♥haftalık kilo verme yarışması♥

Hoş geldin canım herzamanki gibi menün süper
Yürüyüşte yapılmış oh ohhhh

sbeden goji beryy kullanıyomusun hala nasıl gidiyo
sadece
sağlık icin kullanıyorum canim. Bugün bir yerde okudum zayiflamaya faydasinin olmasi için sabahlari 30 gram goji cayi icmek gerekirmis.sonunda da kalan meyveler yenirse güzel olur.ben 100 gramini 20 liraya aldim.oyle her gun 30 gram çayını icemem :) gunde 15 tane fayda için yiyorum

Yaaaaa deme öleeee ben istemezmiyim vermeeekk ama napıyum tutamıyorum boğazımı işteee
tutman lazim canim artik bak hayat geçiyor . ben bu gün bi acıktım. corba ictm. bi aciktim su ictim bi aciktim sütlü neskafe ictim üçü bir arada. aksam yemegi niyetine. bugünü kazasiz belasız atlattım. Savaş bu kolay degil her gun hedefe kadar savas.

Bu sabah çok mutluyum-1 olunca sevinçten zıpladım 1cm de incelmişim ohhhh tam gaz devam
ohhh ne güzel. sönmüstürsün 1 kilo verince en cok karnin farkettirmistir saniyorum.
bak işte mutluluk buuu 70 lere 1 kilo daha yaklaştin kiz . bitki caylarindan iciyor musun. sana yesilcay biberiye ve funda öneriyorum

aşk olsun sorun degil bebeğim renk kattin

turkuaz renk sakinlik vermiyor beni rahatsiz etti sahsen pahali olan spor duruyor güzel. tabureleri hangi siteden alacaksin canim. sandalye seviyesinde mi oturunca

ekledim canım hosgeldin :)
Bugünkü menüm:
Sabah: 2 bardak çay
Öğlen: 1 elma
Ara: 1 elma, çeyrek armut, 1 küçük muz, bir dilim greyfurt ve 200 ml süt
Akşam: 1 yumurta, 1küçük salatalık, 1 çeri domates, 1 siyah zeytin, birazda peynir
Ara: bir bardak ev yoğurdu, 1 elma, iki ceviz, 20 gramda beyaz leblebi
Ayrıca 6.84 km tempolu yürümüşüm

bu gruptan gaz alayım yani pes etmiyim destek olalım birbirimize yani yardımcı olun derken onu kast ettim
canim menüsünü, yazan spor yapan olursa bunuda burda paylasan baska mesajlara yorum yapip ilgi gösteren daha cok adapte oluyor zayıflama istegi artıyor. ilk sayfa da kilo takibi haftalik birinci secilimi bunlar hep motive için zamanla alisinca keyf alirsin

ohhh ne güzel. sönmüstürsün 1 kilo verince en cok karnin farkettirmistir saniyorum.
bak işte mutluluk buuu 70 lere 1 kilo daha yaklaştin kiz . bitki caylarindan iciyor musun. sana yesilcay biberiye ve funda öneriyorum
Evet karnım hemen açlıktan içine kaçıyo zaten
Ama ben hemen kalçamı ölçtüm 1cm incelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…