♥haftalık kilo verme yarışması♥

canım meyve suyunu bir portakal bir greyfurttan yaptım ama şekeri hesap etmemiştim. onun dışında tost tam bir buhran anına denk geldi kendimde değildim diğer söylediklerine de dikkat edicem tabi. yulaf olmuyo buralarda ama şu marketlerdeki nesfitler falan olurmu onun yerine onlar da yulaflı ya

Hafta birinciler
Grup 80 N naz5403 -1.500
Grup 70 mavimli -1.000
Grup 60 begum75 -400
Grup 50 minerva1988 -400

TEBRİKLER
yine birinci olmuşum olurum tabi başka rakibim mi var sanki
neyse tadını 2.kez de olsa çıkarayım, malum, haftaya kafkanistan ve mavimli geliyor

kızlar sizide tebrik ederim
N naz5403 süpersin yıldın yıldın ama sonunda kıvırdın bu işi
minerva1988 bir alıp bir versen de yerinde saysanda sende birinci oldun tebrikler
mavimli seni de tebrik ederim,haftaya yanımda sayıyorum artık seni,haftaya rakibim oldun

Evet canım şekerim düştü galiba çok iştahlıyım bugün aman küçülen mideyi büyültmeyim de
1 günden büyümez kuzum ya
iyi akşamlar kızlar bugün az yedim ama sağlıklı yedim nehirnil111 850 kalori
Bir kaç rakamla beni geçmişsin ya
kim pes etmiş canim gormedimde
Canım Kafkanistan kalori yarışmasını bıraktı da saymayacakmış artık yoksa devam ediyor diyeteBıraktı derken diğer giden arkadaşlardan bahsediyorduk
Olsun canım bu şekilde bile çok iyisin eminim halledeceksin dediğin gibi değişik şekillerde uygulayarak kendin için doğru olanı bulursun zaten

Greyfurt neyse de portakalda çok şeker var bana göre tabi meyve arada olurda sanırım sen sabah öğle içmiştin yani 4 meyve yaptı bu rakam diyet dışında normalde bile fazla günde 1 meyve vücut ihtiyacın karşılıyor bilemedin 2 meyveBen alttakini kullanıyorum canım o meyve parçacıklı olanlar falan şekerli bence aynı işi görmez kullanmadım ama tahminim o yönde arkadaşlar daha iyi bilir tabi bana bunu dediler bunu aldım başladım

Sabah; 07:50 - 1 kupa ılık süt + 1 çay kaşığı tarçın + 1 ymk kaşığı bal + 15 gr yulaf - 234 kalori
Ara; 09:10 - 1 kupa yeşil çay (Demleme)
Öğle; 12:15 - Yarım kaseden biraz fazla mercimek çorbası + 2 ad.orta boy kadınbudu köfte + 1 kase yeşil salata - 233 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 20:00 - Yarım kase kırmızı mercimek çorbası + 1 ufak tavuk but fırında + yarım porsiyon sebzeli bulgur pilavı + 1 ufak lazanyanın yarısı + yarım kaseden az cacık - 412 kalori (Annemler de bu kadar oluyor)

Toplam kalori ; 881

begum75 @beyaz lotus elma_sekerim01 mavimli

Son düzenleme:
100 gramla kaçırmışım ya

Arkadaşlar tebrik ediyorum çok iyisiniz bir an gözüm 1 kilo verdiğim haftaları aradı

N naz5403 mavimli begum75 minerva1988
teşekkür ederim canım, artık öyle 1 kilolar zor zaten sende yağ mı kaldı :)))hem 1.olmak gibi bir hevesin olmasına gerek yok sen zaten hedefe ulaştın
bu arada nasıl oldu boğazların daha iyimisin bugün?

teşekkür ederim canım, artık öyle 1 kilolar zor zaten sende yağ mı kaldı :)))hem 1.olmak gibi bir hevesin olmasına gerek yok sen zaten hedefe ulaştın
bu arada nasıl oldu boğazların daha iyimisin bugün?
Sağol Begüşüm dediğin gibi bu geldiğim nokta bile yeterli benim için ama heves işte insan istiyor alışmışımAynıyım desem sabah yine ballı sütümü içtim pekmezimi yedim geldim boğazımda alıştı tepki vermiyorGece uyuyamadım doğru düzgün

hay Allah dikkat et kendine, keşke alsaydın c vitamini hapı, bide gargara yada sprey, iyice sarmadan ilk başta kullanırsan atlatıyo insan, dikkat et kendine, boğaz pastili falanda alabilirsin aklında olsun

hay Allah dikkat et kendine, keşke alsaydın c vitamini hapı, bide gargara yada sprey, iyice sarmadan ilk başta kullanırsan atlatıyo insan, dikkat et kendine, boğaz pastili falanda alabilirsin aklında olsun
Dün annemlere gidince kaldı canım bu akşam alacağım inşallah eşimde dışarı çıkamamış alamamış en kötü akşam nöbetçi eczane bakacağım yine

Biliyorum bitanem allah razi olsun senden.
Bugun aklima geldi dediklerin yumurta yedim sabah.
Yesilcay ve butun bitki caylarini icemiyorum kusasim geliyo

Ooo baya baya kalori yakmissindir.
Ne kitaplari aldin roman mi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…