basit bişey derken ne mesela?Var ama onlar arkadaşla başka yemek yedik biz abiyle balık söyledikBende akşama bulursam yine alacağım meydanda yoksa basit bir şey yemem gerek günü zehir etmeyeyim
basit bişey derken ne mesela?
bende balık bulamazsam ne yapsam ki
oğlum spora başladı haftanın 3 günü akşamları spordan gelinde anneeee çok açım diyoakşamın 10 unda ona yemek ayarlamam lazım
gerçi dün akşam patatesli börek ve kek yaptım hiç olmadı sütle birlikte ondan veririm
ton balığı hiç almadım eve,oğlum tadını bilmezSağlıklı bir şey yemeliyim ya taze fasulye ton balıklı salata ıspanak gibi
Ondan verirsin kuzum doyurur
Fırında köfte patates severim pişiyor canım normal güzel oluyor olmadı önce aluminyum folyo kapat sonra aç biraz sağlıksız tabi amaton balığı hiç almadım eve,oğlum tadını bilmez
taze fasulye ıspanak için çarşıya çıkmam lazım çok uzun iş
evde bi kabağım var pişirecek ama 2 gündür pırasa yiyiyoruz hemen üstüne yine sebze olmaz,keşke nohut ıslatsaymışım sabahtanbalık yoksa eşime diyimde köfte yapalım bari
nill sen fırında köfte yaptınmı hiç, ama sulu olarak değil kuru kuru
yapanlar varda içi pişermi şüphelerim var,şimdi yağdada kızartmak istemiyorum hem fırında daha kolay(tembellikte zirve)
aa diğer grupta kızlar yapmıştı dur onlarada sorayım
bu gidişle öğün sayımız azalacak
zorunlu zayıflarız
Sabah; 10:30 - 1 kupa demlenmiş yeşil çay
Ara; 11;00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi - 2 kalori
Öğle; 12:20 - 400 gr mezgit tava + yarım dilim ekmek - 545 kalori
Fırında köfte patates severim pişiyor canım normal güzel oluyor olmadı önce aluminyum folyo kapat sonra aç biraz sağlıksız tabi ama
Çiğ tüketilmesini öneriyorlar ama benim midemi bulandırıyor aynı tarifi pişirerek yapıyorumkesinlikleben de zeytinyağlı portakallı kereviz yedim.
afiyet olsun canım
aynen ben de bazen öyle yapıyorum önce alüminyumla kapatıyorum sonra açıyorum yine de biraz kuru oluyor ama, kızartmaya göre yine iyi.
geçen bir arkadaşım brokoli için değişik bir öneri yaptı ben hep haşlayıp yiyordum....2 dir arkadaşın dediğini yapıyorum evdekiler çok sevdi. brokoliyi iyice yıkadım çiğden minik minik doğradım. ahyrı bir kapta sarımsaklı yoğurt hazırladım. ayrı bir kapta zeytinyağı limon tuz ve puılbiber koydum karıştırdım. önce yoğurt döktüm azar azar sonrada yağlı karışımı .evdekiler bana da bırak yarışına girdi. ben sevdim çiğ tüketmek hem daha kolay hem de tembel işi oldu
Çiğ tüketilmesini öneriyorlar ama benim midemi bulandırıyor aynı tarifi pişirerek yapıyorum
Olabilir canımöyle mi onu bilmiyordum. pırasayı da çiğ yiyen var. karnıbaharı bile.
brokoliyi ben de yiyebileceğimi düşünmüyordum ama çok beğendim. yoğurt yerine çeri domateste olur dediler. domates sarımsak z.yağı tuz ve pulbiber onu da domates mevsiminde deneyeceğim.
Fırında köfte patates severim pişiyor canım normal güzel oluyor olmadı önce aluminyum folyo kapat sonra aç biraz sağlıksız tabi ama
kesinlikleben de zeytinyağlı portakallı kereviz yedim.
afiyet olsun canım
aynen ben de bazen öyle yapıyorum önce alüminyumla kapatıyorum sonra açıyorum yine de biraz kuru oluyor ama, kızartmaya göre yine iyi.
geçen bir arkadaşım brokoli için değişik bir öneri yaptı ben hep haşlayıp yiyordum....2 dir arkadaşın dediğini yapıyorum evdekiler çok sevdi. brokoliyi iyice yıkadım çiğden minik minik doğradım. ahyrı bir kapta sarımsaklı yoğurt hazırladım. ayrı bir kapta zeytinyağı limon tuz ve puılbiber koydum karıştırdım. önce yoğurt döktüm azar azar sonrada yağlı karışımı .evdekiler bana da bırak yarışına girdi. ben sevdim çiğ tüketmek hem daha kolay hem de tembel işi oldu
eşim pırsayı çiğden yer,bende evlenince ilk onlarda gördüm,balığın yanında falan soğan niyetine yerleröyle mi onu bilmiyordum. pırasayı da çiğ yiyen var. karnıbaharı bile.
brokoliyi ben de yiyebileceğimi düşünmüyordum ama çok beğendim. yoğurt yerine çeri domateste olur dediler. domates sarımsak z.yağı tuz ve pulbiber onu da domates mevsiminde deneyeceğim.
