♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kizlar 90 grubunu siliyorum
O gruba gelenler genelde pes ediyor isimlerini yazdırıp gidiyorlar
90 + gelen olursa nazikce redddebilirsiniz.

kız sen sağlığınla oynuyosun,dikkat et
ayrıca sezaryanda göbek kalıyo diyolar ben cesaret demezdim heraldesezaryansız bile o göbeği yapmayı başardım
Sezeryan icin ameliyata hazırlanırken 4 serum verdiler cok karin agrisi yapti ve o ana kadar normal dogumu isteyen ben vazgectim o karin agrisi bile bana yetti ölücem korkusu basladi. Yani karin agrisina bile musaot olmayan psikolojim varmis. Iyi ki sezeryan oldu. Onca kiloyu vermisim. Zayiflarsam o göbeği her türlü hallederim ben.

Tamam :)
Başlayalım. Önce bulasik makinasindan başlayalım. camasir icin yeni deterjanlar almistim bitmesine çok var
bende ikisine yeni aldım daha ama önce bu doğal yöntemi denemek istiyorum işe yaradığına kanaat getirirsem bulaşık mak.tabletlerini veririm birisine, ama çamaşır için henüz hazır değilim

Bir su bardagi yedim haklisin
Spora egzersize ağırlık vericem. Birazdan basliyorim

Bulasik makinasina baslayalim. Tabletleride kullan ne olacak. Bi ondan bi ondan. Ben kimseye vermem birine vermektense çöpe atarım
Camasira sonra geceriz. Tenimize degen o deterjan kalintili ic çamaşırlarından denemeye baslariz. Baktik sonuc güzel devam ederiz.

bende ikisine yeni aldım daha ama önce bu doğal yöntemi denemek istiyorum işe yaradığına kanaat getirirsem bulaşık mak.tabletlerini veririm birisine, ama çamaşır için henüz hazır değilim

Spor insanı çok motive ediyor canım. Ben de şimdi yürüyüş yyaptım. Aksama da egzersiz yapcam evde ip atlamak çok güzel. Kendini zorlamayın yavaşça arttir.. çok güzel inceliyor.
Hadi bakalım sen istersen yaparsın biliyorum ben.

Hergün yürüyor musun canim. Ipte atlıcam gun icinde. Insallah yapacam . Bütün herkes benden umudunu kesmiş durumda önce kendim icin sonra bu kaniyi yikmak icin basaricam.
O hareketler süper yaa... devam et canım...
kesinlikle öyle bilinçli işe yarar sıkılasma sağlayacak güzel egzersizler

Canim kızım 11.20 de servise bırakıyorum. Oğlumu bebek arabasına attım. Yürüyüş yaptım en az 45 dk. Bu hafta başladım yani bugün. 5 gun yürüyüş +egzersiz yapacam. Hafta sonları da egzersiz evde olacak. Planım bu şimdilik ekim sonuna hedef belirledim 71 olmam lazim ki 2017 ye 62 63 ile girebileyim

Harikasın 45 yeterli zaten.bende yarin çıkayım yürüyüşe. Bu ara 5 kilo aldim ve dizlerim tekrar agrimaya başladı kilom azaldikca agrilarimda tekrar azalir Inşallah. Ekim sonu 71 miiiiii
waww

Harikasın 45 yeterli zaten.bende yarin çıkayım yürüyüşe. Bu ara 5 kilo aldim ve dizlerim tekrar agrimaya başladı kilom azaldikca agrilarimda tekrar azalir Inşallah. Ekim sonu 71 miiiiii
waww
sende ona göre hevesini azaltmadan tam gaz devam et bakalım, takibindeyim ona göre, ilaçlarınıda düzenli alıyosun demi canım?ayrıca aldığın her 1 kilo dizde 5 kilo etkisi yapıyo 5 kilo aldığını düşünürek dizlerinde 25 kg fazla ağırlık var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…