sende ona göre hevesini azaltmadan tam gaz devam et bakalım, takibindeyim ona göre, ilaçlarınıda düzenli alıyosun demi canım?ayrıca aldığın her 1 kilo dizde 5 kilo etkisi yapıyo 5 kilo aldığını düşünürek dizlerinde 25 kg fazla ağırlık var
As canım sende iyisin -700herkese selam arkadaslar.kilo veren kizlari tebrik ederim.bu haftaki kilom 51.0.
Alırken fazla alıp stok yapmak lazım o zaman annem kendi yaptığı siyah zeytinin tuzunu yıkadıktan sonra dondurucuya atıyo çıkarınca yağ koyuyor
Bu arada Muz un içini oyup 1 tk tahin koydum üzerine yulaf ezmesi ve fındık. Muhteşem bir tat. Tatlılar halt etmiş yaninda
Ben azicik kullanıyorum. Nadiren kullanmak gerekebilir dogala donsek bile :)
Camasir makinasiyla bulasik makinasina çözüm bulip doğal yontemlerke kullanmayi cok istiyorum
İkisi de Kasımda ve nasıl yapacağımı bilemiyorum
canım spor programların çok iyi güzelce uygulayıp devam etmelisin sworkit de çok güzel mzellikle kardio anlamında tavsiye ederim
yanlız şu kuruyemiş olayını abartmadan yemelisin,günün ışıklı olduğu zamanlarda yemelisin,çünkü fazlasını yemek (gündüz bile olsa) ve akşam yemek yarardan ziyade zarar getirir,slogan belli herşeyin fazlası zarar suyun bile
Bulasik makinasina baslayalim. Tabletleride kullan ne olacak. Bi ondan bi ondan. Ben kimseye vermem birine vermektense çöpe atarım
Camasira sonra geceriz. Tenimize degen o deterjan kalintili ic çamaşırlarından denemeye baslariz. Baktik sonuc güzel devam ederiz.
Allah kolaylık versin canım. Ben de hakimlik sınavına istiyorum ama daha başlamadım. Geçen yıl 68,5 ile kalmıştım onda hiç çalışmamıştım, bu sefer biraz bakayım diyorum ben de..
Canimtebrik ederm sen napiyosun zayiflamak icin ben gobegi eritsem yeter aslinda
Hamilemisin tatlim ?
Anladım canım bende inşallah engel çıkmaz normal isterim sezaryen bi nevi ameliyat çünki , olaki doktor sezaryen dedi onda da epidurali tercih ederim sağ sağlim kızıma kavuşayım da hiç önemli değil yeterki ikimiz iyi olalım ...Ama o ağrı fazla surmuyor. Serumun içine ilaçlar ekliyorlar. Ilk gun 6 saatten sonra yataktan kalkip dolasmani istiyorlar. Icerde yapisiklik olmasin diye. Milim milim hareket ediyorsun sonra hizlica toparlaniyorsun. Ben sahsen normal dogum istemem. Sezeryan iyi
Zaten doktor karar verecek. Hangisi olursa olsun. Hakkinda hayırlısı olsun .sende olmaz insallah canim . Ben esimle cok tartisiyordum. Gereksiz fazla kilo almistim. Zor nefes alıyordum daralmalarim vs beni yipratiyordu. Geçti hepsi ve baya olgunlastim. Ikinci cocukta cok rahat ederim diye düşünüyorum. Ilk zamanlar gece gunduz sıkça emzirmek gerekiyor ama o uykusuzluga da alisiyor insan. Ev isi sana kalmazsa sorun yok. Epidural önermem. Ben genel anestezi oldum. Beni uyandirdiklarinda soru sordular konusamiyordum.zorla nezleyimde zor konuşuryorum bogazim kötü filan dedim. Doktor nee nezle misin s beden hanimm niye soylemedin . Iyiki de soylemedin epidural yapmak zorunda kalirdik demisti.cunku hastayken genel anestezi tehlikeli ama ben soylemeye gerek duymamistim.
Harikasın 45 yeterli zaten.bende yarin çıkayım yürüyüşe. Bu ara 5 kilo aldim ve dizlerim tekrar agrimaya başladı kilom azaldikca agrilarimda tekrar azalir Inşallah. Ekim sonu 71 miiiiii
waww
Sana inancim yerinde. Onceden hatta en son gecen sene tatlidan vazgecebilecegine inanamıyordum. Çok şükür kurtuldun. Seker tatlı kötü hucreleri besler ve insani erken yaslandirir. Artik lokanta vs yerlerde tatli almiyorum. Nadiren evde yapiyorum.71 e ulasmak icin elimden geleni yapacagim canim.
1 saat yurudum bugun 30 dk da cardio yaptimevde. Cabuk gelen cabuk gider. Hemen toparlanirsan atarsin o kilolari. Bugun kac kg ciktin canim
:) haftaya anlarizforumu takip edemiyorum işler çok yoğun dün sabah tartıda 65.5 çıktım bukadar yemeye kilo almadım acaba tartı mı bozuk benim kiloyu hafızaya mı aldı:)
Tabi normal daha iyi dogal olan. Ama yine söylüyorum epidural önermem. Tabi sen arastirir kafana en yatani secersin :)Anladım canım bende inşallah engel çıkmaz normal isterim sezaryen bi nevi ameliyat çünki , olaki doktor sezaryen dedi onda da epidurali tercih ederim sağ sağlim kızıma kavuşayım da hiç önemli değil yeterki ikimiz iyi olalım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?