♥haftalık kilo verme yarışması♥

Aramiza hosgeldin :)
Senin basaracagina inaniyorum. Okudum yazilarini ve basarini. Hatta beni bile geçersin hizla. Hepimiz listede görmüş olacaz ilerlemeni. Iki haftaya kalmaz 70 ler grubunda olursun
Hoşbuldum iyi ki gelmişim ya çok teşekkür ederimm, siz böyle deyince daha bi huzurlu oldum, çok sağolunnn
hoşgeldin
başarılar
Hoşbuldum başarılar herkesee

Hoşbuldum iyi ki gelmişim ya çok teşekkür ederimm, siz böyle deyince daha bi huzurlu oldum, çok sağolunnn

Hoşbuldum başarılar herkesee
Sevindim :)
Bana da enerji verdin başarılı iradeli ve istikrarli bayanlari aramizda gormekten mutluluk duyariz.
Hatta simdi sen beni yakalanmadan ben 78 olmaya çalışıcam son surat senden kacacam. Simdilik hedefim böyle

Sevindim :)
Bana da enerji verdin başarılı iradeli ve istikrarli bayanlari aramizda gormekten mutluluk duyariz.
Hatta simdi sen beni yakalanmadan ben 78 olmaya çalışıcam son surat senden kacacam. Simdilik hedefim böyle
hadi bakalım sanada rakip geldi artık hızlanırsın

Iki yıldır ne rakipler beni solda sifir etti .
Ama simdi en azindan yakalanmadan 78 olayim.bu arada kan ilacı kilo aldirmazmis. Sadece istah acitigi için kilo aldirmasi beklenirmis. O sebeple buna da dikkat ediyrm.:)

artık pes etmek yok, ilaçlarınıda alıyosun zımba gibi olcan,ve zayıflıycan

acıktırdı
bende bişeyler yidim
şimdide yeşil çay içiyorum
Afiyet olsun canım bende nescafe içiyorum baklava vardı yemedim mandalina yedim yerine dur öğlen yediklerimi yazıyım

Sabah; 07:50 - 1 ad.haşlanmış yumurta + 2 kibrit kutusu beyaz peynir - 178 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa karışık demleme bitki çayı
Öğle; 12:15 - Yarım kase sebze çorbası + 1 ad.rosto köfte + 1 ymk kaşığı patates püresi + 1 kase salata(yağsız) + yarım kase yoğurtlu semizotu - 368 kalori
Ara; 15:20 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 1 minik mandalina - 39 kalori

Akşama etli güveç var yanında cacık içerim yeter

taydin

etin yanında yoğurt ayran türevi pek olmuyor ama

Ben geldimmm kızlaaarrr

Ben gelene kadar herkes kaçmış hakikaten.. Huuu nerdesiniz, toplanın

Alıntılarımı yaptım, kırmızı kartlarımı elime aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…