♥haftalık kilo verme yarışması♥

Selam kızlar, nasılsınız bugün?

Ben bugün kendimi daha iyi hissediyorum. Geçen haftanın yorgunluğu an itibariyle geçti galiba. Bu sabah yine geç kalktım, güzelce kahvaltımı hazırladım

kahvaltıdan önce limonlu zencefilli yeşil çay
iki yudum erken hasat zeytinyağı

2 haşlanmış yumurta
Peynir
10 zeytin
yarım domates
maydanoz- tere
1 havuç
1 turp
Karnabahar kısırı ( annem yapmış, sanki içinde hem bulgur hem karnabahar var gibi geliyor yerken. ama sadece karnabahar varmış.)

ofiste duble sade türk kahvemi içiyorum şimdi.

Akşama da tarhana çorbasıyla zeytinyağlı pırasa düşünüyorum.

Hazır yoğunluğu hafif üzerimden atmışken az düzene gireyim değil mi..

sbeden begum75 nehirnil111

vayy menün sabahta akşamda süper
iyi olmana sevindiminşallah bidaha sıkıntı yaşama,
geçen karnıbahar alayım dedim 1 tanesine 8 tl diyolar didim,belki bugün ucuzlamıştır,pazara gidince bakayım
turbu aslında seviyorumda dilim şeklinde yerken acımsı tat geliyoya o yüzden yiyesim gelmiyo
bu sabah yumurta yapacaktım kendime ama evde kalmamış akşam pazara çıkınca alıcam,yarın yumurta,zeytin,peynir,roka,maydanoz,cevizli kahvaltı yapıcam

aynen yorgunluk gitmişken az düzene gir bakalım,bende bugün başladım şuana kadar iyi gittim inşallah akşama da bozmıycam

sbeden yok bugün galiba
canım nerelerdesin çaktırmadan sporun dibine mi vurdun kız
kızın nasıl oldu,inşallah daha iyidir
yok kiz nerdee dün baya rahatsizdim.bugun kombiyi yaktim bi gevsedim daha iyi hissetmeye basladim yarin insallah spora da giderim. Kizimda artik daha rahat uyuyor. Iyilesmeye başladı

Bugün salı spora basladin mi
Yatılı misafirler gitti mi

Daha iyiyiz artik canim. Bu hafta güzel geçti cidden. Salon nasil motive etti. Saldirmiyorum yiyeceklere.
Neyse ki kurtardik antibiyotikten

Geçmiş olsun canim. Ceviz suyu icte düzeltir hemen. 3 haftadir ilerleyemiyorsun

Canim ya 10 ekimde 83.4 tun. Simdi 85 i geçtin. Benim gibi yapma. 70 lerde bi gorebilseydik seni

oo buna sevindim. Kesinlikle artik düzene girmelisin canim. Oyalanacaksanda 70 lerde oyalan ama su 80 lerden cik artik. Bak bu hafta seni gectim

Ay kiz yine benmiyim 1.

Saka gibi gelecek ama dun aksam yogurt kurunu yaptim Sabah tartildigimda 1kg daha vermistim
Evet ama tek yildizla
Protein zayiflarken yardimci oluyor heralde. Ben normalde aksam yemegi yemiyorum. Son hafta da iki kere yedim ikisinde de balik yedim ve eksi çıktım. Şaşırdım

Dün pazardan kilosu 5 TL. ye aldım karnıbaharı. tane de 7 tl idi. Henüz pahalı gerçekten.
Turp sulu olursa pek acı olmuyor ama rende yapıp limon ve zeytinyağı ile de yiyebilirsin.
tamam yumurtalı ama ekmeksiz, anlaştık mı?

Ayrıca sen o kadar yersem öğlen nasıl yiyecem derdine düşüp kendini sabah yemekten sakınıyorsun. Öğlen menüler de genelde çok uygun şeyler olmuyor. Ama sabahtan aç olduğun için günü çıkaramayacağından öğlen çıkanlardan yemek zorunda kalıyorsun. Aksine öğleni düşünmeden sabah dolu dolu bir kahvaltı edebilsen öğlen çıkan şeylere ihtiyaç duymadan günü kapatabilirsin. bu yüzden istiyorum sabah 2 yumurtalı cevizli dolu dolu bir kahvaltı edip kendini denemeni

Daha iyiyiz artik canim. Bu hafta güzel geçti cidden. Salon nasil motive etti. Saldirmiyorum yiyeceklere.
Neyse ki kurtardik antibiyotikten

İyi olmanıza sevindim..

Geçmiş olsun canim. Ceviz suyu icte düzeltir hemen. 3 haftadir ilerleyemiyorsun

Kilo aldığımı düşünmüyorum ama tartıyı bir türlü alt edemedim

oo buna sevindim. Kesinlikle artik düzene girmelisin canim. Oyalanacaksanda 70 lerde oyalan ama su 80 lerden cik artik. Bak bu hafta seni gectim

Değil mi ama ya , 70 ler 70 ler... Gerçekten fena çalım attın, kıskanmadım değil

Evet ama tek yildizla
Protein zayiflarken yardimci oluyor heralde. Ben normalde aksam yemegi yemiyorum. Son hafta da iki kere yedim ikisinde de balik yedim ve eksi çıktım. Şaşırdım
Tek yildiz ne anlama geliyo?
bende yemiyorum yani 18e kadar izinliyim ama genelde 5 gibi falan yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…