- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Açık olan cam daha çok kirleniyorne zamandır silmiyosun camları,o nasıl pislenmiş öyle
şaka bi yana özelliklede kışın camın içide dışı kadar pis oluyo
tabikide katılabilirsin
boy,kilo,hedef kilo bilgilerini yazaraksbeden i etiketlersen seni listeye dahil eder
menü,spor vs... paylaşmak isteğinize kalmış
her pazartesi gece 12 ye kadar kilo bildirimi yapıyoruz,2 hafta üst üstesbeden e haber vermeden mazeretsiz bildirimde bulunmazsan adınız listeden silinir
Begümcüm teşekkür ederim canımm çok şükür evet iyiyiz tabi doğum yaklaştıkça heyecan ve korku olmaya başladı hem kavuşmak istiyorum kızıma hemde korkuyorum ya maalesef
Evet çok kilo almadım çok şükür ama doktorum son aylar kilo alımın normalden artar dedi 16 kiloyla tamamlasam iyi olur sağlıkla kavuşayım da evladıma kilo verilir canım ya dua edin bize.
haklısın, bugün açmadım camları,açmıycamda artık, gelice havalandırırım yeterAçık olan cam daha çok kirleniyor
Aminn canım haklısınkilo alımı son zamanlarda dahada artıyor tabi ama öncesinde çok almadığın için şanslısın
korkma canım,sen bunun için ne çok çabaladın, olmasaydı vereceği acı çok daha büyük olurdu hem büyüklerin söylediği bir söz vardır,doğum çok zor birşey olsa 3 tane 5 tane çocuk yapan yapabilir miydi, yanii düşünsene haklılık payıda var yani o sözün, birde sancın başladığında fatiha ve ihlas surelerini oku bana bi büyüğüm öyle demişti
canım benim dualarımız seninle,bir nefeste doğurmak nasip olur inşallah
günaydın hayırlı haftalar canımGünaydın hayırlı haftalar canlar hafta sonu dinlenemeden geldim ama güzeldi keyifli geçti çok şükür
Ama o ağrı fazla surmuyor. Serumun içine ilaçlar ekliyorlar. Ilk gun 6 saatten sonra yataktan kalkip dolasmani istiyorlar. Icerde yapisiklik olmasin diye. Milim milim hareket ediyorsun sonra hizlica toparlaniyorsun. Ben sahsen normal dogum istemem. Sezeryan iyiDeme ya
Ben normal istiyorum inşallah elverir de normal olur diye dua ediyorum
Sezeryan beni korkutuyor hep
Lohusa psikoloji bozukluğu nu duydum birden hayatına sana muhtaç biri geliyor çoğu kişinin psikologlar dan yardım aldığını biliyorum çevremde ay inşallah bana olmaz biz çok bekledik bebeğimi çünkü eşimle yıpranmış tık artık sonunda Allahım güldü yüzümüze , paylaştığın için teşekkür ederim canım genel anestezi ile oldun galiba şimdi sezeryanlar epidural oluyor arkadaşım oldu 35 dk da bitti çıktı ve 3.gün ayaklandı maşallah .
Hayır tartılmadım çünkü dün akşam doğum gününde felaket yedik kuzenle hem gülüp hem yedik amcam herşeyi önüme koyuyor hamileye yedirir gibi yedirdiler niyeyse zorlagünaydın hayırlı haftalar canım
ayrıcada geçmiş olsun yoğun bir 3-4 gün yaşadın, artık düzene girer inşallah
tartıldın mı bugün?
kız sen sağlığınla oynuyosun,dikkat etAma o ağrı fazla surmuyor. Serumun içine ilaçlar ekliyorlar. Ilk gun 6 saatten sonra yataktan kalkip dolasmani istiyorlar. Icerde yapisiklik olmasin diye. Milim milim hareket ediyorsun sonra hizlica toparlaniyorsun. Ben sahsen normal dogum istemem. Sezeryan iyi
Zaten doktor karar verecek. Hangisi olursa olsun. Hakkinda hayırlısı olsun .sende olmaz insallah canim . Ben esimle cok tartisiyordum. Gereksiz fazla kilo almistim. Zor nefes alıyordum daralmalarim vs beni yipratiyordu. Geçti hepsi ve baya olgunlastim. Ikinci cocukta cok rahat ederim diye düşünüyorum. Ilk zamanlar gece gunduz sıkça emzirmek gerekiyor ama o uykusuzluga da alisiyor insan. Ev isi sana kalmazsa sorun yok. Epidural önermem. Ben genel anestezi oldum. Beni uyandirdiklarinda soru sordular konusamiyordum.zorla nezleyimde zor konuşuryorum bogazim kötü filan dedim. Doktor nee nezle misin s beden hanimm niye soylemedin . Iyiki de soylemedin epidural yapmak zorunda kalirdik demisti.cunku hastayken genel anestezi tehlikeli ama ben soylemeye gerek duymamistim.
