Geçmiş olsun canım annede Sanada acil şifalar kiloyu dert etme nasılsa verilir Allah sağlık versin önceTam gunu gunune oluyor cok sukur, doktor o yuzden pek uzerinde durmadi sanirim. Dedigin gibi atilamayan yumurtadan dolayiymis ama dollenmeyi zorlastirir mi sikinti yaratir mi bilmiyoruz. Bakalim ne diyecek Cuma gunu. Hic basima gelmedigi icin cok korktum endiselendim. Inan bi de annemin uzuntusunden ne yemek ne spor hak getire... Kilo aldim o kesin tartiya dahi cikmadim.
Cok cok tesekkurler canim guzel dileklerin icin iyi ki varsin :)
kadayıfmı yedim öküz mü bilmiyorum,içime öküz gibi oturdu zatenafiyet olsun nefsinin hakkini vermissin. olur arada
Sorma canım sorma çok pişmanımooo evet üzül bencede,boylu poslu hatunsun, zayıflamak sana çok yakışır manken olursun manken
Evet canım arada bi nefsinide ödüllendirmek lazım dimi amakadayıfmı yedim öküz mü bilmiyorum,içime öküz gibi oturdu zatenpişmanım
ama sağol canım anlayışın için, içimi rahatlattın
Geçmiş olsun canım annede Sanada acil şifalar kiloyu dert etme nasılsa verilir Allah sağlık versin önce
Ya kızlar ben kadınlar kulübüne tel veya laptop tan girdiğimdede hep reklam çıkıyo yazmama ve girmeme izin vermiyo acaba niye öyle oluyo başına gelen varmı
oturmasin bebegim. insaniz sonucta nadiren ye yasaklar insani bunaltyor :-*kadayıfmı yedim öküz mü bilmiyorum,içime öküz gibi oturdu zatenpişmanım
ama sağol canım anlayışın için, içimi rahatlattın
Erkenden yeme işini bırakıyorsunuz ya nasıl kıskanıyorum
Geçmiş olsun canım annene de sana da çokMerhabalar tatlim. Henuz degil Mart itibariyle bakacagiz bakalim kismetse:) Bende kist cikti canim annemde ameliyat olacak o yuzden kotuyum 2-3 haftadir uzaklastim saglikli beslenme ve spordan. Yavas yavas toparlamaya calisiyorum kendimi
Senin bilinç altında çok tatlıkızlar size bir şey itiraf edicem
ben normalde öğlen yemeklerinde gelen tatlıları istemezdim, bugün aşçı tabağıma koymuş kadayıfı, bende ıspanak yedikten sonra kendimi tatlının dibini sıyırırken yakaladım
çok pişmanım, dövün beni,saçımı çekin ama ben dedim sbeden gelmedi diye psikolojim bozuldu vurucam kendimi yemeğe dedim, bilinçaltımda beni yemeğe itti, yoksa benim suçum yok
Evet tatlım dikkat ettiysen bize geldi yemeğe yada dışarda buluştuk falan diyorum aradanisanlinda mi o sehirdeydi canim . nikahi yaptiniz mi erkenden
Evet canım kendi aracınız varsa yada araç kiralarsanız çok avantajlı ve güzel olur.Bende dediğin yerleri tahmin etmiştim canım bir de dün yeni bir bilgi öğrendim 3-4 gün bile kalsak araçla bütün İzmir'i gezebilirmişiz mesafeleri çok yakınmış doğru mudurTabi ki neden olmasın inşallah nasip olursa
Yeni bir rakip gelmiş bana bize -1200 he hımm bunu bir düşüneyimTebrikler canım @Mrs Robot
Tebrik ediyorum çıtırlar
@inciiitanesielma_sekerim01 @Kafkanistan begum75 @Mrs Robot
Evet canım kendi aracınız varsa yada araç kiralarsanız çok avantajlı ve güzel olur.
Özellikle akşamlarını çok severim ben
Bende çerezde saymasam olur mu nasıl canım çekti şimcikSelamün aleykum kızlarrrr
Misafirim vardı bugün yemek yedik birlikte evde sonra okey oynadık şimdik de akşam namazımı kılıp oturdum
Menümü yazcam ama çüşşşş dersiniz diye korkuyorum
Sabah 8 de 1 poğaça 1 yumurta
Akşam 3 te 4 kaşık pilav 2 kaşık tavuk sote salata 4 kaşık rus salatası ezogelin çorba 1 kepçe 4 tulumba tatlısı
çay yanında da kaju yicem.
Ben çerezde saymıyorum kızlar ya doyasıya:)))
Sporum da
1 saat yürüyüş
Bi de Allah nasip ederse 30 dakika pilates yapcam
Bahara nasip olsun nisan mayıs:)))Kafamda öyle bir şey var başka türlü uğraşılmaz sanırım canım bakalım ne zamana nasip olursa çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?