- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Öyle geliyor vallahi bende spor yapmalıyım hiç zamanım yok hafta sonu vardı onda da hastaydımGaliba 75 olana kadar bırakamıcam canımm,zayıfladıkça zayıflayası geliyor insanın
Canım şişkinliğin vardır zararlı bir şey yapmadıysan haftalık ödemdir bence regl öncesi ve sonrası da olabilir hemen moral bozma canımbiraz geç oldu ama günaydın kızlaaar. kendinize benden bir bardak çay ısmarlayın. veee bu haftanın bildirimi 83,6 @sbeden
sanırım ben bedenime yanlış sinyal gönderiyorum vermem gerekirken niye aldım ben şimdi
doğrudur canım iki gündür şişkinlik var ama bu kadar artmasını beklemiyordum.Canım şişkinliğin vardır zararlı bir şey yapmadıysan haftalık ödemdir bence regl öncesi ve sonrası da olabilir hemen moral bozma canım
Yediklerini yaz olmadı buraya ne yanlış söyleyelim canım spor yapıyor musun bir de şişkinliği alacak bitki çayları içmeyi öneririmdoğrudur canım iki gündür şişkinlik var ama bu kadar artmasını beklemiyordum.haftaya düzelirim inşallah.
hafta sonu çok ağır bir şey yemedim canım kahvaltı, çorba salata şeklinde gitti. sadece güne gitmiştim ama orda da salata yedim sadece.Yediklerini yaz olmadı buraya ne yanlış söyleyelim canım spor yapıyor musun bir de şişkinliği alacak bitki çayları içmeyi öneririm
hafta sonu çok ağır bir şey yemedim canım kahvaltı, çorba salata şeklinde gitti. sadece güne gitmiştim ama orda da salata yedim sadece.
bugünkü menüm
sabah
bir tane yağsız tost
bir bardak taze sıkılmış meyve suyu, çay
arada şekersiz sade nescafe
öğlen
taze sıkılmış meyve suyu, bir avuç leblebi
akşam
bir porsiyon çorba olcak
ha tabi çok fazla sporum yok. 45 dk. yaptım bugün hafta sonu yapmamıştım.
Bir sıkıntımı var canım niye adapte olamıyorsun özel değilse anlat rahatlanehirnil111 evet Can'ım bıraktım adapte olamıyorum artık
nehirnil111 evet Can'ım bıraktım adapte olamıyorum artık
Bir sıkıntımı var canım niye adapte olamıyorsun özel değilse anlat rahatla
Bende üzülüyorum beraber yolculuğa çıktığımız arkadaşlarımızın pes etmesi ya da morallerinin düşmesi çok üzücü esasında kışı atlatıyoruz ve dediğin gibi yazın bol su terleme yüzme yürüme hepsi çok daha rahat ve güzel yazın akşamları yemek bile yenmiyor atıştırmalar anca böyle daha da güzel kilo veriliyor ama işte bilemiyorum kişinin iç dünyasını ne söylesem boşta kalıyorevet yaaa noldubak yaz da geliyo daha motive olmamız lazım,
ben mesela çookkk uzun zamandır giyemediğim bir pantolonumu giydim bugün çok mutluyum, dünde 2 kot ve bir kazağımı güzelce yıkadım ütüledim, annemlerin orada askıda elbisemi ne varmış giymediklerimizi oraya veriyomuşuz ihtiyaç sahipleri gelip alıyomuş, anneme gidince oraya vercem.haa bide montum var nasıl bollamış (caanım kırmızı kaşe montumdu ama olsun çok mutlu oldum)onuda vericem
sende motiveni kaybetme canım, zayıfladıkça insanın kendine güveni geliyorbak ne güzel 70 lerin ucundasın 60 lara geldin bile say kendini, 7 marta kadar az sık dişini, 69,9 u bile görsen bu sana yeter motiven artar.
