♥haftalık kilo verme yarışması♥

takip edilmek
Düzenli kullanıyorum
Evet o 25 kiloda kendini şiddetli hissettiriyor

Alırken fazla alıp stok yapmak lazım o zaman annem kendi yaptığı siyah zeytinin tuzunu yıkadıktan sonra dondurucuya atıyo çıkarınca yağ koyuyor

Dondurucudan çıkınca tadı değişmiyorsa iyi bir şey. Bana gelen siyah zeytinler vakumlu pakette geliyor, açmadığım sürece bozulma riski yok. Yeşil zeytinler de salamura içinde cam kavanozda o da uzun süre durabiliyor.

Bu arada Muz un içini oyup 1 tk tahin koydum üzerine yulaf ezmesi ve fındık. Muhteşem bir tat. Tatlılar halt etmiş yaninda

yulaf dışında sabah kahvaltıda bana uyar bu tarif.

Ben azicik kullanıyorum. Nadiren kullanmak gerekebilir dogala donsek bile :)
Camasir makinasiyla bulasik makinasina çözüm bulip doğal yontemlerke kullanmayi cok istiyorum

Tam 4 yıldır sıfır çamaşır suyu.. Üstelik eskisinden çok daha az hasta olan bir bünyeye kavuştum. Hijyen=çamaşır suyu takıntısını çoktan aştım. Zaten pek sevmezdim meredi..

İkisi de Kasımda ve nasıl yapacağımı bilemiyorum

Allah kolaylık versin canım. Ben de hakimlik sınavına istiyorum ama daha başlamadım. Geçen yıl 68,5 ile kalmıştım onda hiç çalışmamıştım, bu sefer biraz bakayım diyorum ben de..

Kuru yemişi kahvaltıda bir çay bardağı dolusu yiyorum. Eğer çok acıkırsam öğlen ile akşam arası.

Yolladığım adresteki tariften memnunum ben bulaşık makinesinde. Ama bir ondan bir ondan kullanmanızı tavsiye etmem. Çünkü zaten makinelerinizde kimyasal deterjan kalıntısı var. Kurtulmak istiyorsanız tamamen geçiş yapsanız iyi olur. Bir doğal bir kimyasal, makinenin kalıntılardan kurtulmasına müsaade etmemiş olursunuz. Artı doğal ve kimyasal reaksiyona girip istenilen sonucu vermeyebilir.

Çamaşırda ben de daha oradaki tarifi denemedim. Daha önce söylediğim markanın tozu ile devam ediyorum. Bir ara o karışımı da hazırlayıp deneyeceğim. Bu ara çok yoğundum, hiç fırsat bulamadım.

Sabah epey bir şişkindim, tartıda gördüğüm rakamı yazmaya elim gitmedi, eve geçince tekrar tartılıcam. Aynı çıkarsa el mahkum

Anladım canım bende inşallah engel çıkmaz normal isterim sezaryen bi nevi ameliyat çünki , olaki doktor sezaryen dedi onda da epidurali tercih ederim sağ sağlim kızıma kavuşayım da hiç önemli değil yeterki ikimiz iyi olalım ...

forumu takip edemiyorum işler çok yoğun dün sabah tartıda 65.5 çıktım bukadar yemeye kilo almadım acaba tartı mı bozuk benim kiloyu hafızaya mı aldı:)

Harikasın 45 yeterli zaten.bende yarin çıkayım yürüyüşe. Bu ara 5 kilo aldim ve dizlerim tekrar agrimaya başladı kilom azaldikca agrilarimda tekrar azalir Inşallah. Ekim sonu 71 miiiiii
waww

71 e ulasmak icin elimden geleni yapacagim canim.
1 saat yurudum bugun 30 dk da cardio yaptimevde. Cabuk gelen cabuk gider. Hemen toparlanirsan atarsin o kilolari. Bugun kac kg ciktin canim

71 e ulasmak icin elimden geleni yapacagim canim.
1 saat yurudum bugun 30 dk da cardio yaptimevde. Cabuk gelen cabuk gider. Hemen toparlanirsan atarsin o kilolari. Bugun kac kg ciktin canim
Sana inancim yerinde. Onceden hatta en son gecen sene tatlidan vazgecebilecegine inanamıyordum. Çok şükür kurtuldun. Seker tatlı kötü hucreleri besler ve insani erken yaslandirir. Artik lokanta vs yerlerde tatli almiyorum. Nadiren evde yapiyorum.
Bugün sporumu güzelce yaptim..suyu az ictim biraz unuttum. Yarin insallah bende 1 2 saat yuruyecem. Sporuma da devam yarin ki seviyelerim daha zorlayici . Senin dedigin uygulamayi indirdim ama ona sonra baslayacam. Önce indirdigim 30 gün fit uygulamasini bitircem. Bu sabah 81.100 gramdim yarin tartilir sabahtan yazarim canım.. sende yaz sabah

Tabi normal daha iyi dogal olan. Ama yine söylüyorum epidural önermem. Tabi sen arastirir kafana en yatani secersin :)
Alinti

• Enfeksiyon riskiniz olabilir. Bazen epiduralin yapıldığı bölge enfeksiyon kapabilir.
  • Paraliz (Felç olma) riski vardır. Çok düşük bir ihtimal de olsa felç olabilir, tam bir his kaybı yaşayabilir ve hareket etme kabiliyetinizi kaybedebilirsiniz.
  • Epidural anesteziden sonra bazı kadınlar vücutlarının belli bölgelerinde hissizlik yaşayabilirler ve bu hissizlik 12 hafta sürebilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…