♥haftalık kilo verme yarışması♥

Var ama onlar arkadaşla başka yemek yedik biz abiyle balık söyledikBende akşama bulursam yine alacağım meydanda yoksa basit bir şey yemem gerek günü zehir etmeyeyim
basit bişey derken ne mesela?
bende balık bulamazsam ne yapsam ki
oğlum spora başladı haftanın 3 günü akşamları spordan gelinde anneeee çok açım diyoakşamın 10 unda ona yemek ayarlamam lazım
gerçi dün akşam patatesli börek ve kek yaptım hiç olmadı sütle birlikte ondan veririm

Sağlıklı bir şey yemeliyim ya taze fasulye ton balıklı salata ıspanak gibi

Ondan verirsin kuzum doyurur

Sağlıklı bir şey yemeliyim ya taze fasulye ton balıklı salata ıspanak gibi

Ondan verirsin kuzum doyurur
ton balığı hiç almadım eve,oğlum tadını bilmez
taze fasulye ıspanak için çarşıya çıkmam lazım çok uzun iş
evde bi kabağım var pişirecek ama 2 gündür pırasa yiyiyoruz hemen üstüne yine sebze olmaz,keşke nohut ıslatsaymışım sabahtanbalık yoksa eşime diyimde köfte yapalım bari
nill sen fırında köfte yaptınmı hiç, ama sulu olarak değil kuru kuru
yapanlar varda içi pişermi şüphelerim var,şimdi yağdada kızartmak istemiyorum hem fırında daha kolay(tembellikte zirve)

aa diğer grupta kızlar yapmıştı dur onlarada sorayım

Fırında köfte patates severim pişiyor canım normal güzel oluyor olmadı önce aluminyum folyo kapat sonra aç biraz sağlıksız tabi ama

bu gidişle öğün sayımız azalacak
zorunlu zayıflarız

kesinlikle ben de zeytinyağlı portakallı kereviz yedim.

Sabah; 10:30 - 1 kupa demlenmiş yeşil çay
Ara; 11;00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi - 2 kalori
Öğle; 12:20 - 400 gr mezgit tava + yarım dilim ekmek - 545 kalori

afiyet olsun canım

Fırında köfte patates severim pişiyor canım normal güzel oluyor olmadı önce aluminyum folyo kapat sonra aç biraz sağlıksız tabi ama

aynen ben de bazen öyle yapıyorum önce alüminyumla kapatıyorum sonra açıyorum yine de biraz kuru oluyor ama, kızartmaya göre yine iyi.

geçen bir arkadaşım brokoli için değişik bir öneri yaptı ben hep haşlayıp yiyordum....2 dir arkadaşın dediğini yapıyorum evdekiler çok sevdi. brokoliyi iyice yıkadım çiğden minik minik doğradım. ahyrı bir kapta sarımsaklı yoğurt hazırladım. ayrı bir kapta zeytinyağı limon tuz ve puılbiber koydum karıştırdım. önce yoğurt döktüm azar azar sonrada yağlı karışımı .evdekiler bana da bırak yarışına girdi. ben sevdim çiğ tüketmek hem daha kolay hem de tembel işi oldu

Çiğ tüketilmesini öneriyorlar ama benim midemi bulandırıyor aynı tarifi pişirerek yapıyorum

Çiğ tüketilmesini öneriyorlar ama benim midemi bulandırıyor aynı tarifi pişirerek yapıyorum

öyle mi onu bilmiyordum. pırasayı da çiğ yiyen var. karnıbaharı bile.

brokoliyi ben de yiyebileceğimi düşünmüyordum ama çok beğendim. yoğurt yerine çeri domateste olur dediler. domates sarımsak z.yağı tuz ve pulbiber onu da domates mevsiminde deneyeceğim.

