♥haftalık kilo verme yarışması♥

ayy sadece lahmacunla bitse
dun yemek pisirmedigim icin bugun ise ev yapimi kek ve pogaca getirdim ogle yemegim olacak aksamda bise yemicem

Kızım nerdeyse 4 yaşını bitirecek kızım doğduğundan beri bütün işleri yarım yaparım eşim dır dır eder de beğenmiyosa yardım etsin derim kendi kendime hiç bir şey kızımdan önemli değil ya
Olduğu kadar yap kilo verip hafifleyince eminim daha kolay gelecek sana işler ben ağırlaştım ya fark edebiliyorum

Saat 10 a 10 vardi geldim eve. malesef yanlış otobüse binmisim. beni baska yere götürdü farkedince indim cok yol vardi. hva soguk tlf şarjı yok olsa esimi arayacaktim. onca yolu kizimla yürüyerek geldik.
Ayyyy çok üzüldüm soğukta bide

Ödem oluyormus diye duydum ilk zaman belki ondandir. devam edicem hem kafam rahatliyor. muhabbet sohbet kizlarla iyi vakit geçiyor ortada :)
Değil mi sevindim senin adına evinden çıktın farklı ortam farklı insanlar anlaşamadıklarınla çekişmek bile güzel

Çok acıkırsan yoğurt yiyebilirsin yatmadan

Ben de koyu renkçiyim

sbeden
17.10.2016 : 61,00
24.10.2016: 61,20
31.10.2016: 61,60
07.11.2016: 62,60
Bu hafta gerçekten çok aldım abarttığımın farkındayım bugünden başlıyorum akşam yemek yemeyip açlık hissedersem bir şeyler atıştırıcam yoğurt meyve falan

Belki istediğim model bulsam somon rengini soft yeşili ya da bebe mavisini çok severim ama imkansız sanki
Alışkanlık yaa hayatımın çoğu dönemi kilolu geçince zayıfken bile kilolu hissettiğimden koyu renk alışkanlık olmuş
Etek elbise giyemem mesela yakıştıramam hiç kendime ama şimdi mecburen giyiyorum pantolonlar sıkıyo beni bu sayede elbiseye alışırım belki

O da olabilir insan vücut tipine göre de giyim tarzını belirliyor mesela yıllardır kot giymemiştim şimdi giymeye başladım siyah ya da koyu renkler de sanırım daha zarif durduğu için üzerimde tercih ediyorum

Çok acıkırsan yoğurt yiyebilirsin yatmadan

İnat ettim 6 dan sonra hiçbir şey yemiyorum ilk başlarda çok acıkıyordum gurul gurul sürekli 2 3 hafta sonra o acıkma hissi azalmaya başladı düzene girdi. Benim sorunum akşam bir şey yiyebilirim algısı oluşursa bende ilk başta yoğurt derim sonra bakarım bi meyve yiyeyim bir şey olmaz derken gene kendimi çay sefası yayında kek yerken bulurum Çünkü genelde kalorili yiyecekleri canımın çektiği zaman akşam bir şey atsam ağzıma devamı gelir. O yüzden katı bir şekilde 6 dan sonrasında sadece su .. :) Sabahları da öyle katı kurallarım yok sağlıklı bulduğum sevdiğim gıdaları midemi tam doldurmayacak şişkinlik hissi vermeyecek kadar yiyorum :) Bende işe yaradı ama belki başkasında işe yaramaz iddia etmeyeyim

o konuda çok haklısın,kapalı birşeyler bulmak çok zor,abiyeyi bırak günlük giyimde bile bulmak zor artık,mecburen aynı tip giyiniyoruz,maviyle vişne çürüğüde sana çok yakışır

Kızlar diesre. Com da güzel şeyler oluyor hatta bazen az kalan ürünler çok ucuza satılıyor ...latifayi çok beğeniyorum ben ama latifa çok pahali bir türlü ucuzlamiyor... diesere.comda 100 liraya 20 lira indirimde var ben artik interntten yapıyorum alışverişi ...dışardan kazık yedim giyemiyorum bile çok para ödedim interntte yari fiyatına çok daha kaliteli ve güzeli oluyor

Ben normalde hergün tartilirimda sürpriz olsun diye o güne kadar tartilmiyim demiştim :) ben hep ic camasirlariyla tartilirim. kıyafetle tartilanlari anlamiyrm elbiseler benden değilya :)
Erelemek iyi fikir çayi şekerli ictigimden tatli istegim olmuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…