♥haftalık kilo verme yarışması♥

Canım allah şifa versin.
Hani çok sıcak şey ve çok soğuk şey yiyip içme kivi özellikle tüket yeşil biber tüket ve güzelce dinlen eve gidince

Haklısın yaa akşam doydum baya da sabah çok yetersiz.

Sağol canım ılık tüketiyorum bal pekmez ılık sütle kardeş oldukAkşam annemlerdeyiz nasipse artık eve gidince uyurum erkenden

Akşam bile az da hadi neyse akşamın sonuçta öğlen yaniGörünce gözlerim açıldı yapma böyle hasta olursun

Ben de ölçtürücem yağ oranımı karnım güzel büyüdü 2 ayda

Ben de ölçtürücem yağ oranımı karnım güzel büyüdü 2 ayda

nehirnil111 canım beni azat et bugün eşimle yemeğe ardından hasanustaya gitcez yicem de yicem bugün ödül olmuş olsun artık özgür takılayım
Sabah 2 yumurta
1 yemek kaşığı yulaf ezmeli omlet
Yemiştim , gözlerim dönüyo çok açımmm

PAS geçeriz kuzum ye tabi öğlen de yememişsin onun yerine yersin afiyet bal şeker olsun arada olur öyle ödüller

Kızlarrrr ben de geldim aranıza üç haftadır yediklerime dikkat ediyorum 4 kilo verdim 9 kilom daha kaldı nolüüür gazlayın beni gazla çalışa bir bünyem var çünkü:)

bu askıda kıyafet şeysi nerdekine istanbul da var mı bildiğin

regl filan mi yakin. ödem olabilir mi canim.

kim pes etmiş canim gormedimde

gercekten cok kotu .sabah protein ve yesillik olsun ne yesilcayin var ne baska bisey . yesilcayi ben saglik icin kullaniyorum sirf gerçekten kendine iyi bakmadigini düşünüyorum. dengesiz beslenme bu inan seni düşündüğüm için yazıyorum sabah bu şekilde olmamalı.bu günün sonunda bedenin mesela kalsiyum protein ve demire doymamış ac kalmis.

Yürüdün mü bebiş kaç adım attın
yürüdüm tatlım hemde nasıl. 1 bucukta çıktım 6 bucukta eve girdim..suan sol bacak ağrıyor. ama mecburen kaldim . cocugu parka götürdüm. yarim saat kitap sırası bekledim. carsiya gidip bişey baktim eve geldim derken 5 saat

Görüşelim bakiiim ne yiyon ne içiyon

Valla olabildiğince zararlı yiyeceklerden uzak durmaya calisiyorum bu hafta ama diyet değilde normal yiyorum çünkü malum.geçen hafta aşırı fazla yedigimden birden azaltamiyorum 1873 kal nehirnil111 bu hafta ama kilo verecegimi düşünüyorum eski kilo verdiğim zamanlarda sağlıklı besleniyordum yine aynını yapmaya çalışacağım inşallah ama 1 kilo 600 gram vermem gerek hedefime ulaşmam için bu yüzden en az 2 gün detoks yapmam gerek yapabilirsem cumartesi ve paz ar yapicam ki pzt süper eksi olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…