- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Hemen düzelteyim savunma mekanizmasıBen esas o tarz insanlarda sıkıntı görüyorum kişi nasıl memnun olur 90 kilodan bence bir korunma mekanizması
Güzel menü canım afiyet olsun
Hasta mı olacaksın neTesekkur ederim cnm
COk basim agriyo yaaa biraksan uyucam yaaaa biran once eve girmek istiyorum
Güzeeel gidiyor yağlarrrsbeden 81.2 canım. -500 gr
Evet alınmadıBen bugun hic ilgilenemedim sayfayla yaaa
Cokkkk yogundu cokkk
Basimin agrisiyla girdim eve
Suan Turkiyede saat kac hanimlar ? Saatler geri alinmadi demi?
Zor da olsa devam evde yapmıyosun bencileyinUykusu guzel zaten üzülüyorum uyku saati cok gec saate kalıyorcok erkende gidemiyorm ki. Artik gitsem bile bitmiyor. Bugün pert oldum. Cok fazla alet ve cok görev var. Bugün baya sürdü. Kaslarım cayir cayir yanıyor
İyiyiz tabii inşallah siz de iyisinizdirHerkese merhabalar ve gunaydinlar :) Cok uzun zamandir buraya yazamadim gebelik ve yasadigim bazi sorunlardan dolayi cesaret edip. Ama Allaha sukur 10.haftayi bitiricez ve simdilik hersey guzel gidiyor. Umarim hepiniz iyisinizdir,kocamaaan opuyorum :)
Bu halde pazara gitme marketten falan idare et çok soğukoo senin menü pek şuğar mış,böyle menüyü biz bayramda ancak göreriz
benim akşama bitek çorbam var,canım yemek yapmak istemiyo,bu soğukta daha pazara çıkıcam,hayat ne zor
haftaya demek,ben yaza doğru falandır diyodum baya erkenmiş,ama bu soğuktada zor olur,Allah kolaylık versin hepinizeAkşam direk 7 gibi yiyeceğim bir aksilik olmazsa sonrada bir şey yemem spor zamanı bu akşam zatenTaşınma nasipse haftaya anca canım kolileri yine doldurmaya başladım
aman dikkat et geçme bu senin elinde,başarabilirsin biliyorumAyyyy 77 kilo halimi düşünemiyorum bu defa o kadar almamam lazım
benimki askerde değil emeklide değil ama benimkide köşesinde oturmayı pek sever,geçen oğlumla dalgasını geçtik ölürsen dedim (tabi Allah gecinden versin,benimki şakasınaydı) seni mumyalatıp köşene koyacam nasılsa değişen bişey olmayacak yine sadece orda oturacan dedimBenim eşim asker emeklisi olduğundan adam hiç kapalı mekanda kalmamış zorla da kapatılmıyo
artık saat farkını 2 ye çıkardık,artık onlardan dahada öndeyizEvet alınmadı
en yakın market pazar yerindeBu halde pazara gitme marketten falan idare et çok soğuk
Hemende düzeltHemen düzelteyim savunma mekanizması
haftaya demek,ben yaza doğru falandır diyodum baya erkenmiş,ama bu soğuktada zor olur,Allah kolaylık versin hepinize
inşallah canım,hadi bakalım yeni yer hayırlı olur inşallahHemende düzelt
Olsun canım bir an önce bitsin de gidelim diyoruz artık daha rahat olacağım yüksek ihtimal
Amin canım inşallahinşallah canım,hadi bakalım yeni yer hayırlı olur inşallah
5 Yıl oldu hiç gelmesine gitmesine karışmadım ama artık kızım karışıyor gidiyosun hiç gelmiyosun diyor gülüyo babası annen bana hiç hesap sormadı sen soruyosun diye
lütfen tok karna izleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?