Olabilir canımBen karnabaharı haşlayıp sarımsaklı yoğurtla çok seviyorum canım çekti bak

kızlar alüminyum folyo kullanmayın bakın gerçekten çok zararlı,sıcakla asla temas etmemesi lazım
bi kereden bişey olmaz demeyin, fırın poşetine koyuyorum demiş arkadaş onu deneyecem sizde öyle yapın

kız brokoli çiğden kıtır kıtır yemez benimkiler,bilemedim bak
haşlayınca bende bazen yoğurtla bazende sirkeli,sarımsaklı,yağlı sos yapar yerim ama çiğ nasıl olur bilemedim

eşim pırsayı çiğden yer,bende evlenince ilk onlarda gördüm,balığın yanında falan soğan niyetine yerler
karnıbahar ve brokoliyi çiğden hiç denemedim,tuhafıma da gitti ama onlarda yeniyomuş demek ki

haklısın canım yani ben de yılda 1 hadi 2 kez anca yapıyorum fırında köfte. genelde kızartma yapıyorum. çiğ karnıbaharı deneyeceğim ben de. genelde haşlayıp sarımsaklı yoğurt yapıyordum. benim eşim tarafı da pırasayı yemeğin yanında çiğ yiyor soğan yerine :)

Selam kızlar, ekibin karabatağı geldi

yokluğumda naaptım derseniz ben de bilmiyorum. işler güçler hastalıklar koşturmacalar. sanırım biraz depresif moddaydım. sıkılmıştım hasta olmaktan, diyetten, işten, evden herşeyden. sizi merakta bıraktığım için özür dilerim. hakkınızı helal edin. listeden çıkarmamışsınız, teşekkür ederim. ofise pek gelemedim bu aralar. telefondan takip etmek de zor geldi. geçmişi okuyamadım tabii ki ama hepiniz iyisinizdir umarım.

kilo takılınca da biraz dağılmıştım. ama buraya uğramadığımdan beri dikkat ettim de hiç cozutmadan devam etmişim aslında. kilo derseniz bugün 81,5 tu. bir şişlik bir anormallik var ama çözemedim. inşallah pazartesiden itibaren yeniden bildirime başlayacağım.

iki haftadır pazartesi cuma balık günü oldu. balığın bolluğunda o kadar mutluyum ki anlatamam. geçen cumartesiden beri unun ekmeğin kırıntısı girmedi boğazımdan b12 takviyesine başladım depresif hissedince. birkaç gündür daha bir hareketli hissediyorum kendimi.

işlerim çok birikti. yıl sonuna kadar yapmam gereken şeyler var. önümüzdeki iki hafta onlara yoğunlaşıcam. çoğunlukla ofiste olurum diye düşünüyorum.

benden kısaca böyle canlarım. vefasızlığımı mazur görün ne olur.

sen iyi olda gerisi önemli değil canım
tabi bu arada kiloda verirsen seviniriz

Canım iyi olmana sevindim bir sıkıntı olmasında biz buradayız bekleriz

canım başınız sağolsun,çok üzüldüm,hergün kötü haber duymaktan yorulduk artık
yakınınız kimdi?
Dedemin yiğeni çok sevdiğim bir abimizdi çokta gençti ufak 2 çocuk bıraktı arkasında çok üzgünüz bakalım bizde gideceğiz ya bugün ya yarın annemleri almaya

Dedemin yiğeni çok sevdiğim bir abimizdi çokta gençti ufak 2 çocuk bıraktı arkasında çok üzgünüz bakalım bizde gideceğiz ya bugün ya yarın annemleri almaya
Allah rahmet eylesin,kalanlara hayırlı ömür versin,sabır versin,diyecek bişey yok nil
bugün kayseride yine kaç eve ateş düştü,Allahım artık yeter,biz nasıl bir ülke olduk,bitsin artık bu olaylar

Çok sevindim canım maşallah paşalara Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin

aaaa ikiz mi?
ayy çok güzel,Rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin,kız çok sevindim yaa

amin kızlar sağolun hepiniz. kitara hoşgeldin tekrardan :)

Begüş bir akrabamızı trafik kazasında kaybettik bayağı kötüyüm inşallah pazartesi konuşuruz

Başınız sağolsun canım. en zoruda geride kalanlar. arkada bırakılanlar, yapmak , isteyipte yapamadıkların, söylemek istediklerini söyleyememek helalleşememek ne zor

amin kızlar sağolun hepiniz. kitara hoşgeldin tekrardan :)

hoşbulduk canım

günaydın kızlar, yine acı dolu bir h.sonu. herkes korku içinde acaba bugün nerde patlama olacak? artık büyükşehirler değil her yer risk altında. Allah yardımcımız olsun.

kilo bildirimi sbeden 19.12.2016 kg: 80.6 boy: 1.58 hedef 62

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…