Milleti esi uzerinden memnun ederek sevaba girecegine gitsin hayir kurumlarina para bağışı yapsın. Bir mesajinda agladigini da okudum. Çalışan kadinsin bitmeyen ev isleri de senin oglunda ilgi bekler kocada ilgi bekler üstüne bide bitmeyen misafirler hatta yatılı misafirler. Malesef esin kocaman bir at gözlüğü takmış. Senin yiprandigini görmüyor. Sahden ben çalışmıyorum evimin isini zor yapıyorum yilda bir iki kere misafir agirliyorum o kadar kendi cevrem yok kocaminkilerde fos gorusmuyorum. Iyiki de böyle. Ne diyim bilemedim ama üzüldüm . Agresifleri delileri mi oynasan bazen acababenim zaafımda tatlı şeyler
ben akşam misafir gidince söylendim böyle davet ediyon bişe değil ama madem birini çağırınca yardım et olmuyo böyle dedim gece gece kediler gibi birbirimze girdik,yaptığının sevabı kalmıyo dır dır dır konuşuyosun sus diye söylendi,sinir etti beni
misafir konusunda haklısın çaydansa yemeğe almak çok daha mantıklı,aynı yoruluyosun ama ertesi günede yemek kalır,demen gibi yanınada bi tatlı hem boşyere kimsede k.hidrat/şeker almamış olur hemde daha ciks
tereyağını anladım ama o şekilde yiyebilirmiyim bilmem düşünürken bile tuhaf oldum
sabah yediğimle akşama kadar duramam canım benim işimin büyük çoğunluğu ayakta ve koşturmacayla geçiyo sürekli masa başı değilim,bazen ayaklarımın altı zonk zonk eder, enerji lazım öğlen yemem gerekiyor
Milleti esi uzerinden memnun ederek sevaba girecegine gitsin hayir kurumlarina para bağışı yapsın. Bir mesajinda agladigini da okudum. Çalışan kadinsin bitmeyen ev isleri de senin oglunda ilgi bekler kocada ilgi bekler üstüne bide bitmeyen misafirler hatta yatılı misafirler. Malesef esin kocaman bir at gözlüğü takmış. Senin yiprandigini görmüyor. Sahden ben çalışmıyorum evimin isini zor yapıyorum yilda bir iki kere misafir agirliyorum o kadar kendi cevrem yok kocaminkilerde fos gorusmuyorum. Iyiki de böyle. Ne diyim bilemedim ama üzüldüm . Agresifleri delileri mi oynasan bazen acababenim zaafımda tatlı şeyler
ben akşam misafir gidince söylendim böyle davet ediyon bişe değil ama madem birini çağırınca yardım et olmuyo böyle dedim gece gece kediler gibi birbirimze girdik,yaptığının sevabı kalmıyo dır dır dır konuşuyosun sus diye söylendi,sinir etti beni
misafir konusunda haklısın çaydansa yemeğe almak çok daha mantıklı,aynı yoruluyosun ama ertesi günede yemek kalır,demen gibi yanınada bi tatlı hem boşyere kimsede k.hidrat/şeker almamış olur hemde daha ciks
tereyağını anladım ama o şekilde yiyebilirmiyim bilmem düşünürken bile tuhaf oldum
sabah yediğimle akşama kadar duramam canım benim işimin büyük çoğunluğu ayakta ve koşturmacayla geçiyo sürekli masa başı değilim,bazen ayaklarımın altı zonk zonk eder, enerji lazım öğlen yemem gerekiyor
Milleti esi uzerinden memnun ederek sevaba girecegine gitsin hayir kurumlarina para bağışı yapsın. Bir mesajinda agladigini da okudum. Çalışan kadinsin bitmeyen ev isleri de senin oglunda ilgi bekler kocada ilgi bekler üstüne bide bitmeyen misafirler hatta yatılı misafirler. Malesef esin kocaman bir at gözlüğü takmış. Senin yiprandigini görmüyor. Sahden ben çalışmıyorum evimin isini zor yapıyorum yilda bir iki kere misafir agirliyorum o kadar kendi cevrem yok kocaminkilerde fos gorusmuyorum. Iyiki de böyle. Ne diyim bilemedim ama üzüldüm . Agresifleri delileri mi oynasan bazen acabaesine karsi ve oda biraz cekinse.
