♥haftalık kilo verme yarışması♥

Uykusu guzel zaten üzülüyorum uyku saati cok gec saate kalıyor cok erkende gidemiyorm ki. Artik gitsem bile bitmiyor. Bugün pert oldum. Cok fazla alet ve cok görev var. Bugün baya sürdü. Kaslarım cayir cayir yanıyor
Zor da olsa devam evde yapmıyosun bencileyin

Haftalık takip etmedim ama 1 buçuk ayda falan 61.5 den 56.0 a inmeyi başardım hedefim 50 kilo yani hedefe son 6 :)

Şu an son durum
1.65 boy 56 kilo :)

Verilen kilo: 5.50
Kalan Kilo: 6

Kendi düzenimi kurdum benim için diyet sayılmaz. Bir diyete bağlı devam edemiyorum insan kendi düzenini kurmalı.

İyiyiz tabii inşallah siz de iyisinizdir

Benim eşim asker emeklisi olduğundan adam hiç kapalı mekanda kalmamış zorla da kapatılmıyo
benimki askerde değil emeklide değil ama benimkide köşesinde oturmayı pek sever,geçen oğlumla dalgasını geçtik ölürsen dedim (tabi Allah gecinden versin,benimki şakasınaydı) seni mumyalatıp köşene koyacam nasılsa değişen bişey olmayacak yine sadece orda oturacan dedim

Bu halde pazara gitme marketten falan idare et çok soğuk
en yakın market pazar yerinde
bildiğin gibi değil,dolapta kalanları sayıyım sana
2 elma,1 havuç,1 turp,bikaç dal maydanoz ve marul
ne sebze,ne soğan patates,zeytin son kahvaltılıkta kalan biraz bişey,peynir de bitti bu sabah
yani öyle böyle değil tam takır kuru bakır heryer

5 Yıl oldu hiç gelmesine gitmesine karışmadım ama artık kızım karışıyor gidiyosun hiç gelmiyosun diyor gülüyo babası annen bana hiç hesap sormadı sen soruyosun diye

Ben de eşim abarttığı zamanlarda Rabbim sana bir kız evlat versin, pacana yapmissin, hesap sorsun da gidene bir yere diyordum Bu aralar pek bi yere gitmiyor uzun zamandır böyle dua etmemiştim. Sen yazınca aklıma geldi

lütfen tok karna izleyin

Çok guldum.. Allah iyiliğini versin.

Bu aralar sabahları pek bir şey yiyesim gelmiyor. Bu sabah kalkınca maydanoz kuru 6. Gün. Ardından limonlu zencefilli yeşil çay. 1 kase aşure (sezon finali ) Peynirin bitti, sipariş ettim beklemedeyim.
Arada Hindistan cevizi yağlı duble kahve. Bir kupa goji berryli 5 li çay. Akşam da mercimek çorbasıyla kuzu gerdanlı yahni.
Eve gelirken kasaba ugrarim sipariş ettiğim dana pöç gelmiş. Şimdi kaynıyor kendileri. Yarına bol kolajenli pöç çorbası var. Yanında ne olacak henüz bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…