tatilden eve döndükten sonra bende öyle oldum nil,bide kemiklerim heryerim tutuk ağrılı kalkıyorum,sanırım nemli hava yüzünden oluyo bunlarSağol kuzum bakalım aslında çok yorgunum nedense 1 haftadır uykumu alamıyorum
Olabilir canım bir de geç uyuyorum kaç gündür mecbur kalıyorum da bilerek uyumamazlık yapmıyorum işlerden falan bilemedim hafta sonu toparlarım belkitatilden eve döndükten sonra bende öyle oldum nil,bide kemiklerim heryerim tutuk ağrılı kalkıyorum,sanırım nemli hava yüzünden oluyo bunlar
böyle yoğun zamanlarda evde yemek yapmıyorum,direk işe dalıyorum bitsin diye,yoksa hergün parça pinçik yap yap iş bitmiyoOlabilir canım bir de geç uyuyorum kaç gündür mecbur kalıyorum da bilerek uyumamazlık yapmıyorum işlerden falan bilemedim hafta sonu toparlarım belki
böyle yoğun zamanlarda evde yemek yapmıyorum,direk işe dalıyorum bitsin diye,yoksa hergün parça pinçik yap yap iş bitmiyo
Ben yerimde duramıyorum ki geçen hafta bayramdı ondan dolayı evde pek değildim misafir ağırladım falan bu hafta da dün annemlere gittim bugün doğum gününe sonraki günler bana kaldı çok abartı yemedim ama bilemiyorum evelsi gün mesela ton balıklı salata yedim yarında sanırım ton balıklı salata yerim bir süre dikkat etsem iyi olacak şimdi bir konu okudum bdv de iyice gaza geldim
Kilolarım ve kocam diye hani diyetten zayıflamaktan bahsediyorlar öyle konular okuyunca daha da heves geliyorbayramdan sonra gerçekten düzen şaşıyo ama yavaş yavaş girer düzene
okuduğun konu neymiş merak ettim
hımm linkini atabilirmisin bende okuyayım :))Kilolarım ve kocam diye hani diyetten zayıflamaktan bahsediyorlar öyle konular okuyunca daha da heves geliyorİlaçlarım zaten en fazla 1 ay daha sürecek sonra bırakacağım o zaman sıkı sıkıya sarılacağım şimdiden sıkmaya başladım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kilolarim-ve-kocam.957169/hımm linkini atabilirmisin bende okuyayım :))
ilaçların bitince değerlerine baktırmayı ihmal etme,ben kan hapını 3.defa kullanmaya başladım daha tam düzene girmedi bile
Sabah; YOK (Acele çıktım evden)
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:40 - Yarım kase mercimek çorbası + yarım porsiyon kuru fasulye + yarım kase brüksel lahanası + yarım kase mor lahana salatası - 264 kalori
Ara; 14:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:00 - Yarımın yarısı (yani 2 dilim) beyti - 176 kalori
Ara; 21:00 - 1 dilim yaş pasta (doğum gününe davetliyim sadece onu yiyeceğim o sebeple yemeği çok az tuttum yanına belki kahve falan içerim) - 340 kalori
Toplam kalori: 780 inşallah böyle olur
3. gün oldu artık kabızım karın ağrısından duramadım ve akşam bamyayla çözdüm çok şükür hem kızım da çok güzel yediCayini az atiyrm 3 fincan ondan iciyorum. 5 gundur Gun icinde agzimda corek otu dolandryrm bagirsaklarimi daha fazla çalışır hale getirdi . Ama fazla yiyorum ya bununda fazlasi zarar of off..
bugün atv de gordum..parklarda filan bulunan bi agac turu var. Ustunde küçük kirmizi meyveleri olan. Biri ondan yemis ölmüş. Bende hatirladim nisanliyken bahçeden toplanmıştım o meyvelerden. Ve icindeki tohumlardan çok yemistim.ayni çörek otuna benziyor sonra siddetli bas dönmesi goz kararmasi yasamistim. Bugün anladim ki kiyidan dönmüsüm. Nerde zararlı bişey var ben orda. Memlekettede sigaradan hic haz etmeyen ben 2 ay bol bol sigara ictim en agirindan. Simdi biraktim dönünce. Of offff. Çörek otuna kaptırdım yine yakami bana geldiler cok yazdim
Evet yaaa eskiden böylemiydikamannn harbiden kıyıdan dönmüşsün aman aman öyle her bulduğunu yemezaten yenen bişey olsaydı kimse dalında bırakmazdı
sigaramı içtim dedin sen şimdi bunu hakettinbidaha sakın deneme lütfen
şu kpss ne zaman bitsede kurtulsan bi, bi açıköğretim bi kpss bitmedi gitti şu sınavlar
ayy olsun sen yaz,kimseler yok zaten,ıssız kasabaya döndü burası
nehirnil111
@DisiAnka
@bayanbaloncuk
@esraas
miraycan84 (sen yine sabahları uğruyosun )
@YESIMBOZ
@tatlitambak
nerlerdesiniz bakim siz
Evet yaaa eskiden böylemiydikamannn harbiden kıyıdan dönmüşsün aman aman öyle her bulduğunu yemezaten yenen bişey olsaydı kimse dalında bırakmazdı
sigaramı içtim dedin sen şimdi bunu hakettinbidaha sakın deneme lütfen
şu kpss ne zaman bitsede kurtulsan bi, bi açıköğretim bi kpss bitmedi gitti şu sınavlar
ayy olsun sen yaz,kimseler yok zaten,ıssız kasabaya döndü burası
nehirnil111
@DisiAnka
@bayanbaloncuk
@esraas
miraycan84 (sen yine sabahları uğruyosun )
@YESIMBOZ
@tatlitambak
nerlerdesiniz bakim siz
değildik yaa,bazı zamanlar yazmaya yetişemiyodukEvet yaaa eskiden böylemiydik
Kız aylık analizimi yapmaya çalışıyorum kk yı açtım kaldı öyle
hımm kolay gelsin, kafanı karıştırmıyım,bende çalışıyorum,daha doğrusu çalışmaya çalışıyorum çünkü sabah fotokopide 100 sayfa kağıtta yanlışlık yapmışım,bütün 10 ları 20 ye çevirdimKız aylık analizimi yapmaya çalışıyorum kk yı açtım kaldı öyleSen neler yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?