- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Canım allah şifa versin.
Hani çok sıcak şey ve çok soğuk şey yiyip içme kivi özellikle tüket yeşil biber tüket ve güzelce dinlen eve gidince
Haklısın yaa akşam doydum baya da sabah çok yetersiz.
Ben de ölçtürücem yağ oranımı karnım güzel büyüdü 2 aydacanım daha 1 kere birinci oldum ben yaa, hiçte sıkılmadım gayet güzel bişey
hedefime az kaldı denir mi bilmem hedef 58 di ama galiba başarabilirsem 56 düşünüyorum ama şimdilik kesin bişey demiyorum çünkü 60 ın altına inmeden konuşmak yersiz olur, kilo vermek güzel ama hala yağ oranım çok yüksek %30 un altına inemedim, benim için önemli olan birazda bu bu hafta içi izin alabilirsem diyetisyene gidicem tekrar
kalori hesabı yapmadım cumartesi pazar, ben yapamıyorum hafta sonları çok karışık ve düzensiz yiyiyorum, ama kesinlikle kaçırmadım bitek pazar günü 2 tane truf yedim onun harici hepsi iyiydi, sen 2 günede 1500 kalori yaz ki yoktur bile
Ben de ölçtürücem yağ oranımı karnım güzel büyüdü 2 aydacanım daha 1 kere birinci oldum ben yaa, hiçte sıkılmadım gayet güzel bişey
hedefime az kaldı denir mi bilmem hedef 58 di ama galiba başarabilirsem 56 düşünüyorum ama şimdilik kesin bişey demiyorum çünkü 60 ın altına inmeden konuşmak yersiz olur, kilo vermek güzel ama hala yağ oranım çok yüksek %30 un altına inemedim, benim için önemli olan birazda bu bu hafta içi izin alabilirsem diyetisyene gidicem tekrar
kalori hesabı yapmadım cumartesi pazar, ben yapamıyorum hafta sonları çok karışık ve düzensiz yiyiyorum, ama kesinlikle kaçırmadım bitek pazar günü 2 tane truf yedim onun harici hepsi iyiydi, sen 2 günede 1500 kalori yaz ki yoktur bile
nehirnil111 canım beni azat et bugün eşimle yemeğe ardından hasanustaya gitcez yicem de yicem bugün ödül olmuş olsun artık özgür takılayım
Sabah 2 yumurta
1 yemek kaşığı yulaf ezmeli omlet
Yemiştim , gözlerim dönüyo çok açımmm
Sağol canım benim evet arada olması metabolizmayı şaşırtmak demek , bu şaşırtmaya bayılıyorum ben yaPAS geçeriz kuzum ye tabi öğlen de yememişsin onun yerine yersin afiyet bal şeker olsun arada olur öyle ödüller
Yememişsin bir şey o yüzden açsın bende açık annemlerde yiyeceğim kendimi durdurmam gerekSağol canım benim evet arada olması metabolizmayı şaşırtmak demek , bu şaşırtmaya bayılıyorum ben yaiştahlıyım bugün çok nedense.
Evet canım şekerim düştü galiba çok iştahlıyım bugün aman küçülen mideyi büyültmeyim deYememişsin bir şey o yüzden açsın bende açık annemlerde yiyeceğim kendimi durdurmam gerek
bu askıda kıyafet şeysi nerdekine istanbul da var mı bildiğinevet yaaa noldubak yaz da geliyo daha motive olmamız lazım,
ben mesela çookkk uzun zamandır giyemediğim bir pantolonumu giydim bugün çok mutluyum, dünde 2 kot ve bir kazağımı güzelce yıkadım ütüledim, annemlerin orada askıda elbisemi ne varmış giymediklerimizi oraya veriyomuşuz ihtiyaç sahipleri gelip alıyomuş, anneme gidince oraya vercem.haa bide montum var nasıl bollamış (caanım kırmızı kaşe montumdu ama olsun çok mutlu oldum)onuda vericem
sende motiveni kaybetme canım, zayıfladıkça insanın kendine güveni geliyorbak ne güzel 70 lerin ucundasın 60 lara geldin bile say kendini, 7 marta kadar az sık dişini, 69,9 u bile görsen bu sana yeter motiven artar.bazen duraklamalar olabiliyo, ben kilo vermek için 2 ay sabrettim burdaki arkadaşlar bilir gram oynamadım yerimden ama çok şükür şimdi gramda olsa gidiyo, sbeden de öyle mesela 75 e indi iniyodu tekrar 79 a çıktı ama azmetti bk şimdi tekrar vermeye başladı,yılma sende sabret+azmet canım
Yok canım malesef,bilmiyorumbu askıda kıyafet şeysi nerdekine istanbul da var mı bildiğin
regl filan mi yakin. ödem olabilir mi canim.biraz geç oldu ama günaydın kızlaaar. kendinize benden bir bardak çay ısmarlayın. veee bu haftanın bildirimi 83,6 @sbeden
sanırım ben bedenime yanlış sinyal gönderiyorum vermem gerekirken niye aldım ben şimdi
kim pes etmiş canim gormedimdeBende üzülüyorum beraber yolculuğa çıktığımız arkadaşlarımızın pes etmesi ya da morallerinin düşmesi çok üzücü esasında kışı atlatıyoruz ve dediğin gibi yazın bol su terleme yüzme yürüme hepsi çok daha rahat ve güzel yazın akşamları yemek bile yenmiyor atıştırmalar anca böyle daha da güzel kilo veriliyor ama işte bilemiyorum kişinin iç dünyasını ne söylesem boşta kalıyor
gercekten cok kotuAkşam yemegimi yediiimmmm
Kurbaga gibi uzandim kaldım
Sabah 3 zeytin iki lokma ekmek
Aksam 1 kase tavuk 4 kaşık nohut 1 dilim ekmek
Cay yaninda da cikolatali portakalli kek yicem. Iki tadin uyumuna bayilirim.
Sporum da
1 saat yürüyüş
Demek kiÇünkü metabolizmayı şaşırtmak çok önemli diye diye dilimde tüy bitti:)))
yürüdüm tatlım hemde nasıl. 1 bucukta çıktım 6 bucukta eve girdim..suan sol bacak ağrıyor. ama mecburen kaldim . cocugu parka götürdüm. yarim saat kitap sırası bekledim. carsiya gidip bişey baktim eve geldim derken 5 saatYürüdün mü bebiş kaç adım attın
Görüşelim bakiiim ne yiyon ne içiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?