♥haftalık kilo verme yarışması♥

helal sana, bravo denizcim

canım ilk günkü fgazla gitseydim var ya 3-4 klo alırdım babama da yedirmiyorumm :) o da koruyo anneme şikayt edecekmiş kızın aç bıraktı diye :)) o da memnun bu durumdan. devam edecek az yemeğe
Ne güzell onu da bize benzettin yanii Gittiğimde ben de biraz uğraştım olmadı 10 gün kaldım 1 kilo alıp geri geldim maalesef

Ben daha önce 60-69 lara katılmıştım bi gün dedim ki ben 50 lere inmem lazııım bakıyim 50-59 arası olanlar ne yiyo ne içiyo sanra da burda buldum kendimi :) Burayı sevdim. 50-59 arası arkadaşlarım hep 54 lerde benim hedef kilom ya kıskandım şimdiii :)

kızlar selamlar gene ugruyamadım tatlı telaşımız vardı haberınız vardır belkı müge anlıdaki cem akkuş dün ailesıyle buluşan kuzenım yıllar sonra bulundu e işe gelebıldım ne nete gırebıldım : )

regl oldum bırde acayıp şişkinim : (

ramazanda gelıyor nasıl bır dıyet uygulamayı dusunuyorsunuz kızlar

Gozunuz aydin izledim canim cok etkileyici hikaye sen annesininmi babasininmi akrabasisin

Gozunuz aydin izledim canim cok etkileyici hikaye sen annesininmi babasininmi akrabasisin

cok sagol canım Allah razı olsun babası teyzemın oglu oluyor ıkı tarafta akraba esasen cok mutluyuz ıkı gundur yerdemıyız gokdemı bılmıyoruz = )

bugunde babası ogluyla sınopa gıttı ınmıslerdır ucaktan ..

Gözünüz aydın canim ben izlemedim malesef ..

canım ben nemsiz bölgede yetiştim bilmiyorum burda nası olacak.
Elimden geleni yaptım şimdiye kadar bakalım o gün gelsin nası hisseceksem ona göre hareket edeceğim

beraber gideceğiz canım inşallah...

bak hemen sana da hedef belirleyelim.

ramazana 88 küsürle başla, sonunda 84 lere inbelki 83, ne dersin???

hedef belirlersek tutarız kendimizi canım..

Tamam canımm o zaman hemen hedefimi belirliyorum.

18 haziran ---> 88
17 temmuz ---> 84

makul oldugunu düşünüyorum bu hedefin Allah in izniyle ilk kilo verdigim ramazan olacak bu..

Tamam canımm o zaman hemen hedefimi belirliyorum.

18 haziran ---> 88
17 temmuz ---> 84

makul oldugunu düşünüyorum bu hedefin Allah in izniyle ilk kilo verdigim ramazan olacak bu..

bence de bizim kilo aralığımızda çok makul hedefler bunlar...

süper

her iki hedefine de ulaşacağına eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…