Sahsen bu mesaja cevabım iyiki aramizdasinsbeden @tatlitambak @eshma begum75 @miraycan84 @nehirnil111
Sıkı durun kızlar ben ofise geldim
hindistan cevizi yağlı sade türk kahvemi içerken bütün alıntılarımı yaptım
yalnız kim hangi programı takip ediyor diyetinde karıştırmaya başladımbu nedenle ben kendi doğru bildiklerimi yazacağım. ama bunu yaparken de aman bu taydin de çok oldu, kafa ütüleyip duruyor, bir karatay tutturmuş gidiyor derseniz ona da saygı duyarım. dur dediğiniz yerde dururum. zira maksadım kimseye müdahale etmek, canını sıkmak değil. derdim öğrendiğim doğruları daha çok kişiyle paylaşabilmek.
Ne olursa olsun olan sana oluyor kendisi genc sen yipranmis olacaksin ileri ki yillar bunu daha cok ortaya koyacak. Kocaman bi erişkin seni seviyorsa az biseylerin ucundan tutsun. Yarin birgün bu kadar setin ustesinden gelemeyecek duruma gelirsen belki sana surat bile asar. Ne olur kusuruma bakma. Cok bencilce geliyor senin adina üzülüyorum. Bide para kazaniyorsun..hayatin tek taraflı hizmet icinde geciyor. Allah yardincin olsuneşim kalabalık ailede büyüdüğünden yanlızlığı pek sevmez hep gidelim-gelelim,gelsinle kalsınlar ister, bense tam tersi yıllarca akrabadan uzak yerlerde yaşadık, böyle olunca haliyle bazı şeyler zor geliyo,eşim biraz yardımcı olsa belki yinede sorun olmaz ama kendisi pek bi sorumsuzdur
Ne olursa olsun olan sana oluyor kendisi genc sen yipranmis olacaksin ileri ki yillar bunu daha cok ortaya koyacak. Kocaman bi erişkin seni seviyorsa az biseylerin ucundan tutsun. Yarin birgün bu kadar setin ustesinden gelemeyecek duruma gelirsen belki sana surat bile asar. Ne olur kusuruma bakma. Cok bencilce geliyor senin adina üzülüyorum. Bide para kazaniyorsun..hayatin tek taraflı hizmet icinde geciyor. Allah yardincin olsun
pekistirelim canim. doktor haftada bir olmak uzere bir aylik tedavi baslatti. Insulin drenci baktirmadim. Aclik kan sekeri bakmisti normal cikmisti. B12 eksik değil. Devit ve demir eksik tedavi başlattıAfiyet şifa olsun canım. Kusura bakma hatırlayamadım, ilkini ne zaman içmiştin?
İnsülin direnci, d vit, B12, demir, magnezyum eksikliği kilo verememe nedenlerinden. Daha önce de yazmıştım ama tekrar edelim ki pekiştirelim
Pratik bi bayansan yine ustesinden gelirsin ama en azindan ev supurup toz alsa zamanla alistirsan rahatsizliklarin var gibi davransanaslında haklısın
aslındaa herşeyi biliyorum farkındayım ama bu gidişe yön veremiyorum eşimin beni bu konuda yönlendirmesi diyim buna ayak uyduruyorum bu şuna benziyo kilo vermeye çalışıyoruz herşeyin bilincindeyiz ama uygulayamıyoruz yasaklı yiyeceklerin esiri oluyoruz
Antioksidan erken yaşlanmayı geciktiriyordu değil mi canim. Peki organik hindistan cevizi yağını nereden bulabiliriz pek bilgim yokşöyle bir şey canım; sade türk kahvesini pişiriyorsun, fincanın içine tercihe göre 1 çay kaşığı falan organik hindistan cevizi yağı koyup, kahveyi fincana dolduruyorsun. Artık hindistan cevizi ile aromalanmış, sağlıklı yağ içeren bir kahven var, keyifle sağlıkla hüpletiyorsun. Türk kahvesi ciddi bir antioksidan olduğundan günde ortalama 3-4 fincan içip bol bol antioksidan almış oluyorsun bünyeye
Benim ki 4.33 tü ama bitti o devirlerD VİTAMİNİNİN 20 ng/ml'NİN ALTINDA OLMASI ÖLÜM ORANINI ARTTIRIYOR
Yakın zamanda yapılan kapsamlı bir çalışma, D vitamininin 20 ng/ml düzeyinin altında olmasının ölüm oranını 2.37 arttırdığını gösterdi.
Araştırmacılar bu bağlantının D vitamini eksikliğinin, kemik sağlığının bozulması, kardiyovasküler hastalıklar ve kanser gibi hastalıklara yol açmasından kaynaklandığını düşünüyorlar.