eşim pırsayı çiğden yer,bende evlenince ilk onlarda gördüm,balığın yanında falan soğan niyetine yerler
karnıbahar ve brokoliyi çiğden hiç denemedim,tuhafıma da gitti ama onlarda yeniyomuş demek ki
sen iyi olda gerisi önemli değil canımSelam kızlar, ekibin karabatağı geldi
yokluğumda naaptım derseniz ben de bilmiyorum. işler güçler hastalıklar koşturmacalar. sanırım biraz depresif moddaydım. sıkılmıştım hasta olmaktan, diyetten, işten, evden herşeyden. sizi merakta bıraktığım için özür dilerim. hakkınızı helal edin. listeden çıkarmamışsınız, teşekkür ederim. ofise pek gelemedim bu aralar. telefondan takip etmek de zor geldi. geçmişi okuyamadım tabii ki ama hepiniz iyisinizdir umarım.
kilo takılınca da biraz dağılmıştım. ama buraya uğramadığımdan beri dikkat ettim de hiç cozutmadan devam etmişim aslında. kilo derseniz bugün 81,5 tu. bir şişlik bir anormallik var ama çözemedim. inşallah pazartesiden itibaren yeniden bildirime başlayacağım.
iki haftadır pazartesi cuma balık günü oldu. balığın bolluğunda o kadar mutluyum ki anlatamam. geçen cumartesiden beri unun ekmeğin kırıntısı girmedi boğazımdanb12 takviyesine başladım depresif hissedince. birkaç gündür daha bir hareketli hissediyorum kendimi.
işlerim çok birikti. yıl sonuna kadar yapmam gereken şeyler var. önümüzdeki iki hafta onlara yoğunlaşıcam. çoğunlukla ofiste olurum diye düşünüyorum.
benden kısaca böyle canlarım. vefasızlığımı mazur görün ne olur.
Selam kızlar, ekibin karabatağı geldi
yokluğumda naaptım derseniz ben de bilmiyorum. işler güçler hastalıklar koşturmacalar. sanırım biraz depresif moddaydım. sıkılmıştım hasta olmaktan, diyetten, işten, evden herşeyden. sizi merakta bıraktığım için özür dilerim. hakkınızı helal edin. listeden çıkarmamışsınız, teşekkür ederim. ofise pek gelemedim bu aralar. telefondan takip etmek de zor geldi. geçmişi okuyamadım tabii ki ama hepiniz iyisinizdir umarım.
kilo takılınca da biraz dağılmıştım. ama buraya uğramadığımdan beri dikkat ettim de hiç cozutmadan devam etmişim aslında. kilo derseniz bugün 81,5 tu. bir şişlik bir anormallik var ama çözemedim. inşallah pazartesiden itibaren yeniden bildirime başlayacağım.
iki haftadır pazartesi cuma balık günü oldu. balığın bolluğunda o kadar mutluyum ki anlatamam. geçen cumartesiden beri unun ekmeğin kırıntısı girmedi boğazımdanb12 takviyesine başladım depresif hissedince. birkaç gündür daha bir hareketli hissediyorum kendimi.
işlerim çok birikti. yıl sonuna kadar yapmam gereken şeyler var. önümüzdeki iki hafta onlara yoğunlaşıcam. çoğunlukla ofiste olurum diye düşünüyorum.
benden kısaca böyle canlarım. vefasızlığımı mazur görün ne olur.
Begüş bir akrabamızı trafik kazasında kaybettik bayağı kötüyüm inşallah pazartesi konuşuruzsen iyi olda gerisi önemli değil canım
tabi bu arada kiloda verirsen seviniriz
canım başınız sağolsun,çok üzüldüm,hergün kötü haber duymaktan yorulduk artıkBegüş bir akrabamızı trafik kazasında kaybettik bayağı kötüyüm inşallah pazartesi konuşuruz
Dedemin yiğeni çok sevdiğim bir abimizdi çokta gençti ufak 2 çocuk bıraktı arkasında çok üzgünüz bakalım bizde gideceğiz ya bugün ya yarın annemleri almayacanım başınız sağolsun,çok üzüldüm,hergün kötü haber duymaktan yorulduk artık
yakınınız kimdi?
Allah rahmet eylesin,kalanlara hayırlı ömür versin,sabır versin,diyecek bişey yok nilDedemin yiğeni çok sevdiğim bir abimizdi çokta gençti ufak 2 çocuk bıraktı arkasında çok üzgünüz bakalım bizde gideceğiz ya bugün ya yarın annemleri almaya
Çok sevindim canım maşallah paşalara Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
aaaa ikiz mi?
ayy çok güzel,Rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin,kız çok sevindim yaa
amin kızlar sağolun hepiniz. kitara hoşgeldin tekrardan :)Merhaba kızlar çok çok uzun bir aradan sonra geldim. hesabım kapatıldı ceza aldım. sonra da girmedim. şimdi nickimi değiştirdim. sizleri merak ettim.
son sayfaya baktım sadece. anladığım kadarıylamavimli hamilesin :) çok sevindim.
nehir begüm sbeden burda. ama deniz nerde. ayrıldı mı ?
beni hatırladınız mı :) kim bilecek bakalım.
Begüş bir akrabamızı trafik kazasında kaybettik bayağı kötüyüm inşallah pazartesi konuşuruz
amin kızlar sağolun hepiniz. kitara hoşgeldin tekrardan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?