♥haftalık kilo verme yarışması♥

Tamam kız tamam bide çiğdem yicem nassııılllll:))

aynen bende yazın dondurma+karışık kızartma beni mafediyo, benimde sıkılaşmaya ihtiyacım var, helebi 60 ın altına ineyim yazın de sıkılaşmak için yürürüm bol bol(inşallah/Amin)
Ayy ben de karpuzcuyum yaa cennet deyince bile karpuzu hayal eden deli bir insanım

Diyeti gerçekten uygulayabilmek için zaten hedefini doğru belirlemek lazımmış

Diyeti uygulayabilmek için zaten hedefini doğru belirlemek lazımmış

Tamam kız tamam bide çiğdem yicem nassııılllll:))
Çiğdem nedir ki düzgün yemek yesene canım sabah nedir kuş kadar 3 zeytin 2 lokma ekmek nedir nerede peynir yumurta reçel bal tereyağ sağlam bir kahvaltı nerede Sebze yemeği et yemeği hiç bir şey yok

Tebrik ederim canım artık sporsuzda verebildiğin döneme girdin benimde öyle olmuştu sonra tembelleştim sporu aksatıyorum artık

Sende vermişsin canım hayırdır
Kız benimki tamamen istemsiz oldu bu hafta yürüyüş de nerdeyse her gün 2 saat kadar yürüdüm ona bağlıyorum

Günaydın kızlar hayırlı haftalar herkese iyisinizdir inşallah benim felaket boğazlarım ağrıyor hiç halim yok ne yapsam boğaz ağrımı geçiremedim
Canım allah şifa versin.
Hani çok sıcak şey ve çok soğuk şey yiyip içme kivi özellikle tüket yeşil biber tüket ve güzelce dinlen eve gidince

Çiğdem nedir ki düzgün yemek yesene canım sabah nedir kuş kadar 3 zeytin 2 lokma ekmek nedir nerede peynir yumurta reçel bal tereyağ sağlam bir kahvaltı nerede Sebze yemeği et yemeği hiç bir şey yok
Haklısın yaa akşam doydum baya da sabah çok yetersiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…