evet canım ya bende üzülüyorum, havalar kaç gündür sıcak gidiyo çayı bıraktım bol bolsu içmeye başladım bile, yazın gerçekten bol su+yüzme+yürüyüşler vermeyi hızlandırıyor, bide yemene dikkat edersen tabi, hele birde kıştan başlayıp metabolizmayı canlandırmış olursak yaza dahada hızlı veririz, gerçi senin yaza kadar vercek bişeyin kalmaz ama en azından bizim öyle olur.Bende üzülüyorum beraber yolculuğa çıktığımız arkadaşlarımızın pes etmesi ya da morallerinin düşmesi çok üzücü esasında kışı atlatıyoruz ve dediğin gibi yazın bol su terleme yüzme yürüme hepsi çok daha rahat ve güzel yazın akşamları yemek bile yenmiyor atıştırmalar anca böyle daha da güzel kilo veriliyor ama işte bilemiyorum kişinin iç dünyasını ne söylesem boşta kalıyor
Yazın daha fazla yürüyüş yapmak istiyorum korusam bile yeter yazın yenen dondurmalardan falan kendimi alırsam az yersem spor yaparsam yeniden devam edebilirim yolumaevet canım ya bende üzülüyorum, havalar kaç gündür sıcak gidiyo çayı bıraktım bol bolsu içmeye başladım bile, yazın gerçekten bol su+yüzme+yürüyüşler vermeyi hızlandırıyor, bide yemene dikkat edersen tabi, hele birde kıştan başlayıp metabolizmayı canlandırmış olursak yaza dahada hızlı veririz, gerçi senin yaza kadar vercek bişeyin kalmaz ama en azından bizim öyle olur.
aynen bende yazın dondurma+karışık kızartma beni mafediyo, benimde sıkılaşmaya ihtiyacım var, helebi 60 ın altına ineyim yazın de sıkılaşmak için yürürüm bol bol(inşallah/Amin)Yazın daha fazla yürüyüş yapmak istiyorum korusam bile yeter yazın yenen dondurmalardan falan kendimi alırsam az yersem spor yaparsam yeniden devam edebilirim yolumaSıkılaşmaya ihtiyacım var
Karışık kızartmayı unutmuşumaynen bende yazın dondurma+karışık kızartma beni mafediyo, benimde sıkılaşmaya ihtiyacım var, helebi 60 ın altına ineyim yazın de sıkılaşmak için yürürüm bol bol(inşallah/Amin)
Akşam yemegimi yediiimmmm
Kurbaga gibi uzandim kaldım
Sabah 3 zeytin iki lokma ekmek
Aksam 1 kase tavuk 4 kaşık nohut 1 dilim ekmek
Cay yaninda da cikolatali portakalli kek yicem. Iki tadin uyumuna bayilirim.
Sporum da
1 saat yürüyüş
ben kendimi çok test ettim iftardan sonra tatlı yemezsem, sabit kalıyorum, ama tatlıya bi dadanırsam 4 kilo aldığım zamanı bile biliyorumKarışık kızartmayı unutmuşumÇok spor yapmam gerek çok bunları yiyerek nasıl sabit kalınır yaz başına Allahtan ramazan ayı geliyor onu kazasız belasız atlatırsak
Bana hala çok çok az yiyorsun gibi geliyor
Bende diyet şekliyle devam edeceğim hedefime ulaşsam bile önce çorba içip duracağım sonra salata yemeye yoğurt yemeye çalışacağım eşim çok tatlı sevmediğinden tatlı yapmam kuruyemiş çikolata falan yerim en fazla ama senin dikkat etmen gerek sabit kalırsak ne mutlu bizeben kendimi çok test ettim iftardan sonra tatlı yemezsem, sabit kalıyorum, ama tatlıya bi dadanırsam 4 kilo aldığım zamanı bile biliyorum
Ya Kv demin evindeyim ve dikkat edemiyorum işten gelince oturup sölen yapıyoruz sürekli oturmalara gidiyoruz bu sefer adapte olamıyorumBir sıkıntımı var canım niye adapte olamıyorsun özel değilse anlat rahatla
Anladım canım hayırlısı olsun tabi dikkat et kendineYa Kv demin evindeyim ve dikkat edemiyorum işten gelince oturup sölen yapıyoruz sürekli oturmalara gidiyoruz bu sefer adapte olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?