♥haftalık kilo verme yarışması♥

sbeden merhaba,

boy :1,69 cm
kilo: 75 kg
hedef kilo: 65 kg

menu olarak belli bir menü uygulamıyorum ayça kaya nın sayarak zayıfla yöntemini deniyorum.
spor olarakta leslie walking at home 1 mile yapmaya çalışıyorum.

kilo alımı son zamanlarda dahada artıyor tabi ama öncesinde çok almadığın için şanslısın
korkma canım,sen bunun için ne çok çabaladın, olmasaydı vereceği acı çok daha büyük olurdu hem büyüklerin söylediği bir söz vardır,doğum çok zor birşey olsa 3 tane 5 tane çocuk yapan yapabilir miydi, yanii düşünsene haklılık payıda var yani o sözün, birde sancın başladığında fatiha ve ihlas surelerini oku bana bi büyüğüm öyle demişti
canım benim dualarımız seninle,bir nefeste doğurmak nasip olur inşallah

Aminn canım haklısın
Sağ sağlim inşallah güzel haberlerle aranıza tekrar dönerim Allaha emanet olun. ..

Ama o ağrı fazla surmuyor. Serumun içine ilaçlar ekliyorlar. Ilk gun 6 saatten sonra yataktan kalkip dolasmani istiyorlar. Icerde yapisiklik olmasin diye. Milim milim hareket ediyorsun sonra hizlica toparlaniyorsun. Ben sahsen normal dogum istemem. Sezeryan iyi
Zaten doktor karar verecek. Hangisi olursa olsun. Hakkinda hayırlısı olsun .sende olmaz insallah canim . Ben esimle cok tartisiyordum. Gereksiz fazla kilo almistim. Zor nefes alıyordum daralmalarim vs beni yipratiyordu. Geçti hepsi ve baya olgunlastim. Ikinci cocukta cok rahat ederim diye düşünüyorum. Ilk zamanlar gece gunduz sıkça emzirmek gerekiyor ama o uykusuzluga da alisiyor insan. Ev isi sana kalmazsa sorun yok. Epidural önermem. Ben genel anestezi oldum. Beni uyandirdiklarinda soru sordular konusamiyordum.zorla nezleyimde zor konuşuryorum bogazim kötü filan dedim. Doktor nee nezle misin s beden hanimm niye soylemedin . Iyiki de soylemedin epidural yapmak zorunda kalirdik demisti.cunku hastayken genel anestezi tehlikeli ama ben soylemeye gerek duymamistim.

günaydın hayırlı haftalar canım
ayrıcada geçmiş olsun yoğun bir 3-4 gün yaşadın, artık düzene girer inşallah
tartıldın mı bugün?
Hayır tartılmadım çünkü dün akşam doğum gününde felaket yedik kuzenle hem gülüp hem yedik amcam herşeyi önüme koyuyor hamileye yedirir gibi yedirdiler niyeyse zorlaÖnümüzdeki bir kaç gün evde ders çalışarak sessizce geçirmek istiyorum

kız sen sağlığınla oynuyosun,dikkat et
ayrıca sezaryanda göbek kalıyo diyolar ben cesaret edemezdim heraldesezaryansız bile o göbeği yapmayı başardım

anladım canım,afiyet bal olsun
ders ne dersi?açıköretim mi?kpssmi?

Sen çook level atladin masallah. Eski tatlitambak yok artik bastan ayaga değiştin.
Bende dedigin programi ve beraberinde benzer iki uc program daha indirdim. Bunlardan biri de 30 günlük fitness 30 diyor ama 100 gunde bitmez :) seviye seviye egzersizler var. Yarim saat sonra filan baslarim sporuma ipte atlarim gun icinde. Hem sıkılasayim hemde vucudum guzellessin
sabah bolca antep fistigi yedi. Kiko vermeye yardimci oluyormus kuruyemisler.
Yulaf yemiyorum karatay yemeyin diyo
Bu arada canım tatli istemiyor uzun zaman oldu. Uzak duruyorum zaten

Allah zihin açıklığı versin gerçekten zor bir iş şu ders çalışmak
Evet bir de hep yoğun zamanım yakında kuzenimin nişanı da olacak oraya gideceğiz eşimin sınav haftası yoğunluğu var ben ne ara ders çalışacağım bilmiyorum ama çalışmalıyım en azından kpss de türkçe bilsem bir şey yaptım derim aöf için de 3 ders var zaten 2 tanesini zorlayacağım matematik içinde kardeşimden yine destek almam gerek hiç bilgim yok

canım spor programların çok iyi güzelce uygulayıp devam etmelisin sworkit de çok güzel mzellikle kardio anlamında tavsiye ederim

yanlız şu kuruyemiş olayını abartmadan yemelisin,günün ışıklı olduğu zamanlarda yemelisin,çünkü fazlasını yemek (gündüz bile olsa) ve akşam yemek yarardan ziyade zarar getirir,slogan belli herşeyin fazlası zarar suyun bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…