- 27 Ağustos 2012
- 83
- 97
- 53
ayy sadece lahmacunla bitseLahmacun çok zararlı gelmiyor bana nedenseBenimde regl dönemim yaklaştı hatta olmam da gerek tatildeyken de sanırım zararlı olarak börek, kokoreç, sütlü kahve ve baklava yemişimdir ama hepsi az azdı öyle söyleyeyim
Öğle yemeği için çok az değil mi canım zararlı ama az geldi gözümeayy sadece lahmacunla bitse
dun yemek pisirmedigim icin bugun ise ev yapimi kek ve pogaca getirdim ogle yemegim olacak aksamda bise yemicem
2dilim kekÖğle yemeği için çok az değil mi canım zararlı ama az geldi gözüme
Evet kalorisi yüksek maalesef canım2dilim kek
2 tane pogaca
ama bunlarin kalorisi yuksek oluyo ya ondan baska bise yemeyim diyorum
Kızım nerdeyse 4 yaşını bitirecek kızım doğduğundan beri bütün işleri yarım yaparım eşim dır dır eder de beğenmiyosa yardım etsin derim kendi kendime hiç bir şey kızımdan önemli değil yaKizlar ugrayamadim ama aksam 9 gibi ya da 10 gibi kaldigim sayfadan okumaya devam edicem. spora gidip gelmek tam 4 saatimi alıyor. Alet cok görev cok. cok yoruluyorum. 1 haftadir evi supuremedim uzandigim yerde kaliyorum. bugun gunduz esim işten geldi çocukla ilgilenip uyuttuda evi supurup sildim diğer işleri parca bölük yapiyrm. Bugün hic bişeye yetemiyorm diye agladimbide yetemedigimden sinirleniyorum. bugun kızima da küstüm
Iki saat konusmadim . neyse ki babasi musait zaman bulup geldi. kilo kaybim yok şimdilik. 15 gün sonra vucut ölçülerim degisirse sevinicem. ben yarin bir gün çalışırsam. cam perde tül supurge toz vs icin en azindan 15 günde bir yardimci alirimay yok benden ev kadini olmuyor bu isi beceremiyorum. görüşmek uzere hazirlanip gideyim salona
Ayyyy çok üzüldüm soğukta bideSaat 10 a 10 vardi geldim eve. malesef yanlış otobüse binmisim. beni baska yere götürdü farkedince indim cok yol vardi. hva soguk tlf şarjı yok olsa esimi arayacaktim. onca yolu kizimla yürüyerek geldik.
Değil mi sevindim senin adına evinden çıktın farklı ortam farklı insanlar anlaşamadıklarınla çekişmek bile güzelÖdem oluyormus diye duydum ilk zaman belki ondandir. devam edicem hem kafam rahatliyor. muhabbet sohbet kizlarla iyi vakit geçiyor ortada :)
Çok acıkırsan yoğurt yiyebilirsin yatmadanBen de pek tartılmazdım kendimce dikkat etmeye başlayınca pek ümidim yoktu baktım 61.50 den 60.04 falan olmuş bi gayrete geldim öyle devam ettimher gün olmasa da çoğu sabah iç kıyafetlerle tamamen aç karına ve lavaboya girdikten sonra tartılıyorum artık.. Farklı kıyafetlerin ağırlığı da farklı oluyor anlayamıyorum düştüm mü çıktım mı o yüzden kıyafetsiz iç çamaşırla tartılın diyorlar zaten işime geliyor daha az çıkıyor kıyafetsiz. Yalnız bu sabah oynama yok dünle aynı 55.7 sanırım kilo vermemin enn büyük nedeni aksam yemeğini 5.30 6.15 saatleri arasında yiyip o saatten sonra hiçbir şey yememek. Karnım isterse ramazan davulu gibi çalsın.. o saatte yersem sınırımı bilemiyorum o yüzden akşam yememek bana iyi geldi.
