♥haftalık kilo verme yarışması♥

Geçmiş olsun canım annede Sanada acil şifalar kiloyu dert etme nasılsa verilir Allah sağlık versin önce

Ya kızlar ben kadınlar kulübüne tel veya laptop tan girdiğimdede hep reklam çıkıyo yazmama ve girmeme izin vermiyo acaba niye öyle oluyo başına gelen varmı

Ya kızlar ben kadınlar kulübüne tel veya laptop tan girdiğimdede hep reklam çıkıyo yazmama ve girmeme izin vermiyo acaba niye öyle oluyo başına gelen varmı

ben ben ben
az önce banada oldu sinir oldum hatta fotoğraf lar çoğaldıda tel kasıyomu diye birsürü foto sildim oda olmadı, demek virüs girdi dedim ama bende merak ediyorum
hatta yemek tariflerine baktığım 2 site var ordaya bakıp tarifleri okuyodum ordanda atıyo beni

Merhabalar tatlim. Henuz degil Mart itibariyle bakacagiz bakalim kismetse:) Bende kist cikti canim annemde ameliyat olacak o yuzden kotuyum 2-3 haftadir uzaklastim saglikli beslenme ve spordan. Yavas yavas toparlamaya calisiyorum kendimi
Geçmiş olsun canım annene de sana da çok Annende çok çabuk atlatır inşallah ameliyatını bilmiyorum ama Rabbim şifa versinMoralini hiç bozma zaten fiziğin çok iyiydi bebişten sonra daha da iyi olacaksındır eminim hayırlı haberlerini bekliyoruz bizim motivasyonumuzu bozmazsın bu arada ne zaman istersen çık çık gel konuşalım kafan dağılsın

Senin bilinç altında çok tatlı

Selamün aleykum kızlarrrr
Misafirim vardı bugün yemek yedik birlikte evde sonra okey oynadık şimdik de akşam namazımı kılıp oturdum
Menümü yazcam ama çüşşşş dersiniz diye korkuyorum
Sabah 8 de 1 poğaça 1 yumurta
Akşam 3 te 4 kaşık pilav 2 kaşık tavuk sote salata 4 kaşık rus salatası ezogelin çorba 1 kepçe 4 tulumba tatlısı
çay yanında da kaju yicem.
Ben çerezde saymıyorum kızlar ya doyasıya:)))
Sporum da
1 saat yürüyüş
Bi de Allah nasip ederse 30 dakika pilates yapcam

begum75 amaaannn ye kız eğer şerbeti kıvamındaysa pişmesi de iyiyse güzel olur kadayıf gerçi ben kadayıf sevmem de evdekiler hastası.
Hem öğlen yemişsin afiyet bal şeker olsun
Ama madem istiyorsun al sana al

Evet canım kendi aracınız varsa yada araç kiralarsanız çok avantajlı ve güzel olur.
Özellikle akşamlarını çok severim ben

Bende çerezde saymasam olur mu nasıl canım çekti şimcikÇok abartı birşeyin yok kilonu korumaya çalışıyorsun artık diyette değilsin yani olur o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…