♥haftalık kilo verme yarışması♥

oyy aman aman gerçekten üst üste gelmiş
bugün tartılmadım,dün tartılmıştım 61,9 du
Antibityotige basladim 5 gun sonra gideceğim disciye.
Ay bu bayram vs bizi mahvetti .
Bir an once ipleri elime alsam gerilemek zor olmaz gibi geliyor. Bari yarin daha düşük çıkmaya çalışayım ve günlük kilomu yazayim hep fayda eder belki

git canım ihmal etme
sorma sorma,yazın gelmesiyle benim düzen şaştı dahada toparlayamadım
yaz canım ama spor yapadıktan sonra yemeği kısıtlamayla olacak iş değil bu,biz bu yemeyle ancak 3 aşağı 5 yukarı gider geliriz

ooo sende çoşmuşsun
acil spora başlamalıyız
Iki gune iyilesirim. Hatta yarin ip atlamaya başlayabilirim. Beraberinde mekik vs. Nasil yapalim.

Bu arada popo basen bende hemen farkettirdi ayni yabancı kadınlar gibi kalin güçlü ust baldirlarim oldu ve yuvarlak kalca
bu sefer gobekten degil oralardan aldim hic boyle olmamisti. Birden 75 bucuktan 80.600 e firlayinca

kilo alırken şekilde yaptım diyosun
ben bilmem ip mi atlarsın,mekik mi çekersin ama başla biyerden,senin bize örnek olman lazım salma kendini

kilo alırken şekilde yaptım diyosun
ben bilmem ip mi atlarsın,mekik mi çekersin ama başla biyerden,senin bize örnek olman lazım salma kendini
He yaa acayip şekil oldu tay giydim ayna karsisinda bakindim dün gece tuhafina gitti. Iki bucuk haftada filan büyük değişim oldu zayiflarken yavas oldugu icin farkedemiyordum kuculmeleri.. sen ne spor yapacaksın bunu öğrenmek istemistim. Benim gibi kaptan bulamazsınız hic birinizi geçip rencide etmiyorum bakin.

çok düşünceli kaptansın sağol yaa
canım ben eliptik yapıyodum ya, ya onu yaparım yada jillan 1 aylık videosu varya onu yaparım,aslında sende yapsana onu baya etkili olduğunu söylüyorlar

çok düşünceli kaptansın sağol yaa
canım ben eliptik yapıyodum ya, ya onu yaparım yada jillan 1 aylık videosu varya onu yaparım,aslında sende yapsana onu baya etkili olduğunu söylüyorlar
Rica ederim
Tamam ne zaman baslayacaksin. Ben inşallah yarin başlıyorum. Jilliana göz atacam. Hosuma giderse onuda yaparım.

80.600
Nezleyim fena istahta o biçim yine o sevmedigim halime büründüm
Naptin bacim 80 e cikmisssin zaten senle ben 74 le 78 arasi mekik dokuyoruz bi cik bi in ama bayram ve tatil tabi etkiledi.ay ben almak istemiyorum artik yok bu bayramda gecti gitti tamam yeter yiyecegimizi yedik anam bacim yeter da yeme sende az az ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…