♥haftalık kilo verme yarışması♥

üst bölge için platesin hangi hareketlerini yapmalıyım ve kol egzersizi mi yapmalıyım?
Var yaa platese başla bırakmak istemezsinnn ama bunu yaptım bunu yapamadım demiyceksinn yapabildiğin kadar hem yormuyo da evde bilg. yok tlf ana da indiremedim ben yapamıyorum öyle şeyleri

Ben gece yiyorum 12 1 gibi
Bence seninki mısırdan oldu karpuzdan değil yani ben ödem tutucu olduğunu sanmıyorum karpuzun ya yada karpuz aşkım bana gerçekleri inkar ettiriyor
Doğru söylüyosun önceki gün yine yedim öyle olmamıştı mısır zaten o saatte yenmezdi

Var yaa platese başla bırakmak istemezsinnn ama bunu yaptım bunu yapamadım demiyceksinn yapabildiğin kadar hem yormuyo da evde bilg. yok tlf ana da indiremedim ben yapamıyorum öyle şeyleri

evde bilgisayar int. var.. indireyim de yapayım aksamları. hem kızımında plates topu var ona da eğlence olur. yavaş yavaş arttırırım sayıları.

üst bölge için platesin hangi hareketlerini yapmalıyım ve kol egzersizi mi yapmalıyım?
O fotoya bakarak yorum yapıyorum şimdi yanlış bir şey söylersem affola.
Kol egzersizi ve alt üst karın egzersizleri lazım bence. Anladığım kadarıyla elma tiplisin bunun için makas hareketi yarım mekik ve kol için de geriye doğru itme hareketi var bunlar çok faydalı olabilir bence.

Ay her şey de zamanında güzel dimi ama ya mısır olsun karpuz olsun tam yeme zamanı tabi dediğin gibi geç saat olunca sıkıntı olabiliyor
Eşim balık için almış mısırı fazlaydı kızıma da yedireyim dedim ama bir iki dişledi beğenmedi
atılmıyo yaaaa napıyııım

tamam canım çok sağol. zaten yarım mekik çekiyorum ama düzenli olmalı... makas hareketini bilmiyorum bakayım google. dan.

ayyyy çok duyarsızlar yaaaa, bi de benim çok kilom yoktu zaten ona rağmen eşim geçen gün kilo verdiğin belli oluyo dedi sonunda(el insaf 34 beden pantolon aldım bi zahmet belli olsun artık dedim)

kızım 38 aylık :) meyveyi çok seviyor. karpuzu 3-4 kalın dilim yiyor tek seferde.

kavun + dondurma kalorisini arttırıyosuuun akşamları can sıkıntısından yiyorum ben yaaagündüz burada su bile içemiyorummm.
ayyyyy ama çok yakışıyo,kavun, irmik helvası ve baklavayı dondurmayla seviyorum

Ooo maaşallah...
Zamanla alışırsın canım onlar bile az gelecek

ayyyy popomun acısı acık fena ama yapacağım hatta bugün 100 squat yaptım

yok canım insanların niyeti kötü. hele ki bayanlar. birinin kilo verdiğini görünce ; çikolata tatlı ikram edecekleri tutuyor.

ayyyy evet benim çalışma arkadaşlarımda öyle. hatta oruç öncesinde hepsi bişeyler yapmış gelmiş bende tokum diye yemedim ki hakkaten toktum. hemen ay sen zayıfsın yesen nolcak, sanki kilosu var, azcık ye hasta olucaksın(hamurişi yemedi diye hasta olan hiç duymadım ben siz duydunuz mu a dostlar!) vs. biçok şey söylediler. en son dedim ben yemediğim için kilo almıyorum siz yediğiniz için alıyosunuz, ben böyle mutluyum sizde öyle dedim ki hiiiiiçççç pişman değilim.

Evet spor belli bir süre geçtikten sonra asıl meyvelerini veriyor.
Sonucu mükemmel oluyor ama

ayyyyy sabırsızlıkla bekliyorummmm

tabii çok kilo aldım top gibi olduydum nerdeyse. benim üst bölgem çok geniş kol göğüs. zayıflasam da oralar küçülemedi.
Cokta genis değil. Giyimde onemli bu anlamda o üzerindeki tişörtnde katkisi var canim. Benim bi arkdas vardi cidden ustu genisti.o kadar zayifladiki ust must kalmadi omuzlar var ama cok hos duruyor. Sende iyice zayiflarsan en son oralarda .gider benimde.en son incelecek yerim gobegim ve alt bacaklarim.158 boy 60 kilo zaten fazla o sebeple notmal ustn biraz kilolu durmasi soyle 50 kilolara inecen ki bak gör :) benim boy 164 60 kilo iken balik etliydim

inşallah canım 50 kilolu halimi hiç hatırlamıyorum. sanırım ortaokuldaydım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…