Canım bence mor düşün siyah beyaza çok yakışır mor halı mor tabure çünkü benim mutfağım öylekızlar size birşey danışmak istiyorum, benim mutfak dolapları beyaz,tezgahı siyah, sırt duvarda gri,siyah,şeffaf ince uzun camlı ara taşlı, (aşağıda benzeyen bir foto attım), ben mutfağıma tabure alıcam,ben fotoğraftaki gibi renkli istedim eşim siyah kırmızı olsun dedi, düşününce dedim mutfak sarı ve turkuaz mavi biraz açık renk gibi hani çabuk kirlenirse kötü görünmesin, sizce siyah kırmızı tabure yakışırmı? (masamda bembeyaz dolaplarla aynı )
bide buna uygun halı kestircem, tabureleri karışık renkli alırım diye düşündüğümden halıyıda gri yada turkuaz düşünmüştüm ama şimdi kırmızı/siyah olursa halı ne renk olsun sizce?
halıda bu ikisi olabilir dedim ama tabure siyah/kırmızı olursa şu halı nasıl olur sizce bide bu alttaki halı çok pahalı 200 tl ye gelcek bana
siz ne düşünürsünüz?yardımcı olursanız çok sevinirim canlarım
sbeden konunun dışına çıkmış oldum ama burdaki arkadaşlara güvendiğim için sordum şimdi diğer yerlerde sorsam tanımam etmem daha az güvenirim onlara.
Hoş geldin canım aramıza
canım özelden foto atabilirmisin?eşime de gösteririm,nütfenCanım bence mor düşün siyah beyaza çok yakışır mor halı mor tabure çünkü benim mutfağım öyle
afiyet olsun, erkenden spor bitirmek ne güzelKızlar 45 dkk tempolu yürüdüm ama bittim çok yoruldum şimdi yeşil çayımı içiyorum
Bilmiyorum resim yollamayı canım ben biraz teknoloji özürlüyüm hep eşimden yardım alıyorumcanım özelden foto atabilirmisin?eşime de gösteririm,nütfen
Mor tabure varya senin resminde onun sandalyelerini düşün mor beyaz siyah masam gri krem mor halım krem zebra perdem var canım çok şık göründüğünü söylüyorlar umarım yardımcı olmuşumdur tatlım sanacanım özelden foto atabilirmisin?eşime de gösteririm,nütfen
Bilmiyorum resim yollamayı canım ben biraz teknoloji özürlüyüm hep eşimden yardım alıyorum
Mor tabure varya senin resminde onun sandalyelerini düşün mor beyaz siyah masam gri krem mor halım krem zebra perdem var canım çok şık göründüğünü söylüyorlar umarım yardımcı olmuşumdur tatlım sana
Sağol canım evet ev hanımı olunca öyle birde hava güzel olunca çünkü mecburen oğlumla yürüyorumafiyet olsun, erkenden spor bitirmek ne güzel
Tmm akşam erken gelirse öğrenecem canımolmadı
eşinden yardım al lütfen,
Kendinden bahset biraz kaç yaşındasın Nasıl besleniyorsun spor yapıyormusun...hoşbuldum
Cok tesekkurler canim dusunmen yeter. Insallah degildir bugun kontrole gidicem yeniden. Agrisini hissetmiyorum eskisi gibi ama bakalim ne diyecek. Hepinize cok tesekkur ederim ♡geçmiş olsun canım sonradan gördüm ama inşallah ciddi bi şey değildir.
tatlışız biiiiizyok ben seni anladımda ben anlatmak istediğimi anlatamadım gibime geldi ondan dedim yani
grubumuz çok enercik,çok canlı,çok tatlış arkadaşlarla dolu,sende gelip bize gaz verirsn dahada iyi oluruz inşallah
kötü besleniyorum derken yediklerine mi dikkat etmedin canım. öyleyse olur o kadar sen buraya yaz biz burdan dürteriz zatenKızlar ben de acayip kötü besleniyorum birkaç gündür
Kötü de olsa akşamları menülerimi buraya yazacağım,düzeleceğine inanıyorum
dövmeyelim
yaz yaz biz seni döveriz saçını çekeriz
oh afiyet olsun ben yeşil çay içemiyorum ama onun yerine karşık bitki çayları var 5 li falan onlardan içiyorum.Kızlar 45 dkk tempolu yürüdüm ama bittim çok yoruldum şimdi yeşil çayımı içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?