♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kapatamıyorum diyecektim

2 haftadaır haftada 3 gün gidiyorum (
ama birazcık yemeyi abarttım mutluluk kaynağı olarak yemeği seçtim :)
mutlu olmaya hepimizin ihtiyacı var ama yemek anlık mutluluk getiriyo işte, hatta sonrasında aldırdığı kilolarla mutsuzluk bile getiriyo, sen en iyisi ne sporu yapıyosan ondan mutlu olmaya bak ve artır

Çok çok çok tebrik ederim resmini görmeden 51 yazdığını da görmeden dün ki menünü kopyalamıştım

Çok çok çok tebrik ederim resmini görmeden 51 yazdığını da görmeden dün ki menünü kopyalamıştım
Tam 51 olmadım canım henüz küsüratları oynuyorum ama yakındır inşallah hiç pes edeceğim yok daha da gaza geldim Teşekkür ederim inşallah sende en yakın zamanda hedefine kavuşursun

İstanbul canım 7 aylık evliyim sen evli misin memnun oldum tanıştığımıza rakibimi de tanımalıyım tabe
benim hiç rakibim kalmadı
çünkü hepsini yedim
şaka bi yana sıkı rakip bi esraas vardı oda yok galiba artık, en azından gelip kilosunuı bildirseydi bari

gerçi gelmemeleri daha iyi kendi kulvarımda hep birinci olurum

benim hiç rakibim kalmadı
çünkü hepsini yedim
şaka bi yana sıkı rakip bi esraas vardı oda yok galiba artık, en azından gelip kilosunuı bildirseydi bari
Ahhaha sesli güldüm yemin ederim Kalori yarışmasında hala rakibiz amahepimizi baz alabilirsinEvet gidenler ve geri gelemeyenler beni de çok üzüyor

Ahhaha sesli güldüm yemin ederim Kalori yarışmasında hala rakibiz amahepimizi baz alabilirsinEvet gidenler ve geri gelemeyenler beni de çok üzüyor
evet ya hepsi birbirinden tatlış, tontiş,minnak güzel arkadaşlardı, seviyodum onları, iyi olsunlar da napalım bigün gelirler görüşürüz elbet, belkim bazılarının bebişleri olur da gelirler

evet ya hepsi birbirinden tatlış, tontiş,minnak güzel arkadaşlardı, seviyodum onları, iyi olsunlar da napalım bigün gelirler görüşürüz elbet, belkim bazılarının bebişleri olur da gelirler

Dayanamadın yedin sende Çok tatlısın kuzum ya İnşallah hepsinin hayırlı güzel haberlerini alırız

sbeden @DisiAnka@charmant@nehirnil111@GOK1974@kitara_84@minerva1988@CallanPinckney

Selam Kızlar;

22 ŞUBAT 2016: 56.60
23 ŞUBAT 2016: 56.80
24 ŞUBAT 2016: 56.40
25 ŞUBAT 2016: 56.70
Bu kış eşim ilk defa çiğ köfte yaptı da az yedim ama eşime az geldi tabii bu kadarcık mı yiyecektin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…