- 11 Şubat 2016
- 1.764
- 2.041
- 63
Diyetisyen pek ilgilenmedi tam olarak benimleDiyetisyene giderken kaç kilo verebildin
kızlar napıyosunuz. ben de bugünkü menümü vereyim size bakiiim olmuşmu:
kahvaltı
1 tane haşlanmış yumurta (149kl)
bir dilim beyaz ekmek (77 kl)
bir kibrit kutusu kadar peynir (72 kl)
iki adet ceviz (65 kl)
bir fincan nescafe (36 kl)
öğlen
öğlen yemedim çünkü uyumuşum. ama bir çatal makarna yedim kalkınca şimdi de bir bardak kahve içiyorum (36 kl)
akşam (bir saat sonra yaparım bi daha da yemem)
bir kase mercimek çorbası( 3 kepçe 164 kl)
bir porsiyon ıspanak yemeği ( 133 kl)
bir kase yoğurt (179 kl)
yatmadan önce de bir bardak tarçınlı süt (122 kl)
TOPLAM 1072 kl. nasıl bu şekilde olursa normalmi.
tabiki bir de 3 litre karbonatlı su. ( 1,5 litresini içtim 1,5 litresi kaldı. onu da yatana kadar bitiririm.)
canım benim zaten en büyük sorunum bu kahveyi bırakamamak oluyo. üçü bi aradalardan kullanıyorum. şekersiz falan denedim ama içemedim. bağımlılık yaptı resmen.Canım nescafeni sanırım şekerli falan içiyorsun onu içmezsen sade şekersiz içebilirsen diğer herşeyin çok iyi öğlen yemeğini aksatma derim muhakkak bir şeyler ye akşam saldırmadan
Banada süt tozlu şekerli kahve bağımlılık yapmıştı bilirim çok kötü insanın sürekli aklına giriyor ama 1 hafta kendini sık içme aklına başka şeyler getir sadece nescafe içmeye çalış inan bana tadını unutuyorsun ve istemiyorsun sağlığın için o 3ü1aradalar çok zararlı çokcanım benim zaten en büyük sorunum bu kahveyi bırakamamak oluyo. üçü bi aradalardan kullanıyorum. şekersiz falan denedim ama içemedim. bağımlılık yaptı resmen.
evet canım katılıyorum. sana ben de biraz tutuyim kendimi de onu da içmeyim. bi ara bırakmıştım eşim bile hanım hayırdır sen kahve istemiyosun uzun süredir diyodu ama sonra nolduysa geri başladım. sıcak ya kışın güzel oluyoBanada süt tozlu şekerli kahve bağımlılık yapmıştı bilirim çok kötü insanın sürekli aklına giriyor ama 1 hafta kendini sık içme aklına başka şeyler getir sadece nescafe içmeye çalış inan bana tadını unutuyorsun ve istemiyorsun sağlığın için o 3ü1aradalar çok zararlı çok
Benimde hep aklımdaydı sabahtan hayalini kurardım öğlen yemeğimi yedikten sonra 1 kahvemi içeyim diye insan bırakamıyor ama sonra süt tozu bittiğinde tek şekerli sade nescafe içmeye başladım tadı fena gelmedi şuanda şeker bile eklemiyorum esas kahvenin tadını alıyorumevet canım katılıyorum. sana ben de biraz tutuyim kendimi de onu da içmeyim. bi ara bırakmıştım eşim bile hanım hayırdır sen kahve istemiyosun uzun süredir diyodu ama sonra nolduysa geri başladım. sıcak ya kışın güzel oluyozaten yazın içmiyorum.
hangi kahveyi alıyosun canımBenimde hep aklımdaydı sabahtan hayalini kurardım öğlen yemeğimi yedikten sonra 1 kahvemi içeyim diye insan bırakamıyor ama sonra süt tozu bittiğinde tek şekerli sade nescafe içmeye başladım tadı fena gelmedi şuanda şeker bile eklemiyorum esas kahvenin tadını alıyorum
Sağol canım bende içemiyorum aslında ama bergamot aromalı olanından aldım biraz daha iyi geldi tadı...oh afiyet olsun ben yeşil çay içemiyorum ama onun yerine karşık bitki çayları var 5 li falan onlardan içiyorum.
Bence güzel ama beyaz ekmek alma evine ben çocuklarıma bile tam buğday ekmeği yediriyorum canım.kızlar napıyosunuz. ben de bugünkü menümü vereyim size bakiiim olmuşmu:
kahvaltı
1 tane haşlanmış yumurta (149kl)
bir dilim beyaz ekmek (77 kl)
bir kibrit kutusu kadar peynir (72 kl)
iki adet ceviz (65 kl)
bir fincan nescafe (36 kl)
öğlen
öğlen yemedim çünkü uyumuşum. ama bir çatal makarna yedim kalkınca şimdi de bir bardak kahve içiyorum (36 kl)
akşam (bir saat sonra yaparım bi daha da yemem)
bir kase mercimek çorbası( 3 kepçe 164 kl)
bir porsiyon ıspanak yemeği ( 133 kl)
bir kase yoğurt (179 kl)
yatmadan önce de bir bardak tarçınlı süt (122 kl)
TOPLAM 1072 kl. nasıl bu şekilde olursa normalmi.
tabiki bir de 3 litre karbonatlı su. ( 1,5 litresini içtim 1,5 litresi kaldı. onu da yatana kadar bitiririm.)
Nescafe gold nescafe klasik farketmiyor canımhangi kahveyi alıyosun canım
çoğu zaman ekmek tüketmiyoruz aslında tam buğday ekmeğine alışmak lazım tabi.Bence güzel ama beyaz ekmek alma evine ben çocuklarıma bile tam buğday ekmeği yediriyorum canım.
ben bimdekileri kullanmıştım tadı çok kötüydü. şekersiz alışmaya çalışırım canım olmadı toptan bırakırım. ay bağımlılık ne kadar kötü bi şey.Nescafe gold nescafe klasik farketmiyor canım
Dene bakalım canım bazen sade türk kahvesi içiyorum bazen sade soda o zamanda nescafe içmeden günü kapatabiliyorumben bimdekileri kullanmıştım tadı çok kötüydü. şekersiz alışmaya çalışırım canım olmadı toptan bırakırım. ay bağımlılık ne kadar kötü bi şey.
Proteinin çok iyi canım kalorinin sorun olduğunu sanmam çikolatadan o çikilatadan olsun o kadar benim de canım çok istiyor ya akşama yesem mi ne yapsamBugün aslında yine çok yemedim ekmek hele ağzıma sürmedim ama 80 gr bitter yedim
ödül verdim diyelim dün den sonra,toplam kalorim 1087nehirnil111
karbonhidrat 98
protein 52
30 dk yürüyüş yaptım
Aha da ben geldiiimmmm
Nasilsiniz Neler yapiyorsunuz
Bugun arkadaslarla sevgilimle bulustuk yemek yedik sonra okey falan oynadik.
Baya da yürüyüş yaptim bugün
Menum de şöyle
Sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta 1 zeytin
Aksam 2 lahmacun ve salata
Az once de 1 kase sutlac
Sporum da
1.5 saat yürüyüş
meyve canım. bizde ki adı kurt üzümü eskiden beri var . faydasi cok fazlaymis. goz hucrelerine kadar yenileme yapiyormus. kopyaliyimda oku canımkızlar napıyosunuz? bişey sorucam bu goji beri ne oluyo acaba zayıflatıyomu sindiriyomu tokluk hissimi veriyo. meyve mi fabrikasyon bi şey mi anlamadım. bilen varsa merakımı bi giderse lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?