♥haftalık kilo verme yarışması♥

Çok. Iyisin canım maşallah. Ben de 77.1 idim. Sabah. Yarına ne olur bilemem.
Ay evet şükür düştüm. Dun fazla su ictim akşam cay icmedim. Suan da çay içiyorum. Sonradan icmiyim diye erkene aldim
Sende cok iyisin hemde cook. Hatırlıyorum bir zaman ben 73 leri gördüğümde sen 86 lardaydin. Benim ahmakligima bak. Napayım iste motivem bozulmaya görsün

Olan oldu canım aramıza bakmadan yolumuza devam edecegiz. Her zaman motivasyonumuz tavan yapmiyor yani.insaallah yarina daha da guzel rakamlar gorursun

Bende katilmak istiyorumm☺

Selam kızlar nasılınız? Şükür evimdeyim. Oyy perşembeden beri sivasta kv, görümce ile neler yemedim ki ... hiç saymayayım. bakalım sabah tartı nasıl tepki verecek :)

53 inan abartı yemiyorum ya vitamin hapları mı yapıyor anlamadım d vitamini damla kullanıyorum bir de folik asit kullanıyorum resmen göbek yaptım

canım şimdi okudum bu mesajını. D vitamini kesinlikle kilo yapmaz, hatta eksikse kilo vermek zorlaşır.

Kilo bildirimi
Geçen hafta 71.1
Güncel 69.7
Fark - 1.5

Sonuçtan memnun değilim çünkü bayram öncesi bu kilodan daha da aşağıdaydım. Hatta başlangıç kilom bile daha azdı. Sebep ne halen çözebilmiş değilim. Spor yapmaya acayip üşeniyorum en büyük hatam burda sanırım ama wc problemim de var. Pes etmeye başladım. Bi insan az yiyip nasıl kilo alır anlamış değilim

Gunaydin kizlar ,
sbeden cim kilom 60.3
Kurtulamadim su 60 lardan eski gunlerim hayal gibi oldu bu kilolarda yerlesti sanki bana dikkat etsemde gitmiyor , rejim yapmam lazim oda sutumu etkiliyor vallahi ne yapacagimi sasirdim . Hic bir kiyafetim olmuyor sezeryandan dolayi inmeyen bir gobegimde var

canım spor yapmadığımız için tüm bunlar,bende kan hapı kullanmaya başladığımdan beri +500 gramdayım,geçen sene spor yaptığım için kilo almadım sanırım,şimdi spor yapmıyorum ondan almaya mı başlıyorum ne bide kabızlık yapıyo tabi belkide ondan bilemedim ama sonuç +500 yanii

acil spor yapmalıyız

Biliyorum canım kilo vermem zorken nasıl vermişim kilo geçen sene inan şok oldum Vitamin hapları kilo yapmıyor zaten sadece daha fazla yeme isteği oluşturuyor bir de folik asit içiyorum onunda etkisi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…