tabikiii
spor hocam bıle ılk defa senı bukadar kararlı görüyorum dıyo
vayy menün sabahta akşamda süperSelam kızlar, nasılsınız bugün?
Ben bugün kendimi daha iyi hissediyorum. Geçen haftanın yorgunluğu an itibariyle geçti galiba. Bu sabah yine geç kalktım, güzelce kahvaltımı hazırladım
kahvaltıdan önce limonlu zencefilli yeşil çay
iki yudum erken hasat zeytinyağı
2 haşlanmış yumurta
Peynir
10 zeytin
yarım domates
maydanoz- tere
1 havuç
1 turp
Karnabahar kısırı ( annem yapmış, sanki içinde hem bulgur hem karnabahar var gibi geliyor yerken. ama sadece karnabahar varmış.)
ofiste duble sade türk kahvemi içiyorum şimdi.
Akşama da tarhana çorbasıyla zeytinyağlı pırasa düşünüyorum.
Hazır yoğunluğu hafif üzerimden atmışken az düzene gireyim değil mi..
sbeden begum75 nehirnil111
sbeden yok bugün galiba
canım nerelerdesin çaktırmadan sporun dibine mi vurdun kız
kızın nasıl oldu,inşallah daha iyidir
Bugün salı spora basladin micuma günü kızkardeşim geldi,bende anneme geçtim,pazar günü herkes dağıldı ama bu seferde bana misafir geldi, bu akşamda bi 8 kişi bide 2 çocuk daha gelcek oğlumun doğum günü var onu kutlıycaz,bunların 3 tanesi yatılı diğerleri dönecek yatılılar kaçgün kalır bilmiyorumhaliyle soramıyorum ama salı günü spora başlamayı düşünüyorum artık yeteerrrrrr
Eyvah eyvah +1000sbeden güncel kilom 75 aslında bi kilo vermiştim ama bu sıralar çok fena bir şişkinlik sorunum var.patlayacak gibi hissediyorum onun etkisi var mı bilmiyorum yoksa yediklerime dikkat ediyorum.
Daha iyiyiz artik canim. Bu hafta güzel geçti cidden. Salon nasil motive etti. Saldirmiyorum yiyeceklere.
Hele bir de bir kaç gün bugday ve sekerden uzak dur bak yiyince nasıl oluyor sonra.
Tebrikler canım, daha ne olsun.. bence supersin bu hafta..
Kızına geçmiş olsun. Çocuklar hasta olunca ne zor oluyor.
Gele bir de iki yumurta olsaydı. Akşama kadar tokluk garanti..
İnşallah canım.. Tüp bebigim buyuseydi, şimdi son 10 gundeydim, belki de evimize bebis gelmiş olacaktı. Hayirlisiyla en kısa zamanda inşallah.
Ekmek,ekmek, kuru fasulye. Fasulye zaten sağlıklı karbonhidrat.. Az yemissin, doymak ve açılmamak zor..
Kesinlikle... Bir ezberlemisler antibiyotik diye. Başka birşey bilmiyorlar. Mecbur kalmadan kesinlikle kullanmamak, direnmek lazım.
Geçmiş olsun canim. Ceviz suyu icte düzeltir hemen. 3 haftadir ilerleyemiyorsunsbeden canım bugün 81.7 yim maalesef..
Cumartesi sabaha kadar uyuyamadim. Yine gaz ve nefes alırken batma vardı. Cumartesi pazar disardaydim. Sabah evde kahvalti edip çıktık iki gün de. Cumartesi akşam iki lahmacun, pazar balık yedim. Kabızlık problemi yaşadım bir de haftasonu. Sabah sis kalktim hem kabizliktan, hem gazdan. Bu haftadan umutluydum ama olmadı maalesef.
Canim ya 10 ekimde 83.4 tun. Simdi 85 i geçtin. Benim gibi yapma. 70 lerde bi gorebilseydik senimerhaba arkadaşlar...
Bu aralar biraz yoğum olduğumdan geçen hafta kilo bildirimi yapmayı unutmuşum ki az kaldın bu hafta da unutuyordum...
Güncel kilom 85.3sbeden son 2 haftadır fast food tüketimini arttırdığım için kiloma yansıdı haliyle...Bu haftadan itibaren dikkat edeceğim inşallah.
