♥haftalık kilo verme yarışması♥

Cok gecmis olsun canim
17 eylül 79.600
18 eylül 78.900
19 eylül 78.300 pazartesi
20 eylül 79.000
21 eylül 79.200
22 eylül 79.600
23 eylül 80.200
24 eylül 80.600
Bende gunluk yazmak isterim

kilo alırken şekilde yaptım diyosun
ben bilmem ip mi atlarsın,mekik mi çekersin ama başla biyerden,senin bize örnek olman lazım salma kendini

candir can

@miraycan84 Canim bugün kac kilon.
Günlük kilomu ve atladigim ipi yazacam. Seninde bana eslik etmeni isterim. Ip atliyordun onceden. Baslaman lazim bi yerden.
Aynen bennde

bu gidişle öyle olcak galiba acil spora başlamalıyım

burdayım burdayım napıyosun naılsınnnn

evet şükür oldu diyorum artık onla değilde bşk sorunlar oldu çok züldüğüm ölüm oldu düğün gnm ve ben yine şansız bedevi napalım kısmet diyorum arrtık

burdayım burdayım napıyosun naılsınnnn

ya cnm çok özür dilerim ,nan bana düğün haırlıklıları aksilikler hiç yakamı bırakmadı

evet şükür oldu diyorum artık onla değilde bşk sorunlar oldu çok züldüğüm ölüm oldu düğün gnm ve ben yine şansız bedevi napalım kısmet diyorum arrtık

biz iyiyiz canım bildiğin gibiyiz
hayırdır ölen kimdi?başınız sağolsun
sen nasılsın?çalışıyomusun?evlilik nasıl gidiyor?

Bayramdan İki hafta once iki ogun yediğim yedigim hamur isi bende ani açlık vs lere sebep oldu dolayisiyla motivemi kaybettim toparlayamadim ve bunalimdan inadina gece az da olsa kacamaklarm devreye girdi. Gec kalmadan kilom oturmadan bugün başlıyorum tekrar.bundan sonra günlük bildirim yapacam. Sende kendine geldin mi benim gibi

17 eylül 79.600
18 eylül 78.900
19 eylül 78.300 pazartesi
20 eylül 79.000
21 eylül 79.200
22 eylül 79.600
23 eylül 80.200
24 eylül 80.600

Canim çabuk toparlarsın hemen dikkat etmeye baslarsan. 80 ler benim kabusu gibiydi. Hala da Tirsiyorum

@miraycan84 Canim bugün kac kilon.
Günlük kilomu ve atladigim ipi yazacam. Seninde bana eslik etmeni isterim. Ip atliyordun onceden. Baslaman lazim bi yerden.

Ay pazartesiden itibaren ben de günlük kilomu ve ip atladığımı yazayım kuvvet oluruz birbirimize

Canim çabuk toparlarsın hemen dikkat etmeye baslarsan. 80 ler benim kabusu gibiydi. Hala da Tirsiyorum

Ay pazartesiden itibaren ben de günlük kilomu ve ip atladığımı yazayım kuvvet oluruz birbirimize
Insallah toparlarim 80 benim icinde kabus canim. Simdi hedefim pazartesi 80 görmemek. Pazartesi yaz sende ama ben atlayamayblrm. Belim rahatsız bu ara

Insallah toparlarim 80 benim icinde kabus canim. Simdi hedefim pazartesi 80 görmemek. Pazartesi yaz sende ama ben atlayamayblrm. Belim rahatsız bu ara

Çok geçmiş olsun canım. Inşallah 80 i görme bir daha yaa....
Ben bugun 1000 tane ip atladim. Dün de 500
2 gündür sıkı tuttum işi. Hatta bugunluk menümü de yazayım

Sabah 9.30
2 yk yoğurt
1 yk yulaf ezmesi
12 çilek orta boy

Ara 11
çocuklara kahvaltı yaptırırken 1 lokma ekmekle yumurtadan aldım

öğlen 13.00
2 yk lor peyniri- yarım domates -Yarım da kuru soğan ile salt yaptım
2 tavada yumurta
1 dilim ekmek
2 zeytin

Ara 16. 30
1 yk kuru üzüm
yesilcay

Akşam 17.30
Marol ile yapılmış cacik.

şu 2.5 lt oldu

spor
1000 ip atlama
30 sumo squat
30 duvarda şınav
100 ayakta mekik
30 dağa tırmanma tarzı bişey

Çok geçmiş olsun canım. Inşallah 80 i görme bir daha yaa....
Ben bugun 1000 tane ip atladim. Dün de 500
2 gündür sıkı tuttum işi. Hatta bugunluk menümü de yazayım
cok Sağol canim benim.
1000 tane vaybeee masallah sana. ne zamandan beri atliyorsun.
Pazartesi 80 görmem çünkü ödem filandir. Pazartesi 79.300 den asagi gorecem insallah

vavvvv menuye bak
Spora bak harikasin supersin masallah enerjine azmine Dağa tirmanma tarzi bişeyini yaparken izlemek isterdim ayakta sinavi bilmiyorum Google'dan bakiyim

cok Sağol canim benim.
1000 tane vaybeee masallah sana. ne zamandan beri atliyorsun.
Pazartesi 80 görmem çünkü ödem filandir. Pazartesi 79.300 den asagi gorecem insallah

Canim her spor yaptığımda muhakkak az da olsa ip alıyordum iyice alıştım artık ip atlama ya.

vavvvv menuye bak
Spora bak harikasin supersin masallah enerjine azmine Dağa tirmanma tarzi bişeyini yaparken izlemek isterdim ayakta sinavi bilmiyorum Google'dan bakiyim

Ay izleme yaaa ben bile nasıl göründüğümü merak ediyorum. Dur hareketi netten bulursam atayım sana ona bak sen en iyisi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…