♥haftalık kilo verme yarışması♥

aşk olsun sorun degil bebeğim renk kattin

turkuaz renk sakinlik vermiyor beni rahatsiz etti sahsen pahali olan spor duruyor güzel. tabureleri hangi siteden alacaksin canim. sandalye seviyesinde mi oturunca
Evet sandalye seviyesinde canım n11 de 4 tanesi 126 tl,eşimle akşam konuştuk haliyi kirmizi istiyor

Kesinlikle sana katılıyorum aktif katılan daha motive oluyor,güzel tespit

gayet iyi bende dün o kadar yürüdüm aşağı yukarı.zeytin 2 olaydı bari

sbeden bana Bi Cvp lütfennnn

Subhanallah niye beni görmemezlikten geliyorsunuz ya

Boy 1.68 kilo 68 hedef kilo 58 sbeden
canım mesjlar birikmisti. sayfa sayfa sona doğru yazarak geliyordum. mesjini alintilamistim cevap yazmak üzere
her pazartesi kilo bildirimi yapiyoruz. iki hafta bildirim yapmayan siliniyor.
menu paylasimi spor yaparsan spor paylasimi vs yaparsan daha motive olursun. aramiza hosgeldin

1. Yumurta
İçinde bulunan yüksek kalite protein ve 9 farklı amino asit yapısıyla akla ilk gelen protein kaynaklarından biri yumurtadır. Orta boy bir yumurtada 6-7 gr protein bulunur. Bu proteinin büyük bir kısmı beyazındadır.

Teşekkür ederim :)

teşekkür ederim canım. buralarda bulabilirsem ben de bi deneyim.

çok alemsin ya ben sana nasıl rakip olayım kız senin üç kilocuk kalmış ben napam nerelere kaçam

olsun öyle deme aynı zamanda aynı noktada olmak hedefimiz o zaman rakibiz biz ben öyle diğerleri gibi patır patır kiloverenlerden değilim ayda 1 kilo bilemedin 1,5 kilo o yüzden kendime büyük hedefler koyamıyorum canım

kirmiziyi da hic sevmem . mutfağı sen kullaniyorsun en cok esinden çok sen ne istiyorsun canim

ben kararsız kaldım işte hangisi daha iç açıcı hoş durur bilemedim , halı kestirme olmasa 3-5 tane getirir sererim dener bakarım ama kestirince mecbur onu almak zorundayım neyse ben burdada bikaç halıcı dolanayım bakayım biraz

begum75 canım sana özelden bi site adresi gönderdim şimdi burdan belki yayınlamak yanlış olur diye işine yarar belki.

gördüm canım çok teşekkür ederim, internetten model/desen/fiyat beğenicem burdada halıcıya gidip onların eşdeğerinde ki halıyı hem canlı göreyim hemde fiyat karşılaştırması yapayım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…