♥haftalık kilo verme yarışması♥

sbeden canm benm bu hafta kiloda 1 kilo artış oldu dün reg oldum onun şişliği heralde şuanki kilom 81.600 . bu hafta veremedim ama almadım da şiş olduğumu hissediyorum zaten

hoşgeldin kaptanım
sana kolay gelsin, artık topik toparlanır yavaştan herkes kürkçü dükkanına dönmeye başladı
utanaraktan yazıyorumbugünkü kilom 61,8 oldumu gördünmü
hosbuldum şekerim
Hareketlendi biraz biraz neyse kii.
Tek tek dönüyorlar artili bi halde
Gördüm gördüm az daha küçük yazmaliydin

Merhaba, sabah tartildim ama tatil donusu iş trafiğinden yazamadim bütün gün. Ben de tatilde kilo alanlardanım. sbeden 82.8 çıktım canım bu sabah. Giderken 80.3 tüm. Yani +2.5 kg. Arada regl oldum bir de. O nedenle de bir miktar şişlik olmuştur. Yapacak bir şey yok yedik ictik hoş geçtik.. şimdi kaldığımız yerden devam edip aldiklarimizi geri verme zamanı..

hosbuldum şekerim
Hareketlendi biraz biraz neyse kii.
Tek tek dönüyorlar artili bi halde
Gördüm gördüm az daha küçük yazmaliydin

evet yaaaa herkeşler artılarla dönüyo ama olsun toparlanırız biz
bu arada bugün 61,3 geldim zaten dünkü kilom anormaldi farkındaydım ama bana pazartesi kazığını attı işte ne diycen gerçi bu sabahta söylemesi ayıp wc ye çıkmadan tartıldım, birde çıkıp tartılsamda asıl kilomu görsem çok iyi olur neyse onada sıra gelir elbet birgün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…