Teşekkürler inşallah canım benim.
Gider gider doğum öncesi kilomdan daha ince olmuştum ip atlayarakAmiiin ne yalan soyleyeyim hamile olayimda fazla kilo kalsin uzerimde,gider nasilsa dimi amaa
Deniz mevsimi geçti aslında sürekli girmeyen üşütür bu günlerdeAy kizlar bu grip salgin midir yaa? Oyle bi hasta oldum ki bu sabah kemiklerim kiriliyo sanki, burnum akiyo atesim falan varUzun tatil sonrasi ilk is gununde harika oldu dogrusu !
Geçmiş olsun canım bizim burada da bir kaç kişi hasta sanırım salgın ya da tatil yaramadı geri dönüş oldu diye herkes hastalandıAy kizlar bu grip salgin midir yaa? Oyle bi hasta oldum ki bu sabah kemiklerim kiriliyo sanki, burnum akiyo atesim falan varUzun tatil sonrasi ilk is gununde harika oldu dogrusu !
Artık hırka giyme zamanıBi de denizde falan usuttum galiba tatildeAy Begutooom omru hayatimda atlet giymis miyim bi sorsana
Deniz mevsiminin gectigini bir turlu kabullenemeyenlerdenimDeniz mevsimi geçti aslında sürekli girmeyen üşütür bu günlerde
Sagol tatliskoom. Bence bir kucuk depresyon belirtisiGeçmiş olsun canım bizim burada da bir kaç kişi hasta sanırım salgın ya da tatil yaramadı geri dönüş oldu diye herkes hastalandı
İsyanlardayız vücudumuzla beraberSagol tatliskoom. Bence bir kucuk depresyon belirtisi
aaaaBen debekliyorum
atletsiz asla yapamam sanki belimde fırtınalar kasırgalar kopuyoBi de denizde falan usuttum galiba tatildeAy Begutooom omru hayatimda atlet giymis miyim bi sorsana
Teşekkürler kızlar desteğiniz çok önemli dualarınızı esirgemeyin nolur.Ben debekliyorum
Ben debekliyorum
Canim ya soracam ne zamandır aklımda ama sen bizim deniz değilmisin.
hamileyim galiba 2.ye. hayırlı olsun.
sbeden güncel kilom 77.7 bende kilo alanlardandım.
Bende alanlardanim. 78.300 :)sbeden güncel kilom 77.7 bende kilo alanlardandım.
Canim kilo bildirirken beni etiketlemeyi unutma bazen sadece bildirimlerden bakiyrm..Merhabalar,
Bayram girince araya bildirimde bulunamadım. Bayramda 1,5 kilo aldım.. Neyse şimdi 87,5 ile tam gaz yoluma devam edeceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?