- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Çok zor canım Rabbim sabır versinBaşınız sağolsun canım. en zoruda geride kalanlar. arkada bırakılanlar, yapmak , isteyipte yapamadıkların, söylemek istediklerini söyleyememek helalleşememek ne zor
hoşbulduk canım
günaydın kızlar, yine acı dolu bir h.sonu. herkes korku içinde acaba bugün nerde patlama olacak? artık büyükşehirler değil her yer risk altında. Allah yardımcımız olsun.
kilo bildirimisbeden 19.12.2016 kg: 80.6 boy: 1.58 hedef 62
Çok zor canım Rabbim sabır versinSen nasılsın ne var ne yok
Allah kolaylık versin canım çok zor bir durum gerçekten herkesi zorluyor o küçücük bedeni zorlamaz mısoğukla uğraşıyoruz. kesiyor resmen. sabah -12 ydi. arabada kızımı battaniyeye sarıyorum bir tek gözler açıkta. ama mecbur okula gidecek. bu sene kış hem uzun hem de soğuk olacak diyorlardı olmaya başladı.
onun dışında aynı bir yaramazlık yok.
haklısın canım yani ben de yılda 1 hadi 2 kez anca yapıyorum fırında köfte. genelde kızartma yapıyorum. çiğ karnıbaharı deneyeceğim ben de. genelde haşlayıp sarımsaklı yoğurt yapıyordum. benim eşim tarafı da pırasayı yemeğin yanında çiğ yiyor soğan yerine :)
-12 misoğukla uğraşıyoruz. kesiyor resmen. sabah -12 ydi. arabada kızımı battaniyeye sarıyorum bir tek gözler açıkta. ama mecbur okula gidecek. bu sene kış hem uzun hem de soğuk olacak diyorlardı olmaya başladı.
onun dışında aynı bir yaramazlık yok.
Annemin kuzeniydi canım büyük dayımızın oğluydu çok üzgünüz dün akşam başım çatladı eve geldiğimde saatlerdir uyuyorum
anladım canım,rabbim hepinize sabır versin,ölüm gence gelince insan daha beter oluyo,allah rahmet eylesinAnnemin kuzeniydi canım büyük dayımızın oğluydu çok üzgünüz dün akşam başım çatladı eve geldiğimde saatlerdir uyuyorum
Evet beklenmedik ani ölümler şokla olunca daha zor oluyoranladım canım,rabbim hepinize sabır versin,ölüm gence gelince insan daha beter oluyo,allah rahmet eylesin
afiyet olsun,kalori banada çok geldi,şekersiz çayda bile 2 kalori varmış vay beeSabah; 09:00 - 2 kupa şekersiz çay - 4 kalori
Öğle; 12:45 - 1 kase tavuk çorbası + 1 porsiyon kıymalı patates yemeği + yarım porsiyon bulgur pilavı + 175 ml ayran - 505 kalori ( bu kadar olduğuna inanmıyorum ama)
Ara;14:00 - 1 kupa şekersiz nescafe - 2 kalori
Evet ot gibi ama kalorisi varafiyet olsun,kalori banada çok geldi,şekersiz çayda bile 2 kalori varmış vay bee
sorma hem ot hem su,bide utanmadan 2 kaloriEvet ot gibi ama kalorisi var
Hakkını yemeyelim az mideyi tutuyorsorma hem ot hem su,bide utanmadan 2 kalori
yoo çay vazgeçilmezimHakkını yemeyelim az mideyi tutuyor
Sen ne yedin bakim bugünyoo çay vazgeçilmezimlafım olmaz
1 dilim ekmekSen ne yedin bakim bugün
1 dilim ekmek
etli nohut
salata yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?