aramiza hoşgeldinsbeden merhaba,
boy :1,69 cm
kilo: 75 kg
hedef kilo: 65 kg
menu olarak belli bir menü uygulamıyorum ayça kaya nın sayarak zayıfla yöntemini deniyorum.
spor olarakta leslie walking at home 1 mile yapmaya çalışıyorum.
Sezeryan icin ameliyata hazırlanırken 4 serum verdiler cok karin agrisi yapti ve o ana kadar normal dogumu isteyen ben vazgectim o karin agrisi bile bana yetti ölücem korkusu basladi. Yani karin agrisina bile musaot olmayan psikolojim varmis. Iyi ki sezeryan oldu. Onca kiloyu vermisim. Zayiflarsam o göbeği her türlü hallederim ben.kız sen sağlığınla oynuyosun,dikkat et
ayrıca sezaryanda göbek kalıyo diyolar ben cesaret demezdim heraldesezaryansız bile o göbeği yapmayı başardım
bende ikisine yeni aldım daha ama önce bu doğal yöntemi denemek istiyorum işe yaradığına kanaat getirirsem bulaşık mak.tabletlerini veririm birisine, ama çamaşır için henüz hazır değilimTamam :)
Başlayalım. Önce bulasik makinasindan başlayalım. camasir icin yeni deterjanlar almistim bitmesine çok var
Bir su bardagi yedim haklisincanım spor programların çok iyi güzelce uygulayıp devam etmelisin sworkit de çok güzel mzellikle kardio anlamında tavsiye ederim
yanlız şu kuruyemiş olayını abartmadan yemelisin,günün ışıklı olduğu zamanlarda yemelisin,çünkü fazlasını yemek (gündüz bile olsa) ve akşam yemek yarardan ziyade zarar getirir,slogan belli herşeyin fazlası zarar suyun bile
bende ikisine yeni aldım daha ama önce bu doğal yöntemi denemek istiyorum işe yaradığına kanaat getirirsem bulaşık mak.tabletlerini veririm birisine, ama çamaşır için henüz hazır değilim
Günaydın canım devamli yuruyecek misin artik
Sen çook level atladin masallah. Eski tatlitambak yok artik bastan ayaga değiştin.
Bende dedigin programi ve beraberinde benzer iki uc program daha indirdim. Bunlardan biri de 30 günlük fitness 30 diyor ama 100 gunde bitmez :) seviye seviye egzersizler var. Yarim saat sonra filan baslarim sporuma ipte atlarim gun icinde. Hem sıkılasayim hemde vucudum guzellessin
sabah bolca antep fistigi yedi. Kiko vermeye yardimci oluyormus kuruyemisler.
Yulaf yemiyorum karatay yemeyin diyo
Bu arada canım tatli istemiyor uzun zaman oldu. Uzak duruyorum zaten
Nasil yoruldum..plank hareketini ilk 10 saniye sonra 15 saniye yaptim. 3 sınav cektim. Ve baska hareketler. Suan tüm kaslarım kendini hissettiriyor yorgunum. 5 dakka dinlenip devam.
Hergün yürüyor musun canim. Ipte atlıcam gun icinde. Insallah yapacam . Bütün herkes benden umudunu kesmiş durumda önce kendim icin sonra bu kaniyi yikmak icin basaricam.Spor insanı çok motive ediyor canım. Ben de şimdi yürüyüş yyaptım. Aksama da egzersiz yapcam evde ip atlamak çok güzel. Kendini zorlamayın yavaşça arttir.. çok güzel inceliyor.
Hadi bakalım sen istersen yaparsın biliyorum ben.
kesinlikle öyle bilinçli işe yarar sıkılasma sağlayacak güzel egzersizlerO hareketler süper yaa... devam et canım...
Hergün yürüyor musun canim. Ipte atlıcam gun icinde. Insallah yapacam . Bütün herkes benden umudunu kesmiş durumda önce kendim icin sonra bu kaniyi yikmak icin basaricam.
kesinlikle öyle bilinçli işe yarar sıkılasma sağlayacak güzel egzersizler
Harikasın 45 yeterli zaten.bende yarin çıkayım yürüyüşe. Bu ara 5 kilo aldim ve dizlerim tekrar agrimaya başladı kilom azaldikca agrilarimda tekrar azalir Inşallah. Ekim sonu 71 miiiiiiCanim kızım 11.20 de servise bırakıyorum. Oğlumu bebek arabasına attım. Yürüyüş yaptım en az 45 dk. Bu hafta başladım yani bugün. 5 gun yürüyüş +egzersiz yapacam. Hafta sonları da egzersiz evde olacak. Planım bu şimdilik ekim sonuna hedef belirledim 71 olmam lazim ki 2017 ye 62 63 ile girebileyim
sende ona göre hevesini azaltmadan tam gaz devam et bakalım, takibindeyim ona göre, ilaçlarınıda düzenli alıyosun demi canım?ayrıca aldığın her 1 kilo dizde 5 kilo etkisi yapıyo 5 kilo aldığını düşünürek dizlerinde 25 kg fazla ağırlık varHarikasın 45 yeterli zaten.bende yarin çıkayım yürüyüşe. Bu ara 5 kilo aldim ve dizlerim tekrar agrimaya başladı kilom azaldikca agrilarimda tekrar azalir Inşallah. Ekim sonu 71 miiiiii
waww
Aynen canim aslinda ayni yiyorum ekmek pilav :)) bol su ebru salli micheal jilling karisik yapiyorum benim normlde metobolizmam hizliydi yapmaya yapmaya yavaaladi sanirsam tekrar baslayinca gene ayniya yaklastim sanirim
Eksidesin sonuc cok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?