bu gruptan gaz alayım yani pes etmiyim destek olalım birbirimize yani yardımcı olun derken onu kast ettim
haydi bismillah diyelim :)Bende varım :) belki başka birinin günlüğü daha iyi gelir bana.
Boy 1.69
Kilo 90
Hedef:68
teşekkür ederim tatlım inşallahkızlar alım içinsbeden bekliyceksiniz,grubun yöneticisi o çünkü.
durulavinya geçmiş olsun canım, inşallah rahatsızlığın kısa sürede geçer sende sağlığına ve istediğin kilona kavuşursun
canım sende
boy
kilo
hedef kilo
7 mart hedef kilo
bilgilerini yazarak sbedenin adını etiketlersen sana da yardımcı olur
sbeden
bu arada yardımcı olur derken sizi zayıflatmaz, sadece gruba dahil olma konusunda demek istedim yazdığımı okuyunca tuhafıma gitti dedim yanlış anlaşılmıyım bide sonrasbeden kızar bana saçımı çeker falan aman aman
aslında o tonları bende çok severimde eşim pembe/fuşya gibi tonlara pek sıcak bakmıyobide internette alcam ben orda daha uygun,bide internet sitelerinde o tonlar yok sanırım
Niye guldun kız bana,Ahahhaa
O zaman eşinin de istediği gibi canım birlikte fikir oluşturmak daha iyi olur
Sbedene lafından güldüm kız sizi zayıflatmaz dedin yaNiye guldun kız bana,
Ya sorma 2 arkadaşa da aynı şeyi yazdım sonra yazdığımı okuyunca kendime tuhaf geldi,dedim bide diyetisyen falan sanırlar yanlış anlasilirim diye korktumSbedene lafından güldüm kız sizi zayıflatmaz dedin ya
Çok tatlısın kuzum yaYa sorma 2 arkadaşa da aynı şeyi yazdım sonra yazdığımı okuyunca kendime tuhaf geldi,dedim bide diyetisyen falan sanırlar yanlış anlasilirim diye korktum
Sevgili rakibim:) ben de evliyim:)İstanbul canım 7 aylık evliyim sen evli misin memnun oldum tanıştığımıza rakibimi de tanımalıyım tabe
Maşallah canım yeni mi evlisinSevgili rakibim:) ben de evliyim:)
Kızlar ben de acayip kötü besleniyorum birkaç gündür
Kötü de olsa akşamları menülerimi buraya yazacağım,düzeleceğine inanıyorum
Tamamdır akşama yazacağım:)))
yaz yaz biz seni döveriz saçını çekeriz
Rabbim bir ömür mutlu etsin canımYok cnm 4 yıl olacak
AminAmin hepimizi
Kızlar ben de acayip kötü besleniyorum birkaç gündür
Kötü de olsa akşamları menülerimi buraya yazacağım,düzeleceğine inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?