Çeviri: Nurçin Çağlar
Sağlıklı Yaşıyoruz
Kaynak: http://www.vitamindcouncil.org/vita...ortality/?mc_cid=4a94f39254&mc_eid=06304b5c69
Hoşgeldin niye kovuldun kizben geldimm . hayatım kötü gidiyodu yazamadım. işe başladım ama yıne kovuldumkılo veremedım falan
senı en son 85 de bırakmıstım dıye hatırlıyoruuuumm brrrraaavooooo
Kiz yok 85 değil 1 ay bir hafta oncelere kadar 75 lerdeydimben geldimm . hayatım kötü gidiyodu yazamadım. işe başladım ama yıne kovuldumkılo veremedım falan
senı en son 85 de bırakmıstım dıye hatırlıyoruuuumm brrrraaavooooo
Pratik bi bayansan yine ustesinden gelirsin ama en azindan ev supurup toz alsa zamanla alistirsan rahatsizliklarin var gibi davransanAhlansan vahlansan az caninin kiymetini bilsen iyi olurdu
Insallah canim.. pazartesileri bildirimlerimi eksiksiz bekliyorum.sbeden şu an itibariyle 65.300 üm. bıdaha bunu görmicez üstünü de görmıcez. evlılık yıl donumumuze 1 ay kaldı! 60 olcam
kahvaltım
yarım domates
1 haşlanmıs yumurta
biraz kaşar ve beyaz peynir
küçük paket bal
bı ıkı lokma ekmek
başlıyorumm
Psikolojik baski esimde oyle yapiyordu ilk üç yil pes etmedim. Ben onun riyakar akrabalari ve bir suru arkadasiyla ailecek gorusmek zorunda değilim sonradan cevre edinmek icin bir suru farkli kafada bayanlarla tanisip vakit harcamak hosuma gitmiyor.az olsun öz olsun. Beni aşıyor yoruluyorum. Evde yatili hizmetci olsaydi misafirlige gelenleri cok sorun etmezdim. Hani kaliteki insanlar vardir onlar olsa zaten keyif alirim. Yukte olmaz yardimci da olurlar ama nerdee. Daha evdeki acimiyor kadinaçok pratik sayılmam haliyle gün içinde yoruluyorum eve gidince ne kadar enerjim kalıyosa tüketiyorum işte
ev süpürüp toz almak mıasla eline sürmez zaten beklediğim bunlarda değil, misafir gelmeden ortalığı toparlasın (kendi dağınıklığını toplasa yeter),mesela salata yapabilir, sofra kurup kaldırırken,çay ikramlarında yardımcı olsa,bide oturduğu yerden komut verip pilli bebek gibi benle oynamasın yeter
bazen yorgunluktan çıldırıyorum söyleniyorum,geliyo dua ediyo bana,lafla sözle kandırıyo beni,kanmayıp uzatırsama kendi haklı gibi davranıp sende abartıyosun,bidaha çağırmayalım,tek başımıza kalalım,sen zaten bu kafayla yanlız kalmaya mahkumsun gibi laflar ediyo,bende üzülüyorum tabi
sen simdi basvurabilirsinBaşvuruları sadece pazartesi günü mü alıyorsunuz?
işin kötüsü görüştüğümüz kişiler hep arkadaşlar ve sevdiğim değerli insanlar,zaten bu sebepten dayanıyorum yoksa tahammül edemezdim,ama ne kadarda sevsen sık sık eve misafir gelmesi insanı yoruyorPsikolojik baski esimde oyle yapiyordu ilk üç yil pes etmedim. Ben onun riyakar akrabalari ve bir suru arkadasiyla ailecek gorusmek zorunda değilim sonradan cevre edinmek icin bir suru farkli kafada bayanlarla tanisip vakit harcamak hosuma gitmiyor.az olsun öz olsun. Beni aşıyor yoruluyorum. Evde yatili hizmetci olsaydi misafirlige gelenleri cok sorun etmezdim. Hani kaliteki insanlar vardir onlar olsa zaten keyif alirim. Yukte olmaz yardimci da olurlar ama nerdee. Daha evdeki acimiyor kadina
En azindan neyse ki sevdiklerinmisişin kötüsü görüştüğümüz kişiler hep arkadaşlar ve sevdiğim değerli insanlar,zaten bu sebepten dayanıyorum yoksa tahammül edemezdim,ama ne kadarda sevsen sık sık eve misafir gelmesi insanı yoruyor
Teşekkür ederimmmsen simdi basvurabilirsin
Hem günlüğünde hem burda takılirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?