sbeden cim,tatlı şeker olan sensin canım benim çok teşekkür ederim, başta bu grubun oluşmasına vesile olan sensin, senin sayende bu kadar zayıfladım, bu grup, bu dayanışma, takım arkadaşlarım olmasa iradem bu kadar güçlü kalamazdı bu bir gerçek
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Evet canım benim beni en çok etkileyen geçen seneden bu yana kalçam 5cm fazla olması çok üzüldüm ya çokkız iddialı gördüm seni,
demi ama 87-87 nereye kadar,hadi bakalım
Tabi tabi birinciliği görünce bi rahatlık geldi sana akşama telafi edersin sen onu ama çok istedin gel bakım burayakızlar size bir şey itiraf edicem
ben normalde öğlen yemeklerinde gelen tatlıları istemezdim, bugün aşçı tabağıma koymuş kadayıfı, bende ıspanak yedikten sonra kendimi tatlının dibini sıyırırken yakaladım
çok pişmanım, dövün beni,saçımı çekin ama ben dedim sbeden gelmedi diye psikolojim bozuldu vurucam kendimi yemeğe dedim, bilinçaltımda beni yemeğe itti, yoksa benim suçum yok
Tabi tabi birinciliği görünce bi rahatlık geldi sana akşama telafi edersin sen onu ama çok istedin gel bakım buraya
Evet canım benim beni en çok etkileyen geçen seneden bu yana kalçam 5cm fazla olması çok üzüldüm ya çok
anladım canım, kist önemli olsaydı adetin dengesiz olurdu yada olmazdı gibime geliyo, o yüzden önemli olcağını sanmıyorum, bazen yumurtlamada atılamayan yumurtalar içi sıvı yada hormon dolup büyüyomuş öyle bişeydir belkide, kafana takma,bebişine engel olmaz olamazhadi bakalım hayırlısyla bebişin olur inşallah, hayırlı haberlerini bize söylersin inşallah
annene de acil şifalar diliyorum, yapabiliyosa onada bol spor yaptır bencesporun herşeye fayfası olur gibime geliyo
Tam gunu gunune oluyor cok sukur, doktor o yuzden pek uzerinde durmadi sanirim. Dedigin gibi atilamayan yumurtadan dolayiymis ama dollenmeyi zorlastirir mi sikinti yaratir mi bilmiyoruz. Bakalim ne diyecek Cuma gunu. Hic basima gelmedigi icin cok korktum endiselendim. Inan bi de annemin uzuntusunden ne yemek ne spor hak getire... Kilo aldim o kesin tartiya dahi cikmadim.
Cok cok tesekkurler canim guzel dileklerin icin iyi ki varsin :)
demi kaysin artik iyice yerlesti kovuyoz gitmiyorkızlar tebrik ederimdevamını dilerim
@damlasr cim grupta tek kaldın her hafta birincisin ne güzelşaka bi yana topukları yağla bence fışt diye kayıver bir alt gruba
bir alt gruba geçen @elma_sekerim01 ve @inciiitanesi ni de çok çok tebrik ediyorum
evet ben açtım canim ama senin gibi enerjisi bol insanlr sayesinde dinc kaldi sekerrimmmsbeden cim,tatlı şeker olan sensin canım benim çok teşekkür ederim, başta bu grubun oluşmasına vesile olan sensin, senin sayende bu kadar zayıfladım, bu grup, bu dayanışma, takım arkadaşlarım olmasa iradem bu kadar güçlü kalamazdı bu bir gerçek
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
demi kaysin artik iyice yerlesti kovuyoz gitmiyor80 lere git diyom yok
ayyy ne güzel bir tablo, resmini çekip eşime yolladım kayıtlı kalsın bakarsın bidaha olamam
herkes gibi bende elimden geldiği kadar canlı tutaya yardım etmeye çalışıyorum, bulmuşum sizin gibi tontik şekerleri bırakırmıyım hiçevet ben açtım canim ama senin gibi enerjisi bol insanlr sayesinde dinc kaldi sekerrimmm
cok gecmis olsun canımCok tesekkurler canim benim,sagolasin. Su anda zararli gorunmuyor regl olduktan sonra bir daha bakalim dedi 5 cm olmasi korkuttu acikcasi. Regl oldum cok berbat gecti yerlerde surundum resmen. Bugun bitiyor cuma gunu gidecegim doktora bakalim ne diyecek. Bir yandan da bebek dusunmeye basladigimiz icin korkuyorumHala batiyor sanki ara ara psikolojik mi acaba bilmiyorum.
Annemde iltihapli eklem romatizmasi var simdilik ilac tedavisi goruyor karar verilecek duruma gore
HarikasınBilmiyorum ama ben kendimce atak yaptım bile yeter artık 87-87 bıktım valla artık inişe geçecem inşallah
kızlar size bir şey itiraf edicem
ben normalde öğlen yemeklerinde gelen tatlıları istemezdim, bugün aşçı tabağıma koymuş kadayıfı, bende ıspanak yedikten sonra kendimi tatlının dibini sıyırırken yakaladım
çok pişmanım, dövün beni,saçımı çekin ama ben dedim sbeden gelmedi diye psikolojim bozuldu vurucam kendimi yemeğe dedim, bilinçaltımda beni yemeğe itti, yoksa benim suçum yok
evet rahatsiz edilmesi lazim. ben ugrasiyorum arasira :)
az daha baskı yapalımda zorlasın kendini
bu topik hepimizin tatlimherkes gibi bende elimden geldiği kadar canlı tutaya yardım etmeye çalışıyorum, bulmuşum sizin gibi tontik şekerleri bırakırmıyım hiç
engel olsaydı bendede olurdu,sanada engel olcağını sanmam, hiç kafana takma, stres yapma, bebiş düşünüyosun sen ona göre senin mutlu olman lazımki bebişinde en akıllı en tatlış olsun.
sağlık herşeyden önemli kilo çookkk sonraki şey, sen yeterince güzel bir fiziğe sahipsin kilo vermenin ötesinde şekilli bir vücudun var,o yüzden kilo veremedim diye dert etme kendine,bundan sonrası sağlık ve bebiş için
canım ne demek sende iyiki varsın
cok gecmis olsun canımbende profiline baktim baktim ki 2016 topigine yaziyorsun iki haftadır da bildirim yapmadın. demekki birakti bizi hamile heralde dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?