Insallah canim sevinirim :)Teşekkür ederim canım benim yakında inşallah gelcem aranıza hayırlısı ile bi doğumumu yapayım
Evet banada çabuk geçti 7 ay kaldı 2 ay bakalım inşallah
Sen normal mi sezaryen mı oldun anlatırmısın canım ya doğum hikayeni merak ediyorum son zamanlarda ..
Motive olamiyorum. Hayatimda hiç fitness a filan gitmedim. Çocuğu krese versem hemen giderim ama kiyamiyorum. Kizimi baska ellere vermeye. Annem yakin olsaydi ona birakirdim. Kendimi yetersiz berbat basarisiz hissediyorum.nerdeyse iki yil olacak. Yerimde saydim.menu yazmak istemiyorum. Cunku motive olamiyorum. Kararsızim düşünüyorum bakalim ne cikaracam
Motive olamiyorum. Hayatimda hiç fitness a filan gitmedim. Çocuğu krese versem hemen giderim ama kiyamiyorum. Kizimi baska ellere vermeye. Annem yakin olsaydi ona birakirdim. Kendimi yetersiz berbat basarisiz hissediyorum.nerdeyse iki yil olacak. Yerimde saydim.menu yazmak istemiyorum. Cunku motive olamiyorum. Kararsızim düşünüyorum bakalim ne cikaracam
Bi spor merkezi buldum cocuk oyun alani bulunan faceden yazistim yarin ugrayacaktim ama simdi vazgectim. Dedigin programai indirip bakiyim. Basaricam kiz yine büyük bir güç motive geldi. Ayy duygularım cok değişken. Bi savas gücü bi dinamizm geldi . Kimseye de bahsetmeden basaricam. Esime zaten kilomla ilgili tek kelime etmiyrm.Canim evde 2 çocukla yapıyorum ben de . Telefona sworkit diye bir program indirdim. Şimdi oradan yapıyorum. Spor salonuna hiç gerek yok. Istersen heryerde yapar. Sen ne ya
Ne et motivasyonu tekrar yakala ve bir an önce 7 li rakamlara dön tekrar.
Yiyecek konusunu ayarlamak icin motivem yok ama simdi yine bişeyler oldu banaCanım motive olamıyorsan bir muddet rahat bırak kendini. Diyete değil bedenine gıda olacak şeyleri yemeye odaklan. Yediklerine bak, besin değeri olmayan boş kalori seyleri, bu benim ne işime yarayacak diyerek reddet. Tartidan da uzaklas bir muddet. Durduk yerde stres yapıp sisiriyorsun kendini.
Deme yaInsallah canim sevinirim :)
Ben sezerya doğum yaptım. Hiç sancim olmadı. Günüm doldu 40+5 le doğuma aldılar. Sancinin en küçüğnu bile hiç bilmiyorum. 1 saatte bitti ameliyatim. Odaya getirdiler beni ilk göze sürülen maddeden dolayi bulanik görüyordum. Dikiş yerimde çok ağrım vardı. Sonra 7 tane serum posetini ameliyat yerimin ustune koydular bir kac saat kaldi oyle garip garip seyler. Annem bebegi gösteriyimi diyordu bende gösterme diyordum
O heyecanin tadina variyor hemen bitmesin istiyordum. Zaten agrimda çoktu bebek beklesin dusuncesindeydim. Neyse göster dedim sonra. Baktim ki bembeyaz gözler açık cok begendim sandım ki koca hastanede en güzel bebek benim bebeğim. Çooook sevdim hayran kaldim. Agladiginda garip oluyordum. Saka gibiydi herşey. Bir anda çocuğum oluverdi. Yalniz isin psikolojik kismina gelirsek deki manyak biseydim hamileliğin sonlarında psikolojm kötüydü. Annemi cok uzuyordum .
