♥haftalık kilo verme yarışması♥

Milleti esi uzerinden memnun ederek sevaba girecegine gitsin hayir kurumlarina para bağışı yapsın. Bir mesajinda agladigini da okudum. Çalışan kadinsin bitmeyen ev isleri de senin oglunda ilgi bekler kocada ilgi bekler üstüne bide bitmeyen misafirler hatta yatılı misafirler. Malesef esin kocaman bir at gözlüğü takmış. Senin yiprandigini görmüyor. Sahden ben çalışmıyorum evimin isini zor yapıyorum yilda bir iki kere misafir agirliyorum o kadar kendi cevrem yok kocaminkilerde fos gorusmuyorum. Iyiki de böyle. Ne diyim bilemedim ama üzüldüm . Agresifleri delileri mi oynasan bazen acaba esine karsi ve oda biraz cekinse.

Milleti esi uzerinden memnun ederek sevaba girecegine gitsin hayir kurumlarina para bağışı yapsın. Bir mesajinda agladigini da okudum. Çalışan kadinsin bitmeyen ev isleri de senin oglunda ilgi bekler kocada ilgi bekler üstüne bide bitmeyen misafirler hatta yatılı misafirler. Malesef esin kocaman bir at gözlüğü takmış. Senin yiprandigini görmüyor. Sahden ben çalışmıyorum evimin isini zor yapıyorum yilda bir iki kere misafir agirliyorum o kadar kendi cevrem yok kocaminkilerde fos gorusmuyorum. Iyiki de böyle. Ne diyim bilemedim ama üzüldüm . Agresifleri delileri mi oynasan bazen acaba esine karsi ve oda biraz cekinse.

eşim kalabalık ailede büyüdüğünden yanlızlığı pek sevmez hep gidelim-gelelim,gelsinle kalsınlar ister, bense tam tersi yıllarca akrabadan uzak yerlerde yaşadık, böyle olunca haliyle bazı şeyler zor geliyo,eşim biraz yardımcı olsa belki yinede sorun olmaz ama kendisi pek bi sorumsuzdur

Sahsen bu mesaja cevabım iyiki aramizdasin

Ne olursa olsun olan sana oluyor kendisi genc sen yipranmis olacaksin ileri ki yillar bunu daha cok ortaya koyacak. Kocaman bi erişkin seni seviyorsa az biseylerin ucundan tutsun. Yarin birgün bu kadar setin ustesinden gelemeyecek duruma gelirsen belki sana surat bile asar. Ne olur kusuruma bakma. Cok bencilce geliyor senin adina üzülüyorum. Bide para kazaniyorsun..hayatin tek taraflı hizmet icinde geciyor. Allah yardincin olsun

aslında haklısın
aslındaa herşeyi biliyorum farkındayım ama bu gidişe yön veremiyorum eşimin beni bu konuda yönlendirmesi diyim buna ayak uyduruyorum bu şuna benziyo kilo vermeye çalışıyoruz herşeyin bilincindeyiz ama uygulayamıyoruz yasaklı yiyeceklerin esiri oluyoruz

pekistirelim canim. doktor haftada bir olmak uzere bir aylik tedavi baslatti. Insulin drenci baktirmadim. Aclik kan sekeri bakmisti normal cikmisti. B12 eksik değil. Devit ve demir eksik tedavi başlattı

Pratik bi bayansan yine ustesinden gelirsin ama en azindan ev supurup toz alsa zamanla alistirsan rahatsizliklarin var gibi davransan Ahlansan vahlansan az caninin kiymetini bilsen iyi olurdu

Antioksidan erken yaşlanmayı geciktiriyordu değil mi canim. Peki organik hindistan cevizi yağını nereden bulabiliriz pek bilgim yok

Benim ki 4.33 tü ama bitti o devirler

Pratik bi bayansan yine ustesinden gelirsin ama en azindan ev supurup toz alsa zamanla alistirsan rahatsizliklarin var gibi davransan Ahlansan vahlansan az caninin kiymetini bilsen iyi olurdu

çok pratik sayılmam haliyle gün içinde yoruluyorum eve gidince ne kadar enerjim kalıyosa tüketiyorum işte
ev süpürüp toz almak mı asla eline sürmez zaten beklediğim bunlarda değil, misafir gelmeden ortalığı toparlasın (kendi dağınıklığını toplasa yeter),mesela salata yapabilir, sofra kurup kaldırırken,çay ikramlarında yardımcı olsa,bide oturduğu yerden komut verip pilli bebek gibi benle oynamasın yeter
bazen yorgunluktan çıldırıyorum söyleniyorum,geliyo dua ediyo bana,lafla sözle kandırıyo beni,kanmayıp uzatırsama kendi haklı gibi davranıp sende abartıyosun,bidaha çağırmayalım,tek başımıza kalalım,sen zaten bu kafayla yanlız kalmaya mahkumsun gibi laflar ediyo,bende üzülüyorum tabi

Insallah canim.. pazartesileri bildirimlerimi eksiksiz bekliyorum.

Psikolojik baski esimde oyle yapiyordu ilk üç yil pes etmedim. Ben onun riyakar akrabalari ve bir suru arkadasiyla ailecek gorusmek zorunda değilim sonradan cevre edinmek icin bir suru farkli kafada bayanlarla tanisip vakit harcamak hosuma gitmiyor.az olsun öz olsun. Beni aşıyor yoruluyorum. Evde yatili hizmetci olsaydi misafirlige gelenleri cok sorun etmezdim. Hani kaliteki insanlar vardir onlar olsa zaten keyif alirim. Yukte olmaz yardimci da olurlar ama nerdee. Daha evdeki acimiyor kadina

Pazartesi en azindan 400 gram vermeye raziyim. Resmen takildim. Neyse bakalim cabaliyorum. Ictigim su 3 buçuk bardak oldu devam edecem.

Isin kötüsü her sabah tartiliyorum bir saat sonra lavobaya ihtiyacim oluyor Sanki saat kuruluyor icime cocuklar gibi dakik olmaya basladi bir haftadir. Neyse pazartesi gec tartilirim bende

işin kötüsü görüştüğümüz kişiler hep arkadaşlar ve sevdiğim değerli insanlar,zaten bu sebepten dayanıyorum yoksa tahammül edemezdim,ama ne kadarda sevsen sık sık eve misafir gelmesi insanı yoruyor

En azindan neyse ki sevdiklerinmis
Kan değerlerinide iyi tutarsan daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…