Bide ayakta durmakta mı kalori yaktırıyordur ne sınıfta hiç oturmuyorum ya baya enerji harcıyorum.Bende çerezde saymasam olur mu nasıl canım çekti şimcikÇok abartı birşeyin yok kilonu korumaya çalışıyorsun artık diyette değilsin yani olur o kadar
Can'ım benimki hafta -1200 diye hatırlıyordum ama yanlış mı hatırlıyorum
Hafta birincileri
Grup 90 @inciiitanesi -2.600
Grup 80elma_sekerim01 -700
Grup 70 K Kafkanistan -400
Grup 60begum75 -900
Grup 50 @Mrs Robot -1.200
Evet canım bünye alıştı artık benim ilk zamanlar açlıktan kuscak gibi yatıyordumErkenden yeme işini bırakıyorsunuz ya nasıl kıskanıyorum
Hafta birincileri
Grup 90 @inciiitanesi -2.600
Grup 80elma_sekerim01 -700
Grup 70 K Kafkanistan -400
Grup 60begum75 -900
Grup 50 @Mrs Robot -1.200
tebrikler kızlar inşallah ben de böyle olcam olcam işteinsallah bir rakibin var ve henüz nasil biri atak yapar mi bilmiyoruz
evet canim yanlislik var..seni yukarda guncelleyi unutmusum. gecen hafta da birinci oldugun icin adin oradaydi. bide gecen hafta 71.500 mussun ben 71.300 yazmisim. ben kilolari girince kontrol edin beni uyarin hata olabiliyor :)Can'ım benimki hafta -1200 diye hatırlıyordum ama yanlış mı hatırlıyorum
Ben seni yakalamadan kaç canım...bu haftanın son birkaç gününü sadece su içerek geçirmeyi düşünüyorum. o zaman kilo verebilirim.sbeden yediğim herşeyin kalorisini tutmuyorum ben ama hergün tartılıyorum bugün 82,5 ti yine sabah. yarına o,5 gider inşallah. 80 lerden çıkmama 2,5 kaldı. hadi inşallah
İlk defa bu kadar yediğini gördüm hayret valla...Selamün aleykum kızlarrrr
Misafirim vardı bugün yemek yedik birlikte evde sonra okey oynadık şimdik de akşam namazımı kılıp oturdum
Menümü yazcam ama çüşşşş dersiniz diye korkuyorum
Sabah 8 de 1 poğaça 1 yumurta
Akşam 3 te 4 kaşık pilav 2 kaşık tavuk sote salata 4 kaşık rus salatası ezogelin çorba 1 kepçe 4 tulumba tatlısı
çay yanında da kaju yicem.
Ben çerezde saymıyorum kızlar ya doyasıya:)))
Sporum da
1 saat yürüyüş
Bi de Allah nasip ederse 30 dakika pilates yapcam
yok canım sadece su içerek geçirmeye çalışırsam zaten önümüzdeki haftayı göremem ama sporu arttırmam gerek canım haklısın.Ben seni yakalamadan kaç canım...
Bu arada sadece su içmek hiç doğru değil sağlığından olursun onun yerine bol spor yap bence
Sen neler yapıyorsun kaç kiloyla başladın biraz bahsedermisin kendindenyok canım sadece su içerek geçirmeye çalışırsam zaten önümüzdeki haftayı göremem ama sporu arttırmam gerek canım haklısın.
Amin inşallah diyeyim canı gönüldenBahara nasip olsun nisan mayıs:)))
Rica ederim tatlım
Çok iyi bir şey ayakta durmak hareket halinde olmak keşke bende olsamBide ayakta durmakta mı kalori yaktırıyordur ne sınıfta hiç oturmuyorum ya baya enerji harcıyorum.
Ye ye sayma
Benimde ufaldı boşver en güzeli ufalsın kuzumEvet canım bünye alıştı artık benim ilk zamanlar açlıktan kuscak gibi yatıyordumama şimdi kek , börek verseler yiyemem midem inanılmaz küçülmüş akşam yemeğimi kuş kadar yedim bırak aç kalkmayı yediklerim ağzıma geldi zor sindirdim , ben böyle gidersem daha çok güzel kilolar veririm de 75 yeterli diyorum , herşeyin başı sağlık
Ya benim gözlerimin altı çok çöktü eskiden iki damla kapatıcı sürerdim şimdi kaç kat sürüyorum hep çöküknasıl düzelir ki göz altı çöküntüsü
Amin inşallah diyeyim canı gönüldenBahara nasip olsun nisan mayıs:)))
Rica ederim tatlım
Çok iyi bir şey ayakta durmak hareket halinde olmak keşke bende olsamBide ayakta durmakta mı kalori yaktırıyordur ne sınıfta hiç oturmuyorum ya baya enerji harcıyorum.
Ye ye sayma
Benimde ufaldı boşver en güzeli ufalsın kuzumEvet canım bünye alıştı artık benim ilk zamanlar açlıktan kuscak gibi yatıyordumama şimdi kek , börek verseler yiyemem midem inanılmaz küçülmüş akşam yemeğimi kuş kadar yedim bırak aç kalkmayı yediklerim ağzıma geldi zor sindirdim , ben böyle gidersem daha çok güzel kilolar veririm de 75 yeterli diyorum , herşeyin başı sağlık
Ya benim gözlerimin altı çok çöktü eskiden iki damla kapatıcı sürerdim şimdi kaç kat sürüyorum hep çöküknasıl düzelir ki göz altı çöküntüsü
kürdan bacaklı o ne zayıflık kız, maşallah maşallahSabah; 07:45 - 1 kupa ılık süt + 1 çay kaşığı tarçın - 117 kalori
Ara; 08:55 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase hazır domates çorbası + 4 ad.orta boy ızgara köfte + Yarım porsiyon bulgur pilavı + 1 kase yeşil salata - 403 kalori
Ara; 12:50 - 1 ad. doğal maden suyu
Ara; 16:00 - 1 kupa sade nescafe
Akşam; 19:15 - 1 kaseden biraz az lahana çorbası + 1 hindi gögsünün çeyreği + 1 kase cacık + 1 ad.badem
Toplam kalori; 863
@kitara_84mavimli elma_sekerim01 @beyaz lotus K Kafkanistan @deniz3344
51 li rakamların şerefine bir foto paylaşayım azıcık Rabbime şükürler olsun spora devam daha da sıkılaşmalı
kürdan bacaklı o ne zayıflık kız, maşallah maşallahSabah; 07:45 - 1 kupa ılık süt + 1 çay kaşığı tarçın - 117 kalori
Ara; 08:55 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase hazır domates çorbası + 4 ad.orta boy ızgara köfte + Yarım porsiyon bulgur pilavı + 1 kase yeşil salata - 403 kalori
Ara; 12:50 - 1 ad. doğal maden suyu
Ara; 16:00 - 1 kupa sade nescafe
Akşam; 19:15 - 1 kaseden biraz az lahana çorbası + 1 hindi gögsünün çeyreği + 1 kase cacık + 1 ad.badem
Toplam kalori; 863
@kitara_84mavimli elma_sekerim01 @beyaz lotus K Kafkanistan @deniz3344
51 li rakamların şerefine bir foto paylaşayım azıcık Rabbime şükürler olsun spora devam daha da sıkılaşmalı
kürdan bacaklı o ne zayıflık kız, maşallah maşallah,bundan sonrası senin için plates bebeğim ağır spora gerek kalmamş bence ,süpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?