Cok gecmis olsun canimAntibityotige basladim 5 gun sonra gideceğim disciye.
Ay bu bayram vs bizi mahvetti .
Bir an once ipleri elime alsam gerilemek zor olmaz gibi geliyor. Bari yarin daha düşük çıkmaya çalışayım ve günlük kilomu yazayim hep fayda eder belki
Bende gunluk yazmak isterim17 eylül 79.600
18 eylül 78.900
19 eylül 78.300 pazartesi
20 eylül 79.000
21 eylül 79.200
22 eylül 79.600
23 eylül 80.200
24 eylül 80.600
kilo alırken şekilde yaptım diyosun
ben bilmem ip mi atlarsın,mekik mi çekersin ama başla biyerden,senin bize örnek olman lazım salma kendini
He yaa acayip şekil oldu tay giydim ayna karsisinda bakindim dün gece tuhafina gitti. Iki bucuk haftada filan büyük değişim oldu zayiflarken yavas oldugu icin farkedemiyordum kuculmeleri.. sen ne spor yapacaksın bunu öğrenmek istemistim. Benim gibi kaptan bulamazsınızhic birinizi geçip rencide etmiyorum bakin.
Aynen bennde@miraycan84 Canim bugün kac kilon.
Günlük kilomu ve atladigim ipi yazacam. Seninde bana eslik etmeni isterim. Ip atliyordun onceden. Baslaman lazim bi yerden.
bu gidişle öyle olcak galiba acil spora başlamalıyım
burdayım burdayım napıyosun naılsınnnnaynen aynen aynen
verirken çay kaşığıyla alırken kepçeyle nasıl oluyo bende anlamadım
ben tartılmaya bile korkuyorum artık ama bayramdan sonra bende bi caserat çıkıcam kantara
geldi geldi ama karabatak gibi bi yazdı gitti artık bekle ne zaman geliresraas
ya cnm çok özür dilerim ,nan bana düğün haırlıklıları aksilikler hiç yakamı bırakmadıesraas oo söz verip tutmayan esra gelmiş.....
evet şükür oldu diyorum artık onla değilde bşk sorunlar oldu çok züldüğüm ölüm oldu düğün gnmben şokkk
esraas öncelikle hayırlı olsun canım benim bir yastıkta kocayın ama merakta ediyorum neler oldu nasıl oldu?sanırım eski nişanlınla evlendin,hatırladığım kadarıyla baya sorunlar olmuştu ve olmayada devam ediyor,umarım dahada büyümeden el ele verip aşarsınız canım,artık yuvanıda kurduğuna göre ayrılma burdan tekrardan gel aramıza
inan bana bende çok kzıgındım ama demeki öleymiş hala bi şaşırıyorum neyse olan oldu sizler nasılsınız çok özledim sizleriIyi gidiyor diyelim iyi olsun canım.
Ama ona cok kizmistin affedebilmene sasirdim..demek ki kismetinmis
burdayım burdayım napıyosun naılsınnnn
ya cnm çok özür dilerim ,nan bana düğün haırlıklıları aksilikler hiç yakamı bırakmadı
evet şükür oldu diyorum artık onla değilde bşk sorunlar oldu çok züldüğüm ölüm oldu düğün gnmve ben yine şansız bedevi napalım kısmet diyorum arrtık
Ben ip atlamaktan bahsediyorumbu gidişle öyle olcak galiba acil spora başlamalıyım
Naptin bacim 80 e cikmisssinzaten senle ben 74 le 78 arasi mekik dokuyoruz bi cik bi in ama bayram ve tatil tabi etkiledi.ay ben almak istemiyorum artik yok bu bayramda gecti gitti tamam yeter yiyecegimizi yedik anam bacim yeter da yeme sende az az ye
Sagol tatlımCok gecmis olsun canim
Bende gunluk yazmak isterim
candir can
Aynen bennde
Önemli olan simdi mutlu olman. Bizlerde iyi olmaya çalışıyoruz fistik :)inan bana bende çok kzıgındım ama demeki öleymiş hala bi şaşırıyorum neyse olan oldu sizler nasılsınız çok özledim sizleri
iyiyiz şimdilik bakalım hayırlısı artık Allah daha iy etsin inşallahÖnemli olan simdi mutlu olman. Bizlerde iyi olmaya çalışıyoruz fistik :)
Amin canim cümlemizi. Ne var ne yok çalışıyor musun. vefat eden kimdiiyiyiz şimdilik bakalım hayırlısı artık Allah daha iy etsin inşallah
17 eylül 79.600
18 eylül 78.900
19 eylül 78.300 pazartesi
20 eylül 79.000
21 eylül 79.200
22 eylül 79.600
23 eylül 80.200
24 eylül 80.600
@miraycan84 Canim bugün kac kilon.
Günlük kilomu ve atladigim ipi yazacam. Seninde bana eslik etmeni isterim. Ip atliyordun onceden. Baslaman lazim bi yerden.
Insallah toparlarim 80 benim icinde kabus canim. Simdi hedefim pazartesi 80 görmemek. Pazartesi yaz sende ama ben atlayamayblrm. Belim rahatsız bu araCanim çabuk toparlarsın hemen dikkat etmeye baslarsan. 80 ler benim kabusu gibiydi. Hala da Tirsiyorum
Ay pazartesiden itibaren ben de günlük kilomu ve ip atladığımı yazayım kuvvet oluruz birbirimize
Insallah toparlarim 80 benim icinde kabus canim. Simdi hedefim pazartesi 80 görmemek. Pazartesi yaz sende ama ben atlayamayblrm. Belim rahatsız bu ara
cok Sağol canim benim.Çok geçmiş olsun canım. Inşallah 80 i görme bir daha yaa....
Ben bugun 1000 tane ip atladim. Dün de 500
2 gündür sıkı tuttum işi. Hatta bugunluk menümü de yazayım
vavvvv menuye bakSabah 9.30
2 yk yoğurt
1 yk yulaf ezmesi
12 çilek orta boy
Ara 11
çocuklara kahvaltı yaptırırken 1 lokma ekmekle yumurtadan aldım
öğlen 13.00
2 yk lor peyniri- yarım domates -Yarım da kuru soğan ile salt yaptım
2 tavada yumurta
1 dilim ekmek
2 zeytin
Ara 16. 30
1 yk kuru üzüm
yesilcay
Akşam 17.30
Marol ile yapılmış cacik.
şu 2.5 lt oldu
spor
1000 ip atlama
30 sumo squat
30 duvarda şınav
100 ayakta mekik
30 dağa tırmanma tarzı bişey
cok Sağol canim benim.
1000 tane vaybeee masallah sana. ne zamandan beri atliyorsun.
Pazartesi 80 görmem çünkü ödem filandir. Pazartesi 79.300 den asagi gorecem insallah
vavvvv menuye bak
Spora bak harikasin supersin masallah enerjine azmine Dağa tirmanma tarzi bişeyini yaparken izlemek isterdimayakta sinavi bilmiyorum Google'dan bakiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?