oyy aman aman gerçekten üst üste gelmişSagol canim. Sanirim hava degisimden oldu. Dis ağrisida eklenince ufff . Bugün tartildin mi
Antibityotige basladim 5 gun sonra gideceğim disciye.oyy aman aman gerçekten üst üste gelmiş
bugün tartılmadım,dün tartılmıştım 61,9 du
Antibityotige basladim 5 gun sonra gideceğim disciye.
Ay bu bayram vs bizi mahvetti .
Bir an once ipleri elime alsam gerilemek zor olmaz gibi geliyor. Bari yarin daha düşük çıkmaya çalışayım ve günlük kilomu yazayim hep fayda eder belki
17 eylül 79.600
18 eylül 78.900
19 eylül 78.300
20 eylül 79.000
21 eylül 79.200
22 eylül 79.600
23 eylül 80.200
24 eylül 80.600
Iki gune iyilesirim. Hatta yarin ip atlamaya başlayabilirim. Beraberinde mekik vs. Nasil yapalim.ooo sende çoşmuşsun
acil spora başlamalıyız
kilo alırken şekilde yaptım diyosunIki gune iyilesirim. Hatta yarin ip atlamaya başlayabilirim. Beraberinde mekik vs. Nasil yapalim.
Bu arada popo basen bende hemen farkettirdi ayni yabancı kadınlar gibi kalin güçlü ust baldirlarim oldu ve yuvarlar kalca
bu sefer gobekten degil oralardan aldim hic boyle olmamisti. Birden 75 bucuktan 80.600 e firlayinca
He yaa acayip şekil oldu tay giydim ayna karsisinda bakindim dün gece tuhafina gitti. Iki bucuk haftada filan büyük değişim oldu zayiflarken yavas oldugu icin farkedemiyordum kuculmeleri.. sen ne spor yapacaksın bunu öğrenmek istemistim. Benim gibi kaptan bulamazsınızkilo alırken şekilde yaptım diyosun
ben bilmem ip mi atlarsın,mekik mi çekersin ama başla biyerden,senin bize örnek olman lazım salma kendini
He yaa acayip şekil oldu tay giydim ayna karsisinda bakindim dün gece tuhafina gitti. Iki bucuk haftada filan büyük değişim oldu zayiflarken yavas oldugu icin farkedemiyordum kuculmeleri.. sen ne spor yapacaksın bunu öğrenmek istemistim. Benim gibi kaptan bulamazsınızhic birinizi geçip rencide etmiyorum bakin.
miraycan84 Canim bugün kac kilon.
Günlük kilomu ve atladigim ipi yazacam. Seninde bana eslik etmeni isterim. Ip atliyordun onceden. Baslaman lazim bi yerden.
Rica ederimçok düşünceli kaptansın sağol yaa
canım ben eliptik yapıyodum ya, ya onu yaparım yada jillan 1 aylık videosu varya onu yaparım,aslında sende yapsana onu baya etkili olduğunu söylüyorlar
Cumarteside çalışıyordu sanki olsun ne zaman okursa artik. Ben topu attimmiraycan84 bugün gelmez canım, bugün cumartesi ancak pazartesi gelir,ohoooo kaptan abla unuttun sen bizi be yaa
aslında geçtiğimiz pazartesi başlamak istiyordum ama hep tembellik yaptım,vicdanımla muhasebe yapıyoruz o yendiğinde başlarımRica ederim
Tamam ne zaman baslayacaksin. Ben inşallah yarin başlıyorum. Jilliana göz atacam. Hosuma giderse onuda yaparım.
Cumarteside çalışıyordu sanki olsun ne zaman okursa artik. Ben topu attim
Tamam yendiginde yazarsinaslında geçtiğimiz pazartesi başlamak istiyordum ama hep tembellik yaptım,vicdanımla muhasebe yapıyoruz o yendiğinde başlarım
haftaya pazartesi inşallahTamam yendiginde yazarsin
haftaya pazartesi inşallahhedef öylede gerçek ne gün olur bilmem ama hep bi erteleme hep bi kaçış bakalım nereye kadar gidecek
bana kadar yolun var
Naptin bacim 80 e cikmisssin80.600
Nezleyim fena istahta o biçim yine o sevmedigim halime büründüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?