♥haftalık kilo verme yarışması♥

Çok zor canım Rabbim sabır versin Sen nasılsın ne var ne yok

Çok zor canım Rabbim sabır versin Sen nasılsın ne var ne yok

soğukla uğraşıyoruz. kesiyor resmen. sabah -12 ydi. arabada kızımı battaniyeye sarıyorum bir tek gözler açıkta. ama mecbur okula gidecek. bu sene kış hem uzun hem de soğuk olacak diyorlardı olmaya başladı.

onun dışında aynı bir yaramazlık yok.

Allah kolaylık versin canım çok zor bir durum gerçekten herkesi zorluyor o küçücük bedeni zorlamaz mı

köfteyi yaptım, denemek amaçlı birazını poşete koydum birazını açıkta yaptım, ikisini yanınada patates koydum
eşim ve oğlum açıkta kızaran köfteleri beğendi ben poşette,ama her ikiside çok lezzetli oldu, zahmetsiz ve temiz, ben tuttum bu işi tavsiye ederim

-12 mi
sabah burasıda çok soğuktu sarılduk sarmalandık, bendede bitek gözler açık ama resmen oraı bile ceryan yapıyo, gözümde gözlük olmasına rağmen nasıl soğuk giriyo anlatamam

Rabbim askerlere,polislere güç kuvvet versin,onları korusun,biz 5-10 dakika dayanamıyoruz onlar saatlerce oprerasyonlarda,nöbette kalıyolar

Sabah; 09:00 - 2 kupa şekersiz çay - 4 kalori
Öğle; 12:45 - 1 kase tavuk çorbası + 1 porsiyon kıymalı patates yemeği + yarım porsiyon bulgur pilavı + 175 ml ayran - 505 kalori ( bu kadar olduğuna inanmıyorum ama)
Ara;14:00 - 1 kupa şekersiz nescafe - 2 kalori

afiyet olsun,kalori banada çok geldi,şekersiz çayda bile 2 kalori varmış vay bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…