Bugün salı spora basladin mi
Yatılı misafirler gitti mi
Gecmis olsun tatlım. .bu ara hastalik yaygin hava degisimleri ... Allah kolaylik versin affetmek ne kelime canim@sbedencim 1 haftadir Arda Uras ben yatiyoruz hastaliktan tartilmak bir yana zor isimi yaptim beni affet cnm 2 hafta idare et ne olur tatlim.
Cok sagol
Vavvv emzirirken kilo aldin demek. Ben emzirirken 90 dan 73 e inmistim. Al al mutlakaevde yesil cay yok.aliyim mutlaka yarin.leslie yapmayi dusunuyprum ben.daha once etkisini gprmustum.canim bende bunyede var.emzirme doneminde neredeyse 70 kiloya cikmistim.
oo buna sevindim. Kesinlikle artik düzene girmelisin canim. Oyalanacaksanda 70 lerde oyalan ama su 80 lerden cik artik. Bak bu hafta seni gectimSelam kızlar, nasılsınız bugün?
Ben bugün kendimi daha iyi hissediyorum. Geçen haftanın yorgunluğu an itibariyle geçti galiba. Bu sabah yine geç kalktım, güzelce kahvaltımı hazırladım
kahvaltıdan önce limonlu zencefilli yeşil çay
iki yudum erken hasat zeytinyağı
2 haşlanmış yumurta
Peynir
10 zeytin
yarım domates
maydanoz- tere
1 havuç
1 turp
Karnabahar kısırı ( annem yapmış, sanki içinde hem bulgur hem karnabahar var gibi geliyor yerken. ama sadece karnabahar varmış.)
ofiste duble sade türk kahvemi içiyorum şimdi.
Akşama da tarhana çorbasıyla zeytinyağlı pırasa düşünüyorum.
Hazır yoğunluğu hafif üzerimden atmışken az düzene gireyim değil mi..
sbeden begum75 nehirnil111
Ohh gözün aydinbu sabah gitti hepsi canım
şuanda işyerindeyim,birazdan pazara çıkıcam eve dönünce önce yemek yer sonrasında sporu ancak yaparım
Ay kiz yine benmiyim 1.
Hafta birincileri
Grup 80Iruneachteam -1.500 ★★
Grup 70sbeden -1.600 ★★★
Grup 60sandriyon -500 ★
Grup 50 yok
Evet ama tek yildizlaAy kiz yine benmiyim 1.
Saka gibi gelecek ama dun aksam yogurt kurunu yaptim Sabah tartildigimda 1kg daha vermistim
vayy menün sabahta akşamda süper
iyi olmana sevindiminşallah bidaha sıkıntı yaşama,
geçen karnıbahar alayım dedim 1 tanesine 8 tl diyolardidim,belki bugün ucuzlamıştır,pazara gidince bakayım
turbu aslında seviyorumda dilim şeklinde yerken acımsı tat geliyoya o yüzden yiyesim gelmiyo
bu sabah yumurta yapacaktım kendime ama evde kalmamış akşam pazara çıkınca alıcam,yarın yumurta,zeytin,peynir,roka,maydanoz,cevizli kahvaltı yapıcam
aynen yorgunluk gitmişken az düzene gir bakalım,bende bugün başladım şuana kadar iyi gittim inşallah akşama da bozmıycam
Daha iyiyiz artik canim. Bu hafta güzel geçti cidden. Salon nasil motive etti. Saldirmiyorum yiyeceklere.
Neyse ki kurtardik antibiyotikten
Geçmiş olsun canim. Ceviz suyu icte düzeltir hemen. 3 haftadir ilerleyemiyorsun
oo buna sevindim. Kesinlikle artik düzene girmelisin canim. Oyalanacaksanda 70 lerde oyalan ama su 80 lerden cik artik. Bak bu hafta seni gectim
Tek yildiz ne anlama geliyo?Evet ama tek yildizla
Protein zayiflarken yardimci oluyor heralde. Ben normalde aksam yemegi yemiyorum. Son hafta da iki kere yedim ikisinde de balik yedim ve eksi çıktım. Şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?