hayır sinif filan yok ama aktif olur menunu sporunu filan yazarsan iyi olur .Her pazartesi kilo bildiriminden başka herhangi bir bilgilendirme yapmam gerekiyor mu ya da günlük girdi sınırı filan var mı?
Canım Nasıl fark değilmi spor spor spor diyoruz
Hoş geldin canım herzamanki gibi menün süperAha da ben geldiiimmmm
Nasilsiniz Neler yapiyorsunuz
Bugun arkadaslarla sevgilimle bulustuk yemek yedik sonra okey falan oynadik.
Baya da yürüyüş yaptim bugün
Menum de şöyle
Sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta 1 zeytin
Aksam 2 lahmacun ve salata
Az once de 1 kase sutlac
Sporum da
1.5 saat yürüyüş
seni boyle görmek beni mutlu ediyor. bende sabirla ilerliyorum yavas gidiyor ama olsun.. ilk hedef 75 olup resim atmakSağol canım çok şükür iyiyim toparlandım artık inşallah artık olacak bi 80ni görsem yeniden sonrada 70 tabi en son 65inşallah inşallah
canım ben bisey hissetmiyorum. fayda için yiyorum.öyle küçük seyleri hissedecek kadar kibar bir bünyem metabolizmam yokSanırım tokluk hissi veriyor bende merak ediyorumsbeden kullanıyo faydasını görünce bizede bildirecek
Meyve canım fabrikasyon değil
sadecesbeden goji beryy kullanıyomusun hala nasıl gidiyo
alımlarısbeden yapıyo canım sabah görür seni her hafta pazartesi kilo bildirimi yapman lazım. iki hafta yapmadığın takdirde kaydını siliyolar. bir de boy kilo yaş hedef kilo belirtmen gerekiyo
tutman lazim canim artik bak hayat geçiyor . ben bu gün bi acıktım. corba ictm. bi aciktim su ictim bi aciktim sütlü neskafe ictim üçü bir arada. aksam yemegi niyetine. bugünü kazasiz belasız atlattım. Savaş bu kolay degil her gun hedefe kadar savas.Yaaaaa deme öleeee ben istemezmiyim vermeeekk ama napıyum tutamıyorum boğazımı işteee
ohhh ne güzel. sönmüstürsün 1 kilo verince en cok karnin farkettirmistir saniyorum.Bu sabah çok mutluyum-1 olunca sevinçten zıpladım 1cm de incelmişim ohhhh tam gaz devam
aşk olsun sorun degil bebeğim renk kattinkızlar size birşey danışmak istiyorum, benim mutfak dolapları beyaz,tezgahı siyah, sırt duvarda gri,siyah,şeffaf ince uzun camlı ara taşlı, (aşağıda benzeyen bir foto attım), ben mutfağıma tabure alıcam,ben fotoğraftaki gibi renkli istedim eşim siyah kırmızı olsun dedi, düşününce dedim mutfak sarı ve turkuaz mavi biraz açık renk gibi hani çabuk kirlenirse kötü görünmesin, sizce siyah kırmızı tabure yakışırmı? (masamda bembeyaz dolaplarla aynı )
bide buna uygun halı kestircem, tabureleri karışık renkli alırım diye düşündüğümden halıyıda gri yada turkuaz düşünmüştüm ama şimdi kırmızı/siyah olursa halı ne renk olsun sizce?
halıda bu ikisi olabilir dedim ama tabure siyah/kırmızı olursa şu halı nasıl olur sizce bide bu alttaki halı çok pahalı 200 tl ye gelcek bana
siz ne düşünürsünüz?yardımcı olursanız çok sevinirim canlarım
sbeden konunun dışına çıkmış oldum ama burdaki arkadaşlara güvendiğim için sordum şimdi diğer yerlerde sorsam tanımam etmem daha az güvenirim onlara.
Hoşbuldum o zaman
Şuan kilom 56.6
Boyum 170
Hedefim 50
canım sende
boy
kilo
hedef kilo
7 mart hedef kilo
bilgilerini yazarak sbedenin adını etiketlersen sana da yardımcı olur
sbeden
bu arada yardımcı olur derken sizi zayıflatmaz, sadece gruba dahil olma konusunda demek istedim yazdığımı okuyunca tuhafıma gitti dedim yanlış anlaşılmıyım bide sonrasbeden kızar bana saçımı çeker falan aman aman
Bugünkü menüm:ekledim canım hosgeldin :)
canim menüsünü, yazan spor yapan olursa bunuda burda paylasan baska mesajlara yorum yapip ilgi gösteren daha cok adapte oluyor zayıflama istegi artıyor. ilk sayfa da kilo takibi haftalik birinci secilimi bunlar hep motive için zamanla alisinca keyf alirsinbu gruptan gaz alayım yani pes etmiyim destek olalım birbirimize yani yardımcı olun derken onu kast ettim
Evet karnım hemen açlıktan içine kaçıyo zatenohhh ne güzel. sönmüstürsün 1 kilo verince en cok karnin farkettirmistir saniyorum.
bak işte mutluluk buuu 70 lere 1 kilo daha yaklaştin kiz. bitki caylarindan iciyor musun. sana yesilcay biberiye ve funda öneriyorum
aslinda kendini zayiflatmista siz kaldiniz dese traji komik olurduSbedene lafından güldüm kız sizi zayıflatmaz dedin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?