menün güzel canımSelam herkese
Dün sabah 1500 ip atlama
Kahvaltı 1 dilim çavdar 1 kk peynir 1 dilim karpuz
Öğle 2 minik but 4 yk taze fasulye
Eve gidince 3100 ip atlama
Akşam 1 kepçe nohut bol boll yeşil salata
Sonra 1 dilim karpuz
6000 adım atmışım işe gidip gelirken.
Eski bir adımsayarım vardı bulamıyodum çıktı biryerden.
40 kilooo uuuuYa benimki çok sportiftir ama yürüyüşü spordan saymıyor.
İlla aletle olacak ya da koşma ip atlama falan olacakmış.
Diyorum ben de 40 kiloyu sen mi verdin ben mi verdin demek ki benim de bildiğim bi şeyler var
Ben Salihli de okudum az çok biliyorumAynen öyle İzmir manisa uşak afyon denizli bunların hepsinde akrabalarım tanıdıklarım var ama yani bunların hepsi ege demeye bin şahit ister.
Ben zorla yerim de kızım seviyo çok şükürVallahi öyle canım et seven yiyen karda.
Bak bana b12 deen dolayı iğne hap kullandım ama bunu doğal yoldan almak en güzeli tabi ki bu da kırmızı et te en çok bulunuyor.
Teşekkür ederim40 kilooo uuuutebrik ediyoruumm
Amcalarım salihli de severim orayı güzel bir ilçedir. Etraf illere 1, 2 saat uzaklıkta olduğu için ve ana yol üzerinde olduğundan gelişmiş bi yerBen Salihli de okudum az çok biliyorum
Aman sevsin ya çok çok önemli kırmızı et.Ben zorla yerim de kızım seviyo çok şükür
Ayy o davetler zaten bide tabağımı kendi doldurmaya çalışanlar oluyor tepeleme.Gunluk bildirime kaldogim yerden devam edeyim.
23 haziran sali
63.8
24 haziran carsamba
64.2
Neden? Cunku dun iftara davetliydik
Yaa aynen bana tutturmuş 5 kilo alman lazım en az diyo.evlenince çaktırmadan daha neler yedirmeye çalışacak aman dikkat
benimki dün süpriz olsun diye kalpli fıstıklı çikolata almış, çakal dayanamayacağımı da bilio
Teşekür ederim dikkat etmeye çalışıyorum ama bu hafta kilom gitmedi neyseemenün güzel canım
Spora asılmadan olmuyor ya.kızlar benim kilo sabitledi, spora başlıyorum bugün çok hırs yaptım. memlekete 49,9 da olsa 49 lagidecem(iki haftam var tam olarak)
bugün spor
yarım saat yürüyüş+50 squat(yapıldı)
evde 20 dak eliptik+ bölgesel egzersiz yapacağım(tabi ki kalça)
Bence de yeme ilerde çoluk çocuk yiyceksin zatennn hiç olmazsa şimdi zayıf olYaa aynen bana tutturmuş 5 kilo alman lazım en az diyo.
İftarda tıka basa yemişiz benim canım cips istiyor çikolata istiyor diyo halbuki istediğinden mi yoookkk bana yedirecek.
Yer mi Su yemeeezzz
Aslında aşırı yemedim de çikolata ve tuzluyu karıştırdım ondan midem bi tuhaf galiba.tatlım sen kaçırsan bile benim kadar yiyemezsin eminim :) .. aksam iftar vaktine kadar erir o
Evet maalesef bu ara önceki hafta kadar hareket edemedim yemesem de gitmedi kilolarSpora asılmadan olmuyor ya.
Ben de platese başlayacağımda hemen mi başlasam ramazandan sonra mı başlasam kararsızım
Platesi ben de seviyorum yormuyo insanı rahatlatıyo.Spora asılmadan olmuyor ya.
Ben de platese başlayacağımda hemen mi başlasam ramazandan sonra mı başlasam kararsızım
Evet em dinç hissediyor kendini insan hem de sıkılaşma süper oluyorPlatesi ben de seviyorum yormuyo insanı rahatlatıyo.
Hele ben kış boyu uyuşuk uyuşuk büzüşerek gezerim yaz da başlayınca enerji dolar vücudum yerimde duramamay bende yaaaa, resmen güneş insanıyım ama nerdeeee havalar sağolsun
Evet onu anlatamıyorum işte hormonlar değişecek hamilelik doğum falan.Bence de yeme ilerde çoluk çocuk yiyceksin zatennn hiç olmazsa şimdi zayıf ol
Galiba sen de düzenli spor yapıyorsun dimiEvet maalesef bu ara önceki hafta kadar hareket edemedim yemesem de gitmedi kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?