Hayır tartılmadım çünkü dün akşam doğum gününde felaket yedik kuzenle hem gülüp hem yedik amcam herşeyi önüme koyuyor hamileye yedirir gibi yedirdiler niyeyse zorlaÖnümüzdeki bir kaç gün evde ders çalışarak sessizce geçirmek istiyorum
Ben azicik kullanıyorum. Nadiren kullanmak gerekebilir dogala donsek bile :)
en kısa zamanda doğal yöntemlere başvurmalıyız yoksa sağlığımızdan olucaz
Günaydın canım devamli yuruyecek misin artikgünaydınnnn kızlarrrrrr ....sbeden bugünki kilom 54.0 gene ama sabah yürüyüşe başladık kahvaltıyıda evde yaptık ....bu 1 ay en az 52 olmam lazım gene
başlıyalım senle birlikte ne dersin?Ben azicik kullanıyorum. Nadiren kullanmak gerekebilir dogala donsek bile :)
Camasir makinasiyla bulasik makinasina çözüm bulip doğal yontemlerke kullanmayi cok istiyorum
İkisi de Kasımda ve nasıl yapacağımı bilemiyorumanladım canım,afiyet bal olsun
ders ne dersi?açıköretim mi?kpssmi?
İkisi de Kasımda ve nasıl yapacağımı bilemiyorum
Sen çook level atladin masallah. Eski tatlitambak yok artik bastan ayaga değiştin.Ben evde yapıyorum sporu çokta eğlenceli oluyor cocuklarla. Eğer kilo verme isinde süreklilik sağlamakistiyorsak benim anladigim şey
1. Si diyet kelimesini kafanda çıkar. Sağlıklı beslenmeye odaklandı çok güzel alternatifler var.
2.kacamak yaptın ya da çok mu kötü beslendin. Hiç takılma Arkan bakma önüne bak. Biz asıl hatayi burada yapıyoruz battı balık hesabı. Ne kadar yemiş olursan ol diğer öğün dengeleme yi bilmek lazım. Eki Görüntüle 1892735
3. Spor yapmalıyız. Bunu es geçmemek lazım. Kilo vermesin de çok güzel incelme oluyor.
4. Canın tatlı mı istedi al sana alternatif canım. Daha neler neler var.chaili yulaf ki tarifler hepsinden sağlık akıyor diyet değil sağlıklı besleniyoruz.
Evet bir de hep yoğun zamanım yakında kuzenimin nişanı da olacak oraya gideceğiz eşimin sınav haftası yoğunluğu var ben ne ara ders çalışacağım bilmiyorum ama çalışmalıyım en azından kpss de türkçe bilsem bir şey yaptım derim aöf için de 3 ders var zaten 2 tanesini zorlayacağım matematik içinde kardeşimden yine destek almam gerek hiç bilgim yokAllah zihin açıklığı versin gerçekten zor bir iş şu ders çalışmak
Sen çook level atladin masallah. Eski tatlitambak yok artik bastan ayaga değiştin.
Bende dedigin programi ve beraberinde benzer iki uc program daha indirdim. Bunlardan biri de 30 günlük fitness 30 diyor ama 100 gunde bitmez :) seviye seviye egzersizler var. Yarim saat sonra filan baslarim sporuma ipte atlarim gun icinde. Hem sıkılasayim hemde vucudum guzellessin
sabah bolca antep fistigi yedi. Kiko vermeye yardimci oluyormus kuruyemisler.
Yulaf yemiyorum karatay yemeyin diyo
Bu arada canım tatli istemiyor uzun zaman oldu. Uzak duruyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?