adını altın haflerle 70 ler grubuna yazdırdı. o artik 80 li değil o bir 70 li Elveda N naz5403 elveda @fiyonkbayan dedi vee hop 70 ler tebrik ediyorum.
-1.200
Bu arada haftaya 80ler grubun birincisi ben olacam
Hafta birincileri
Grup 90inciiitanesi -2.600
Grup 80elma_sekerim01 -700
Grup 70 @Kafkanistan -400
Grup 60begum75 -900
Grup 50 @Mrs Robot -1.200
Bu hiç hoşuma gitmediBu hafta da şansa yavaş gidiyor 3.gün daha 100 gram oynadı
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese göstersinsen hedefine ulaştın sayılır canım o yüzden büyük oynama olmaz sende,1.olamasanda üzülme star tablosunda su321 in yanında yer almana ramak kaldı
yo yoo sana bir arkadas daha gelir sen onuda 80 lere yolcu edrsin tahtindan mendil sallayarak
Merhabalar tatlim. Henuz degil Mart itibariyle bakacagiz bakalim kismetse:) Bende kist cikti canim annemde ameliyat olacak o yuzden kotuyum 2-3 haftadir uzaklastim saglikli beslenme ve spordan. Yavas yavas toparlamaya calisiyorum kendimi
canım benim çok geçmiş olsun, sen buraları bırakmazdın zaten gelmeyince bişey var dedim kesin,
kist derken nasıl mesela bendede var ama basit kist dedi doktor yumurtalıkta doluymuş kistlerden her regl de deli gibi ağrı yapıyo? senin kide böyle bişeymi?
annen ne ameliyatı olcak? acil şifalar olsun canım önemli bişey değildir inşallah
Bilmiyorum ama ben kendimce atak yaptım bile yeter artık 87-87 bıktım valla artık inişe geçecem inşallahinsallah bir rakibin var ve henüz nasil biri atak yapar mi bilmiyoruz
Cok tesekkurler canim benim,sagolasin. Su anda zararli gorunmuyor regl olduktan sonra bir daha bakalim dedi 5 cm olmasi korkuttu acikcasi. Regl oldum cok berbat gecti yerlerde surundum resmen. Bugun bitiyor cuma gunu gidecegim doktora bakalim ne diyecek. Bir yandan da bebek dusunmeye basladigimiz icin korkuyorumHala batiyor sanki ara ara psikolojik mi acaba bilmiyorum.
Annemde iltihapli eklem romatizmasi var simdilik ilac tedavisi goruyor karar verilecek duruma gore
Bilmiyorum ama ben kendimce atak yaptım bile yeter artık 87-87 bıktım valla artık inişe geçecem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?