♥haftalık kilo verme yarışması♥

İftar menüm
Kıymalı şehriye çorbası 1 tabak
5 tanecik de bağdat hurma tatlısı ( parmak tatlısı da deniyo ) canım çok istemişti pişman değilim galiba
Sonuçlarını tartıda görürüm artık

Estağfurullah can sıkmak değil de "yok artık şeklinde bi tepki alınca kendimi savunma ihtiyacı hissettim. Tabi herkesin kendi yapısı görüşü farklı. Saygı duyarım. Bence bir sorun yok yani

Canim sahsen ben buralardayim yarin yola cikicaz oglende hem hazirlik yapıyorm hemde burya bakiniyorum.yazan olsada okusam diye sen ne yapiyorsun
nereliydin canim sen uzun mu yolun. Ya bende cay falan ictim survivor izledim namaz niyaz derkn bu saati yaptim. Yarin iftara misafir alcam insaallah ne yapayim dusun dusun bulamiyorum bi el atin ya

Sahur menüsüne benzemiş :) afiyet olsun canım

Çor
nereliydin canim sen uzun mu yolun. Ya bende cay falan ictim survivor izledim namaz niyaz derkn bu saati yaptim. Yarin iftara misafir alcam insaallah ne yapayim dusun dusun bulamiyorum bi el atin ya
Çorba dicem çok ilginç olacak
Valla misafire çorba pilav şarttır demirbaş bunlar :) sıcak yemeği de sen düşün aaaa onu da mı ben düşüneyim gelip yapayım istersen
Gelecek kişilerin ne sevip sevmediğini biliyosan ona dikkat et :) bi kere özene bezene karnıyarık yapmıştık meğerse gelen misafir patlıcan yemiyomuş

Sen bugun iftarda hicbirsey yememişsin canim yaaa.
merak ediyorum pazartesi gunu kilonu....

Yaaaa önemli olan ana yemek ya aşk olsun kız
Gelenler arkadaşlarım biliyorum neyi sevip sevmediklerini etçillerdir.
Çorba sarma cacık şekerpare tamam. Ana yemek yok işte ne yapsam ya

7 saat kadar canim . ttokt . Anteptava yapabilirsin guzel oluyor ama hafif kacabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…