Çünkü genelde akşamları tatlı yiyen biriyim. Akşam canım tatlı çekince hadi yatcaz kalkcaz sabah yersin diye avutuyorum yarın yersin diyorum.. ta ta taa sabah tatlı isteğim gitmiş oluyor gitmese de yemem onun yerine belki meyve yerim ama bence ertelemek işe yarıyor :)
Ben de koyu renkçiyimGüzeldi canım Ankara'yı özlemişim çok gezemesekte yetti şuan içinBeğenmedin mi beni güzel olmamış mıyım O benim nişan elbisem canım o yüzden onu tercih ettim ek kıyafet almadım sonbahara da gider diye nasipse düğünde daha renkli tercih edeceğim Siyah rengi çok seviyorum nedense ben aşırı sade bir insanım soft renkler dışında pekte sevmiyorum belki bordo saks mavisi olabilir
Belki istediğim model bulsam somon rengini soft yeşili ya da bebe mavisini çok severim ama imkansız sankiBen de koyu renkçiyim
Alışkanlık yaa hayatımın çoğu dönemi kilolu geçince zayıfken bile kilolu hissettiğimden koyu renk alışkanlık olmuşBelki istediğim model bulsam somon rengini soft yeşili ya da bebe mavisini çok severim ama imkansız sanki
O da olabilir insan vücut tipine göre de giyim tarzını belirliyor mesela yıllardır kot giymemiştim şimdi giymeye başladım siyah ya da koyu renkler de sanırım daha zarif durduğu için üzerimde tercih ediyorumAlışkanlık yaa hayatımın çoğu dönemi kilolu geçince zayıfken bile kilolu hissettiğimden koyu renk alışkanlık olmuş
Etek elbise giyemem mesela yakıştıramam hiç kendime ama şimdi mecburen giyiyorum pantolonlar sıkıyo beni bu sayede elbiseye alışırım belki
Çok acıkırsan yoğurt yiyebilirsin yatmadan
o konuda çok haklısın,kapalı birşeyler bulmak çok zor,abiyeyi bırak günlük giyimde bile bulmak zor artık,mecburen aynı tip giyiniyoruz,maviyle vişne çürüğüde sana çok yakışır
Ben normalde hergün tartilirimda sürpriz olsun diye o güne kadar tartilmiyim demiştim :) ben hep ic camasirlariyla tartilirim. kıyafetle tartilanlari anlamiyrmBen de pek tartılmazdım kendimce dikkat etmeye başlayınca pek ümidim yoktu baktım 61.50 den 60.04 falan olmuş bi gayrete geldim öyle devam ettimher gün olmasa da çoğu sabah iç kıyafetlerle tamamen aç karına ve lavaboya girdikten sonra tartılıyorum artık.. Farklı kıyafetlerin ağırlığı da farklı oluyor anlayamıyorum düştüm mü çıktım mı o yüzden kıyafetsiz iç çamaşırla tartılın diyorlar zaten işime geliyor daha az çıkıyor kıyafetsiz. Yalnız bu sabah oynama yok dünle aynı 55.7 sanırım kilo vermemin enn büyük nedeni aksam yemeğini 5.30 6.15 saatleri arasında yiyip o saatten sonra hiçbir şey yememek. Karnım isterse ramazan davulu gibi çalsın.. o saatte yersem sınırımı bilemiyorum o yüzden akşam yememek bana iyi geldi.
Çünkü genelde akşamları tatlı yiyen biriyim. Akşam canım tatlı çekince hadi yatcaz kalkcaz sabah yersin diye avutuyorum yarın yersin diyorum.. ta ta taa sabah tatlı isteğim gitmiş oluyor gitmese de yemem onun yerine belki meyve yerim ama bence ertelemek işe yarıyor :)
Hergun maydonoz ye fayda eder :)Artı görünüyorumsbeden 53.4 geldim bugün vücudumun çok yoruldugunu anladim buyuzden bugün dinlendiricem kendimi bol bol bitki cayi icicem dışarı çıkıp gezerim keyif günüm olsun yarın belki gider ödemler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?