Sonra 3 gun icinde eve geldik. Annem 15 gun daha kaldı. Eşimin ve annemin burnundan getiriyordum. Bana sabrederken baya zorlanip birbirlerini uyariyrlardi. Iyi tahammül ettiler sagolsunlar. Suan düşündükçe o hallerimi ben olsam tekme tokat doverimde olmuyo işte yeni doğum yapmış kadin
Gerisini anlatmiyim.
Kızlar nasılsınız
Özledim sizi , biz büyüyoruz çok şükür 7 bitti sayılır 8 e gircez 3 gün sonra 10 kilo aldım şimdiye kadar vitaminler kan ilaçları aldırdı sağlık olsun hiç iştahım yok hele bitter 7 aydır ağzıma sokmadım diyette bile yemediğim gün yoktu ama kızım yedirmiyor aklıma gelince midem kalkıyor....
Kullanirken heryeri aciyorum ben hava akımı olunca daha iyi. Komsum cok kullanıyor camadir suyu gözünü agritiyor ve kizartiyor. Bi arkadasin cigerinde de leke yapmış. ama onlar ÇOK kullaniyorlar
Alırken fazla alıp stok yapmak lazım o zaman annem kendi yaptığı siyah zeytinin tuzunu yıkadıktan sonra dondurucuya atıyo çıkarınca yağ koyuyorSorunumuz da burada başlıyor zaten. Bana uzun dayanan değil sağlıklı gıda lazım. Biz evimize ayçiçek yağını sokmazken dolaylı yoldan sokmamiza neden oluyor bunlar.
Benim aldığım yer geçen yıl 1 ton siyah zeytin yapmıştı. Vakumlu paketlerle saklıyor ve satıyorlar. Yeni zeytin sezonuna 4-5 ay kala ellerinde siyah zeytin kalmadı. Talep fazla olduğu için bu yıl daha fazla yaptılar. Ama diğer üreticilerin çoğunun mantigi bir kere yapayım, 3 senede de olsa satayim, bozulmasın.
Genel olarak patatesi sevmem deBa ba baa etik değilmiş
Bi spor merkezi buldum cocuk oyun alani bulunan faceden yazistim yarin ugrayacaktim ama simdi vazgectim. Dedigin programai indirip bakiyim. Basaricam kiz yine büyük bir güç motive geldi. Ayy duygularım cok değişken. Bi savas gücü bi dinamizm geldi . Kimseye de bahsetmeden basaricam. Esime zaten kilomla ilgili tek kelime etmiyrm.
Hafta sonu cam sildim bütün camlar temizdi sürekli açtığım pencerenin camı beni çok şaşırttı sanki camın içi dışarı kadar kirliydibenim evden nedense çıkıyo yaaaevin önünden ara yol çıkıyo işe giderken camları yukarı doğru açık bırakıyorum havalnasın diye ordanda toz giriyo sanırım
canım sağol yemiş kadar oldum, nasip olurda birgün yerim pastalarından inşallah
ŞanslısınKızlar nasılsınız
Özledim sizi , biz büyüyoruz çok şükür 7 bitti sayılır 8 e gircez 3 gün sonra 10 kilo aldım şimdiye kadar vitaminler kan ilaçları aldırdı sağlık olsun hiç iştahım yok hele bitter 7 aydır ağzıma sokmadım diyette bile yemediğim gün yoktu ama kızım yedirmiyor aklıma gelince midem kalkıyor....
Hafta sonu cam sildim bütün camlar temizdi sürekli açtığım pencerenin camı beni çok şaşırttı sanki camın içi dışarı kadar kirliydi
Begümcüm teşekkür ederim canımm çok şükür evet iyiyiz tabi doğum yaklaştıkça heyecan ve korku olmaya başladı hem kavuşmak istiyorum kızıma hemde korkuyorum ya maalesefoyy oyy oyyelma_sekerim01 gelmiş hoşgelmiş
canım buraya yazmana çok sevindim, maşallah sizi iyi gördüm, epeyde büyümüş minnak kızın,az kalmış kavuşmanıza kokusunu duymanamaşallah çok az kilo almışsın sen bu işi öğrendin tebrik ederim seni canım Allaha emanet olun,hayırlı haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?