♥haftalık kilo verme yarışması♥

kürdan bacaklı o ne zayıflık kız, maşallah maşallah,bundan sonrası senin için plates bebeğim ağır spora gerek kalmamş bence ,süpersin

Sağol canım benim herkes ne kadar zayıflamış diyor dar pantolon giyince ortaya çıktı Eşimde yeter daha da zayıflama suratın asılacak iyice diyor ve bu benim çok hoşuma gidiyor şükür bugünlerimeDarısı sizlere kuzum inşallah dediğin gibi pilatese ağırlık verme zamanı geldi

[/QUOTE]
Ben geçen sene 85le katılıp ne güzel 80 olmuştum sonra yaz sonu bunalımı hooop 90 oldum şimdi yine çabalıyorum bakalım..
Ev hanımıyım ben canım 2çocuğum var 31 yaşındayım en zayıf halim 66 dır boyumada o iyi ama şöyle 62olmak isterim hele ben bi 70 olayımda gerisi gelir inşallah...
Sen evlimisin

Ayyyy negüzel zayıflamışsın canım hiçbiryerinde bişey kalmamış bence maşallah

Sabah ; Yok
Ara; 08:45 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası + Yarım porsiyon musakka +Yarım kase yoğurt - 289 kalori
Ara; 13:13 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori

Ben de 57 ye çıkacaksın deseler inanmazdım ne kötüymüş spor yapıp da bırakmak

Merhabalar tatlim. Henuz degil Mart itibariyle bakacagiz bakalim kismetse:) Bende kist cikti canim annemde ameliyat olacak o yuzden kotuyum 2-3 haftadir uzaklastim saglikli beslenme ve spordan. Yavas yavas toparlamaya calisiyorum kendimi
Çok şaşırdım canım geçmiş olsun ama asıl şimdi sağlıklı beslenme zamanı inşallah atlatırsın çabucak

Ben de ben de gece 10 civarlarında kızımın kalanlarını yerken buluyorum kendimi
Ben erken kapatıyorum maalesef canım çünkü eve gitmem yemek yoksa yemek yapmam saat 8i buluyor yani hadi çay yanında tv karşısında cips çekirdek derken biraz iradesiz hareket edersem alamıyorum arkasını da Sağlığımız yerinde olsunda kiloları da yavaş yavaş koruruz elbet önemli olan bir yaşam haline getirmek illa diyet gibi görmemek gerek ben artık görmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…