♥haftalık kilo verme yarışması♥

tatilden eve döndükten sonra bende öyle oldum nil,bide kemiklerim heryerim tutuk ağrılı kalkıyorum,sanırım nemli hava yüzünden oluyo bunlar
Olabilir canım bir de geç uyuyorum kaç gündür mecbur kalıyorum da bilerek uyumamazlık yapmıyorum işlerden falan bilemedim hafta sonu toparlarım belki

böyle yoğun zamanlarda evde yemek yapmıyorum,direk işe dalıyorum bitsin diye,yoksa hergün parça pinçik yap yap iş bitmiyo

Ben yerimde duramıyorum ki geçen hafta bayramdı ondan dolayı evde pek değildim misafir ağırladım falan bu hafta da dün annemlere gittim bugün doğum gününe sonraki günler bana kaldı çok abartı yemedim ama bilemiyorum evelsi gün mesela ton balıklı salata yedim yarında sanırım ton balıklı salata yerim bir süre dikkat etsem iyi olacak şimdi bir konu okudum bdv de iyice gaza geldim

bayramdan sonra gerçekten düzen şaşıyo ama yavaş yavaş girer düzene
okuduğun konu neymiş merak ettim

bayramdan sonra gerçekten düzen şaşıyo ama yavaş yavaş girer düzene
okuduğun konu neymiş merak ettim
Kilolarım ve kocam diye hani diyetten zayıflamaktan bahsediyorlar öyle konular okuyunca daha da heves geliyor İlaçlarım zaten en fazla 1 ay daha sürecek sonra bırakacağım o zaman sıkı sıkıya sarılacağım şimdiden sıkmaya başladım

hımm linkini atabilirmisin bende okuyayım :))
ilaçların bitince değerlerine baktırmayı ihmal etme,ben kan hapını 3.defa kullanmaya başladım daha tam düzene girmedi bile

Ayyy allahim cook sukur evimdeyim.kizlar ozledim sizi.aslanlar gibi kilo vermeye dewam edecegim sahit misiniz ay kendimi iyice gaza getirdim bir aylik program yapim kendime iyi oluyodu uyuyodum

Sabah; YOK (Acele çıktım evden)
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:40 - Yarım kase mercimek çorbası + yarım porsiyon kuru fasulye + yarım kase brüksel lahanası + yarım kase mor lahana salatası - 264 kalori
Ara; 14:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:00 - Yarımın yarısı (yani 2 dilim) beyti + 5 ad.lahana sarması - 506 kalori
Ara; 21:00 - yarım dilim yaş pasta + 1 çay bardağı çay şekersiz - 172 kalori

Toplam kalori: 942

3. gün oldu artık kabızım karın ağrısından duramadım ve akşam bamyayla çözdüm çok şükür hem kızım da çok güzel yedi

Evet yaaa eskiden böylemiydik

Evet yaaa eskiden böylemiydik

Merhaba herkese hayirli cumalar. Bugun kilo bildirimi gunu degil biliyorum ama bayramdan dolayi gecen hafta tartilamamistim. Bugun tartildim. 51,1 kg ciktim ve cok sasirdim acikcasi. Gercekten kilo vermeye devam ediyorum galiba yavas yavas da olsa. İnsaallah onumuzdeki pazartesi de ayni sekilde yol almis olurum. Bakalim.

Kız aylık analizimi yapmaya çalışıyorum kk yı açtım kaldı öyle Sen neler yapıyorsun
hımm kolay gelsin, kafanı karıştırmıyım,bende çalışıyorum,daha doğrusu çalışmaya çalışıyorum çünkü sabah fotokopide 100 sayfa kağıtta yanlışlık yapmışım,bütün 10 ları 20 ye çevirdim

Sabah: YOK
Ara; 09:15 - 1 kupa sade şekersiz nescafe (uykum için)
Öğle; 12:15 - Yarım kase brokoli çorbası + 2 ince dilim tavuk gögsü + 2 çatal patates yemeği + yarım kase mor lahana salatası + 3 çatal salçalı makarna - 323 kalori
Akşam: Tahmini 19:30 gibi 80 gr lık ton balıklı yeşil salata mısırlı - 248 kalori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…