Canımcım girdm ama eşimle ilgileniyodum o ara geri çıkmak zorunda kaldm kilom aynı canım düşmedimki geubum kapatılmasn
Canımcım girdm ama eşimle ilgileniyodum o ara geri çıkmak zorunda kaldm kilom aynı canım düşmedimki geubum kapatılmasn
canım meyve suyunu bir portakal bir greyfurttan yaptım ama şekeri hesap etmemiştim. onun dışında tost tam bir buhran anına denk geldi kendimde değildimYanlışını söyleyeyim meyve suyu ve tostmeyve suyu çok tehlikeli 1 bardak meyve suyu elde etmek için kaç tane meyve sıkılıyor biliyor musun yani çok fazla porsiyon meyve yemek zorunda kaldın aldığıın şekeri de saymıyorum bu tartıda seni fazla çıkarır Tost yerine tam buğday ekmeği tüketmeye çalış ya da süte yoğurda yulaf ekleyerek ye aynı işi görüyor başlarda bende tost yiyordum yağsız da olsa kalorisi karbonhidratı fazla Öğlen yemeğini ye lütfen sabahları da haşlanmış yumurtanı beyaz peyniri tüket böyle çok halsiz kalırsın akşam sadece çorba çok az yanına salata yoğurt öneririm ya da yemekten sonra süt sabah içemediysen Günde 1 tane meyve yemen yeterli ara öğünlerinde alabilirsin
yok canım ben yeni çıktım genelde çıktıktan sonra oluyo zaten ama şimdi biraz daha indi. yılmak yok yola devam yaza kadar vermem lazım bu kiloları.regl filan mi yakin. ödem olabilir mi canim.
yaşasın 70ler birincisi olmuşum
Hafta birinciler
Grup 80 N naz5403 -1.500
Grup 70mavimli -1.000
Grup 60begum75 -400
Grup 50minerva1988 -400
TEBRİKLER
yine birinci olmuşum
Hafta birinciler
Grup 80 N naz5403 -1.500
Grup 70mavimli -1.000
Grup 60begum75 -400
Grup 50minerva1988 -400
TEBRİKLER
1 günden büyümez kuzum yaEvet canım şekerim düştü galiba çok iştahlıyım bugün aman küçülen mideyi büyültmeyim de
Bir kaç rakamla beni geçmişsin yaiyi akşamlar kızlar bugün az yedim ama sağlıklı yedimnehirnil111 850 kalori
Canım Kafkanistan kalori yarışmasını bıraktı da saymayacakmış artık yoksa devam ediyor diyetekim pes etmiş canim gormedimde
Olsun canım bu şekilde bile çok iyisin eminim halledeceksin dediğin gibi değişik şekillerde uygulayarak kendin için doğru olanı bulursun zatenValla olabildiğince zararlı yiyeceklerden uzak durmaya calisiyorum bu hafta ama diyet değilde normal yiyorum çünkü malum.geçen hafta aşırı fazla yedigimden birden azaltamiyorum1873 kal nehirnil111 bu hafta ama kilo verecegimi düşünüyorum eski kilo verdiğim zamanlarda sağlıklı besleniyordum yine aynını yapmaya çalışacağım inşallah ama 1 kilo 600 gram vermem gerek hedefime ulaşmam için bu yüzden en az 2 gün detoks yapmam gerek yapabilirsem cumartesi ve paz ar yapicam ki pzt süper eksi olsun inşallah :)
canım meyve suyunu bir portakal bir greyfurttan yaptım ama şekeri hesap etmemiştim. onun dışında tost tam bir buhran anına denk geldi kendimde değildimdiğer söylediklerine de dikkat edicem tabi. yulaf olmuyo buralarda ama şu marketlerdeki nesfitler falan olurmu onun yerine onlar da yulaflı ya
Hafta birinciler
Grup 80 N naz5403 -1.500
Grup 70mavimli -1.000
Grup 60begum75 -400
Grup 50minerva1988 -400
TEBRİKLER
teşekkür ederim canım, artık öyle 1 kilolar zor zaten sende yağ mı kaldı :)))hem 1.olmak gibi bir hevesin olmasına gerek yok sen zaten hedefe ulaştın100 gramla kaçırmışım ya
Arkadaşlar tebrik ediyorum çok iyisiniz bir an gözüm 1 kilo verdiğim haftaları aradı
N naz5403mavimli begum75 minerva1988
Sağol Begüşüm dediğin gibi bu geldiğim nokta bile yeterli benim için ama heves işte insan istiyor alışmışımteşekkür ederim canım, artık öyle 1 kilolar zor zaten sende yağ mı kaldı :)))hem 1.olmak gibi bir hevesin olmasına gerek yok sen zaten hedefe ulaştın
bu arada nasıl oldu boğazların daha iyimisin bugün?
hay Allah dikkat et kendine, keşke alsaydın c vitamini hapı, bide gargara yada sprey, iyice sarmadan ilk başta kullanırsan atlatıyo insan, dikkat et kendine, boğaz pastili falanda alabilirsin aklında olsunSağol Begüşüm dediğin gibi bu geldiğim nokta bile yeterli benim için ama heves işte insan istiyor alışmışımAynıyım desem sabah yine ballı sütümü içtim pekmezimi yedim geldim boğazımda alıştı tepki vermiyor Gece uyuyamadım doğru düzgün
Dün annemlere gidince kaldı canım bu akşam alacağım inşallah eşimde dışarı çıkamamış alamamış en kötü akşam nöbetçi eczane bakacağım yinehay Allah dikkat et kendine, keşke alsaydın c vitamini hapı, bide gargara yada sprey, iyice sarmadan ilk başta kullanırsan atlatıyo insan, dikkat et kendine, boğaz pastili falanda alabilirsin aklında olsun
sağol canım,bizler iyiyiz sen nasılsın?Günaydın canlarimmm
Nasilsiniz
Ben okuldayim kitap okuma saatimiz şimdi kitap okuyor kuzularim:))
Teşekkür ederiimmmsağol canım,bizler iyiyiz sen nasılsın?
iyi dersler sana
Biliyorum bitanem allah razi olsun senden.gercekten cok kotu.sabah protein ve yesillik olsun ne yesilcayin var ne baska bisey . yesilcayi ben saglik icin kullaniyorum sirf gerçekten kendine iyi bakmadigini düşünüyorum. dengesiz beslenme bu inan seni düşündüğüm için yazıyorum sabah bu şekilde olmamalı.bu günün sonunda bedenin mesela kalsiyum protein ve demire doymamış ac kalmis.
Ooo baya baya kalori yakmissindir.yürüdüm tatlım hemde nasıl. 1 bucukta çıktım 6 bucukta eve girdim..suan sol bacak ağrıyor. ama mecburen kaldim . cocugu parka götürdüm. yarim saat kitap sırası bekledim. carsiya gidip bişey baktim eve geldim derken 5 saat
Birincilerimizi tebrik ederiimmmm
Hafta birinciler
Grup 80 N naz5403 -1.500
Grup 70mavimli -1.000
Grup 60begum75 -400
Grup 50minerva1988 -400
TEBRİKLER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?