- 3 Kasım 2014
- 708
- 1.528
- 63
- 39
yanında zeytin peynirde yeseydin,tek yumurta az olmuşgünaydın kızlar. dünkü hüsranın ardından bugün yeniden tartıldım yine 82,4 çıktım. demekki dün gerçekten de şişkinlik varmış ya. sabah menümü de vereyim:
bir tane haşlanmış yumurta pul biberli
şekersiz çay
bol maydonoz
bir tane kuru kayısı
bir tane de zeytin var canım ama peynir eklemedim. şimdi biran önce kilo vermeye devam edebilmem için peynirle yumurtayı birlikte kullanmamak gerekiyomuş. ama gün içinde ara öğünlerle öğlen falan protein takviyesi yaparım. tabiyanında zeytin peynirde yeseydin,tek yumurta az olmuş
himm tamam canim1 günden büyümez kuzum ya
Bir kaç rakamla beni geçmişsin ya
Canım Kafkanistan kalori yarışmasını bıraktı da saymayacakmış artık yoksa devam ediyor diyeteBıraktı derken diğer giden arkadaşlardan bahsediyorduk
Olsun canım bu şekilde bile çok iyisin eminim halledeceksin dediğin gibi değişik şekillerde uygulayarak kendin için doğru olanı bulursun zaten
Greyfurt neyse de portakalda çok şeker var bana göre tabi meyve arada olurda sanırım sen sabah öğle içmiştin yani 4 meyve yaptı bu rakam diyet dışında normalde bile fazla günde 1 meyve vücut ihtiyacın karşılıyor bilemedin 2 meyveBen alttakini kullanıyorum canım o meyve parçacıklı olanlar falan şekerli bence aynı işi görmez kullanmadım ama tahminim o yönde arkadaşlar daha iyi bilir tabi bana bunu dediler bunu aldım başladım
Eki Görüntüle 1786074
senden de Allah razi olsunBiliyorum bitanem allah razi olsun senden.
Bugun aklima geldi dediklerin yumurta yedim sabah.
Yesilcay ve butun bitki caylarini icemiyorum kusasim geliyo
sadece -100 gram canim. oysa saat 4 bucukta simit 6 bucukta sütlü kahve içmiştim. vucut su tutuyor birden birden gider inanıyorum. okul kiaplarim canim bahar donemi AÖFOoo baya baya kalori yakmissindir.
Ne kitaplari aldin roman mi canim
90 grubu Şubat ayı toplam kayıp
D damlasr _________-1.000
80 grubu Şubat ayı toplam kayıp
N naz5403 _________-1.500
inciiitanesi _______-5.500_grup birn.
fiyonkbayan _____+1.000_grup sonc.
70 grubu Şubat ayı toplam kayıp
sbeden ___________-700_grup sonc.
elma_sekerim01 __-1.800
K Kafkanistan ______-4.000_grup birn.
@kitara_84 _________katılamadı
mavimli __________-1.900
durulavinya ______katılamadı
60 grubu Şubat ayı toplam kayıp
E eeeelif ____________katılamadı
esraas ____________katılamadı
@yesilelmamm _____+700_grup sonc.
begum75 _________-1.900_grup birn.
50 grubu Şubat ayı toplam kayıp
Mrs Robot ________katılamadı
miraycan84 ________+800_grup sonc.
@beyaz lotus _______-3.000_grup birn.
crpdm1234 _______katılamadı
@DisiAnka _________-400
nehirnil111 ______-800
minerva1988 _____-500
90 grubu Şubat ayı toplam kayıp
elma_sekerim01 __-1.800
mavimli __________-1.900
@DisiAnka _________-400
nehirnil111 ______-800
minerva1988 _____-500
evet canim gercekten güzel oldu..bazi konulara deginmek istiyorum.birincileri tebrik ederim, sbeden cim çok güzel bir uygulama oldu bu 1 ay boyunca toplamdaki kilo kaybımızı görmüş olduk,devamını dileriz
şimdi buna göre mart sonundaki kilo hedefimizi daha rahat belirleriz
Şubat ayında resmen yatmışım yaNeyse ki 2.ciyim
@beyaz lotusbegum75 K Kafkanistan inciiitanesi D damlasr tebrik ederim arkadaşlar
dök canım dök çünkü ne desen haklısınevet canim gercekten güzel oldu..bazi konulara deginmek istiyorum.
