♥haftalık kilo verme yarışması♥

kızlar size bir şey itiraf edicem
ben normalde öğlen yemeklerinde gelen tatlıları istemezdim, bugün aşçı tabağıma koymuş kadayıfı, bende ıspanak yedikten sonra kendimi tatlının dibini sıyırırken yakaladım
çok pişmanım, dövün beni,saçımı çekin ama ben dedim sbeden gelmedi diye psikolojim bozuldu vurucam kendimi yemeğe dedim, bilinçaltımda beni yemeğe itti, yoksa benim suçum yok

Tabi tabi birinciliği görünce bi rahatlık geldi sana akşama telafi edersin sen onu ama çok istedin gel bakım buraya

Tam gunu gunune oluyor cok sukur, doktor o yuzden pek uzerinde durmadi sanirim. Dedigin gibi atilamayan yumurtadan dolayiymis ama dollenmeyi zorlastirir mi sikinti yaratir mi bilmiyoruz. Bakalim ne diyecek Cuma gunu. Hic basima gelmedigi icin cok korktum endiselendim. Inan bi de annemin uzuntusunden ne yemek ne spor hak getire... Kilo aldim o kesin tartiya dahi cikmadim.
Cok cok tesekkurler canim guzel dileklerin icin iyi ki varsin :)

engel olsaydı bendede olurdu,sanada engel olcağını sanmam, hiç kafana takma, stres yapma, bebiş düşünüyosun sen ona göre senin mutlu olman lazımki bebişinde en akıllı en tatlış olsun.
sağlık herşeyden önemli kilo çookkk sonraki şey, sen yeterince güzel bir fiziğe sahipsin kilo vermenin ötesinde şekilli bir vücudun var,o yüzden kilo veremedim diye dert etme kendine,bundan sonrası sağlık ve bebiş için
canım ne demek sende iyiki varsın

demi kaysin artik iyice yerlesti kovuyoz gitmiyor 80 lere git diyom yok

evet ben açtım canim ama senin gibi enerjisi bol insanlr sayesinde dinc kaldi sekerrimmm

cok gecmis olsun canım bende profiline baktim baktim ki 2016 topigine yaziyorsun iki haftadır da bildirim yapmadın. demekki birakti bizi hamile heralde dedim

afiyet olsun nefsinin hakkini vermissin. olur arada

Sagol canim benim yaa sicacik kalbin,sozlerin yeter inan. Cok cok tesekkur ederim. Hayirlisiyla bekleyecegiz bakalim insallah :)

cok gecmis olsun canım bende profiline baktim baktim ki 2016 topigine yaziyorsun iki haftadır da bildirim yapmadın. demekki birakti bizi hamile heralde dedim

Sagol canim benim. Yok henuz degil, bebek konusu kafami dagitiyor acikcasi. Yedim ictim spora gidemedim ordan oraya kosturup ugrasmaktan. Sizin de motivasyonunuzu bozmak istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…