♥haftalık kilo verme yarışması♥

Hadi ya Allah kolaylık versin canım çok can sıkıcı Çok uykum var bende işimi halletmeye çalışıyorum ya akşam olsa da gidip uyusam

az az hepsinden yemişsin,afiyet olsun, şu ton balığını yıllar önce denemiştim çok yağlı geliyo bana gerçi süzülüyo ama ne bileyim ağır gibi sanki
sen eve gidince güzelce duş al,köşe koltuğuna uzan bide üzerine battaniye,ohh miss yat dinlen canım

Hadi ya Allah kolaylık versin canım çok can sıkıcı Çok uykum var bende işimi halletmeye çalışıyorum ya akşam olsa da gidip uyusam

neyseki bitti
benimde ayak bileklerimden aşağısında bi halsizlik var,anlamadım gitti yorgun da değilim ama sanki titreme gibide halsiz gibide tuhaf bi hiss

neyseki bitti
benimde ayak bileklerimden aşağısında bi halsizlik var,anlamadım gitti yorgun da değilim ama sanki titreme gibide halsiz gibide tuhaf bi hiss

Öyle yapacağım canım vallahi gözlerim çok ağrıyor zor duruyorum Mısırlı yeşil salatanın içinde enfes oluyor canım hiç denedin mi öyle süzdürülüp salataya karıştırarak yedin mi

Hasta olma canım aman dikkat et salgın varmış hafta sonu dinlen güzelce

belki yemeyeli 12 sene olmuştur o zamanda öyle yeşil salatada falan değil maksat tadına bakmak olsun diye bi kere falan yemiştim, bugün pazara çıkınca balığada bakayım bari,mısırım vardı evde bide marul almam lazım,ooo liste kabardı
canım benim rahatsızlığım genel bi durum arada oluyo,öyle hasta falan olacağımdan değilde ne bileyim sinirsel midir kas sal mıdır bilemedim

Bende babam yerdi hiç sevmezdim o da saf haliyle yerdi acayip ağır gelirdi ama bildiğin mısırlı salataya koyduğunda çok beğeniyorum oturur 1 büyük kase yerim o derece 80 gr ton balığı yeterli 1 ufak olanını koysan yeter Anladım canım sinirsel de olabilir o zaman psikolojik

Akşam ki tahmin bazı sebeplerden dolayı değişti

19:00 - 1 ad.lahmacun - 449 Kalori
20:30 - Lays fırından(az yağlı) - 361 kalori

Toplam kalori: 1133

Sabah -500 gram vermiştim nasıl oldu bilmiyorum lahmacun yaktı galiba ama sevindim

günaydın canım
1 lahmacun 449 kalori yapıyomuymuş yaaa çok şaşırdım
bide üstüne lays haa
bide üstüne -500
şaşırdım bende bugün lahmacun mu yesem ki
Bana da abartı geldi bence kalorisi doğru değil Begüş çünkü tam anlamıyla da doyurmadı yani marulla yedim bir şey de içmedim aç gibi hissettim o yüzden lays yedimSende ye işe yarıyor galiba acı da değildi ki

Kalorisine bakmadan yedim az yiyeyim dedim Oo kolay gelsin efenim bende gelebilirim Bugün bende dün ki ton balıklı salatamı yiyeceğim kafaya koydumSonrasında fırın sütlaç yerim
gel canım gel ne demek, afiyetle yeriz balıklarısiz gelcektiniz bu taraflara ne oldu varmı ufukta öyle bir plan?
ben de dün pazardan o kadar çok şey almışımki marketten mistik çayla,ton balık bakacaktım,markete girmeye ne halim nede vaktim kaldı

fırın sütlaç mı ohh ne güzel afiyet olsun canım

Canım bizim işler değişti biraz kuzenim nasipse nişanlanacak isteme nişan bir arada olacak yakın zamanda Ankara'ya gideceğiz zaman olsa aslında Safranbolu ve Bartın'a geçmek istiyoruz ama iş yerinden eşim pek izin alamayacak biraz koştur koştur hareket edeceğiz gibi yoksa gelmişken oralara da geçmek isterdimDüğünü inşallah bahar zamanı olacak o zaman 3-4 gün izin alıp geze geze gidip dönmek istiyoruz araba ayarlayıp bakalım nasip artık planlamıyorum çünkü olmuyor

kuzenine hayırlı uğurlu olsun,Allah hayırlısıyla tamamınada erdirsin
böyle işler olunca mecbur iznini gezip tozmaya değilde bu işlere ayırıyosun,olsun o bahaneyle gitiiğin yerlerde gezmiş görmüş oluyosun,inşallah düğün zamanı gezmeye vaktiniz olur
kesinlikle plan yapınca olmuyor,hani bi söz vardır:
* hayat,sen plan yaparken başından geçenlerdir* demişler, bu söze gerçekten katılıyorum

Sağol canım benim Amin inşallah

Bakalım öyle yapacağız artık dediğin gibi başından geçenler oluyor birine bir şeyi söyleyince de olmuyor mesela çoğu kez test ettim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…