bazi benzer uygulamalara bakıyorum bir kere bildirim yapmayan siliniyor. bense biliyorsun iki hafta bekliyordum bide fazladan bi iki hafta daha bekliyordum. artik yok öyle. silecegim iki hafta yapmayani. ben bunu haketmiyorum. kimse askeri birlikte filanda degil ki olsa bile bildirim yapabilir hafta sonu
ben burda para da kazanmiyorum..kendimle beraber 2015 ocaktan beri aksatmadan liste düzeni takibi yapıyorum ama birileri keyfi yetmiyor bildirim yapmiyor. hiç hoş değil gerçekten. kimiside salina salina nazli nazli bildirimi zorla yapıyor. valla herkesin isi gücü var. kim kendine güveniyorsa o devam etsin. bunu herkese soylemiyorum. ozel sebepleri olanlar saygi duyup bildiriyor onlar alınmasın :) içimi döktüm beguş
bundan sonra pazartesi gece 12 den sonra yapılan bildirimleri kabul etmiyorum
dök canım dök çünkü ne desen haklısın, gönüllü olarak yaptığın birşey bu,bizlerinde daha özverili davranıp bildirimleri aksatmamamız lazım, bildirmiyosak zaten bu işi askıya almışız demekk ki, ozaman da gelmeyeni bildirmeyeni beklemeye gerekte yok tabi özel durumu olan hariç
evet canim gercekten güzel oldu..bazi konulara deginmek istiyorum.
bazi benzer uygulamalara bakıyorum bir kere bildirim yapmayan siliniyor. bense biliyorsun iki hafta bekliyordum bide fazladan bi iki hafta daha bekliyordum. artik yok öyle. silecegim iki hafta yapmayani. ben bunu haketmiyorum. kimse askeri birlikte filanda degil ki olsa bile bildirim yapabilir hafta sonu
ben burda para da kazanmiyorum..kendimle beraber 2015 ocaktan beri aksatmadan liste düzeni takibi yapıyorum ama birileri keyfi yetmiyor bildirim yapmiyor. hiç hoş değil gerçekten. kimiside salina salina nazli nazli bildirimi zorla yapıyor. valla herkesin isi gücü var. kim kendine güveniyorsa o devam etsin. bunu herkese soylemiyorum. ozel sebepleri olanlar saygi duyup bildiriyor onlar alınmasın :) içimi döktüm beguş
bundan sonra pazartesi gece 12 den sonra yapılan bildirimleri kabul etmiyorum
düşündüm de harcanan vakte degmezHerkesi etiketle canım
Seni üzmüşler kızdırmışlar canım çok haklısın gerçekten verilen bir emeğe saygı duymayı bilmek gerek en azından bazı şeyleri bilsen haber verilse ona göre hareket edersindüşündüm de harcanan vakte degmez
Az yesek iyi de tutamıyoruz kendimizi bazenValla olabildiğince zararlı yiyeceklerden uzak durmaya calisiyorum bu hafta ama diyet değilde normal yiyorum çünkü malum.geçen hafta aşırı fazla yedigimden birden azaltamiyorum1873 kal nehirnil111 bu hafta ama kilo verecegimi düşünüyorum eski kilo verdiğim zamanlarda sağlıklı besleniyordum yine aynını yapmaya çalışacağım inşallah ama 1 kilo 600 gram vermem gerek hedefime ulaşmam için bu yüzden en az 2 gün detoks yapmam gerek yapabilirsem cumartesi ve paz ar yapicam ki pzt süper eksi olsun inşallah :)
birincilerimizi tebrik ediyorum sonuncularımız da ki ben de biriyim bir dahaki sefere inşallah.90 grubu Şubat ayı toplam kayıp
elma_sekerim01 __-1.800
mavimli __________-1.900
@DisiAnka _________-400
nehirnil111 ______-800
minerva1988 _____-500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?